Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nibiru67

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A baloldali sajtómunkások figyelmébe. Ezek az álíltások nem tőlem származnak, hanem a mérvadó nemzetközi sajtó állításai az orbáni gazdaságpolitika sikeréről. „Az orbáni gazdaságpolitikát („orbanomics”) dicsérik a devizahitelesek védelméért.” (Financial…..
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
Nibiru67 2012.12.05 19:35:48
@MolnarErik:
@Nibiru67: Nem tom, h ez a "nyaltabb" elírás-e, de nagyon találó :)
Elírás volt, de nem tudom javítani, viszont így legalább jót nevettem rajta. :)
Nibiru67 2012.12.05 19:31:01
@Shyad-Khourongai:
Ez az, nagyon igazad van. Sajnos erről senki nem beszél, hogy hány ezer ilyen van az országban és ez mind az épp aktuális hatalomhoz vándorol. A jelenlegi gárda azért még megfejeli ezt a dolgot annyival, hogy nyaltabban és gátlástalanabbul csinálják a dolgot. Mi meg egymást szidjuk itt a helyett, hogy ezeknek az embereknek keresnénk egy lámpavasat, kivétel nélkül. Ugyanis az ország ezek miatt nem fejlődik sehová. Egy dolgot még figyelembe kell venni, ez nem egy ember műve sem jobb sem baloldalon. Gondolkodjon el ezen mindenki.