Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DorKo

8 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az EQnet megpróbálta megtréfálni Imrét, aki azonban szemfülesen előbb elolvasta az új szerződést, mielőtt aláírta volna az újabb egy év hűségnyilatkozatot:A minap felhívott internetszolgáltatómtól egy kedves úriember, aki közölte, hogy technikai okok miatt meg kell…..
DorKo 2008.04.17 19:40:00
Magyarország még kelet. Nem momentán kelet-nyugat, hanem kelet. Mégis, amióta volt az a bizonyos rendszerváltás, a sok nyugati "dolog" már szépen beette magát társadalmunk legmélyebb bugyraiba is: McDonald's, eldobható pelenka, Levi's, brainstorming, meeting, PC (nem a…..
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
Hogyan taníthat szakmódszertant olyan egyetemi tanár, aki az önéletrajza alapján a vizsgatanítása óta nem járt középiskolai osztályban? Persze biztosan nagyon sok könyvet olvasott a didaktikáról, de vajon helyettesítheti-e ez a személyes tapasztalatokat?Nem az lenne a normális,…..
Jancsika hajnalban kelt, sietett. El akarta érni a vonatot. Készített magának szendvicseket, bepakolta füzetét-tollát és elindult. Jancsika szeretett iskolába járni. Erre a legfobb bizonyíték, hogy Jancsika 35 éves, és munka és gyerek mellett jár az ELTE PPK andragógus…..
DorKo 2008.04.17 15:00:26
Bár csak 22.-én lesz a rektorok összeülése, már kiszivárgott a tervezetük (nem is ez az ország lenne, ha nem szivárgott volna ki, én ezt sosem fogom megérteni). Teljesen átalakítanák a felsőoktatást - ráférne - nézzük, hogyan. A felsőoktatási intézmények vezetői a 2011-ig…..
non-workoholic Köszöntő 2008.03.30 21:53:00
Sziasztok!Szinte hihetetlen, mik meg nem történnek egyes cégeknél állásinterjúkon. Ezt és a későbbi be nem váltott ígéreteket a munkavállalók válogatott módszerekkel történő cégelhagyással viszonozzák. Írjátok meg, ha van olyan történeted, amikor állásinterjúról…..
A TV2 nem túl jól sikerült legújabb tehetségkutató produkciójával kapcsolatban mindent megpróbált elkövetni, hogy az sikeres legyen, kivéve azt az alapvető dolgot, hogy jó műsort csináljon. Átlagos bűvész trükkök mellett megpróbálta azt a kelléket is felvonultatni, ami…..
DorKo 2008.03.31 09:47:16
Ez a klip igazából csak a zenéjében reklám, de vicces. Legutóbbi filmje (Inland Empire) dvd-extrái között ugyanis a hátrafelé szteppelő törpe és Kúperügynök apja igencsak nekiugrott a mobiltelefonon filmnézésnek. Bár nevet Lynch nem említ, nyilvánvaló, hogy az iPhone bassza a…..
Fels(ül)ő - oktatás Felmérések 2007.12.08 11:48:00
  Alig pár nap telt el Hiller István örömteli bejelentésétől, miszerint a PIRLS nevezetű szövegértési teszten 45 ország közül az ötödik helyen végeztünk,( lám-lám, nemcsak a gyászos emlékű PISA teszt van, azóta eltelt pár év, és rengeteg reform, nemhiába, a…..
Aki karácsonyig valamelyik adventi hétvégén ki akar menni vásárolni, előbb nézze meg ezt az utcaképet, a beküldő HappyLife utoljára a Times Square-t látta ilyennek New York Cityben. Cserébe náluk nem három évvel ezelőtti sportcipőmodelleket árulnak a boltok, hogy szakadna rá az…..
Nem igazán tudunk pontos dátummal szolgálni, de szinte bizonyosnak látszik, hogy az elmúlt hetekben (vagy hónapokban?) lopva, mondhatni fű alatt megérkezett Magyarországra a fejlett nyugati civilizáció legjobb szénsavas narancsüdítője, a francia Orangina (hivatalos .eu-s honlap itt, a…..
A következő remek üzentet találtam a postafiókomban: --The British National LotteryP O Box 10103b Olympic Way, Sefton Business Park,Aintree, Liverpool , L30 1RD(Customer Services)Ref: UK/9420X2/68Batch: 074/05/ZY369Ticket number:56475600545 188Lucky Numbers: 05,06,17,20,28,42(Bonus33)WINNING…..
DorKo 2007.12.08 12:25:52
...és mindezek ellenére vannak, akik elhiszik:
index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/335718/
de vajon miért?? ez jobban megérne egy postot (a miért)
szerintem.
Úgy látszik sűrű hetünk van. Már ami a kis királyokat illeti. Mondjuk minden kakas csak a saját szemétdombján király és ezek a királyságok se tartanak örökké... Reméljük Szia, Azt hiszem lassan én is írok a nagyszerű vasutasaink ügyfélbarát panaszvonalára. Naponta…..
Hát ez lol, de tényleg. Miért van az, hogy a kedves kaller csak úgy beszól? Azt a leborult szivarvégit! Üdv a sztori néhány hónapja történt, de teljesen élénken emlékszem: Állunk a barátnőmmel a nyíregyházi vasútállomás (felújított) peronján. Nemrég esett az eső,…..
Ilyennel még sosem kísérleteztek az autókereskedelem relatíve rövid története során: kevesebb pénzért adják a használt kocsikat! Aranyos a Wallis, hogy ezt próbálja sugallni a hülyes fogyasztónak, az még aranyosabb, hogy "kedvezményes árnak" nevezik, hogy - nahát -…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
A hétfő reggelt mi mással indíthatnánk, mint egy bkv-s poszttal, hiszen ma már trolin, villamoson és metrón nyomorogtam (Mai kérdés: hol vagyok?), de a szerelem, a szakítás egyáltalán nem jut az esezmbe ilyen közegben. Ráncos reggeli arcok savanyodva mennek dolgozni, a párok…..
A United Way szervezet legújabb kampányában arra igyekszik felhívni a figyelmet, milyen veszélyekkel jár az, ha a gyerekek kibuknak az iskolából. A "Stay in School" elnevezésű programjukhoz készített provokatív hirdetésekben kamu tankönyveket mutatnak, amelyekből a…..
Hálás lehet Kínában vírusmarketinget gyártani. Egyrészt már nyáron 137 millió internetezőjük volt, aminél csak amerikai van több (még egy évig kábé), másrészt elég az ezer legnagyobb cég vezérigazgatóját utasítani, küldjék tovább minden ismerősüknek, garantált a…..
DorKo 2007.11.26 13:05:36
Új MÁV blog Pisi fétis a vonaton 2007.11.26 09:36:00
Valami megmagyarázhatatlan okoból, mi utasok szoktunk pisilni, ne adj isten kakilni a vonaton. Ugye milyen érdekes? Persze ez a fétis akkor a legizgibb, amikor mondjuk egy istenes megkönnyebbülés utén jövünk rá, hogy nincs papír, vagy csak szimplán sötét van. Tisztelt…..
DorKo 2007.11.26 11:29:10
Csak erős idegzetűek nézzék meg. A "munkahelyi balesetek megelőzése"-tematikájú weboldalon egy rakás többé meg kevésbé vicces, de egyformán brutális animáció élvezhető végig, éljen Kanada! És köszönjük Stöckinek...
DorKo 2007.11.26 10:27:16
Természetesen hiába minden, hiába büntették nevetséges 80 millió forintra az akciós kiadványaiban örök idők óta, tudatosan és cinikusan hazudozó Tescót, Auchant és Corát, a helyzet szemernyit sem változott. Most éppen a karácsony előtti Lego-akcióban hazudnak: olyan cikket…..
Így oktattok ti Utazás a múltba 2007.11.23 14:18:00
Szinte minden egyetemen fenntart és használ valamilyen elektronikus tanulmányi rendszert, ami - hívják az Neptunnak vagy ETR-nek - törvényszerűen egy kicsit mindig szar. Néha maga a szoftver hibázik, néha a fenntartók felejtenek el megfelelő szervert rakni alá, néha meg egyszerűen az…..