Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Horto

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megírtuk, hogy a Blikk szerint (Kovács) Ákos tízmillióért ülne be az X-Faktor zsűrijébe, de azt is, hogy ez az infó azért nem készpénz, mert ugye minden évben felmerül a neve, meg hát csak a Blikk írta, ugye. A poszt alatt elképesztően szórakoztató anyázástenger indult…..
Három szerencsétlen idióta könyvet írt arról, hogy Orbán Viktort amerikai alapítványok és az EU intézményei meg akarták buktatni.  A könyv megírásának ötletét az adta, hogy túl sok az arra utaló ok-okozati összefüggés, hogy Magyarország és Orbán Viktor ellen…..
Horto 2012.06.17 19:22:05
Elena, Dorula, Emi, Jorgosz, Leonidasz sziasztok! A partszakaszt elkerítő nádpalánk résein átsütött a délutáni nap, fejünk fölé árnyékot vetett egy terebélyes hárs, s mi ouzot hörpölve ültünk a tengerparti kiskocsmában, sőt a tengerben, mert annyira meleg volt, hogy…..
Horto 2012.06.16 22:29:25
@еndike: tudom...felesleges neked irni, de azt megjegyeznem...ha nincs hitel akkor nincs fejlodes...vagy csak olyan tempoju mint a sumeroktol 1900ig...
Horto 2012.06.16 22:59:29
@Húsleves: ez igy van. egyetertunk. nem hiszem hogy magyarazni kellene, hogy miert jo meg, hogy hogyan lenne jo...ha hitelbol fizeted a kamatot az meg mindig jobb mintha nem fizeted es mindent elvesztesz es indulsz a minuszbol...lemaradsz, ott hagynak, meg kiszolgaltatottabb leszel. egyeztetni kell a hitel feltetelekrol es ertelmes dolgokba befektetni...Annak a csunya EUnak sem erdeke, hogy tonkre tegyen, keszek targyalni mar akivel lehet. (a magyar peldatol eltekintve, mert amit Mr.Fairytale meg a kiralyja csinal az nem egyeztetes hanem ongyilkossag, akarom mondani unorthodox gazdasag politika)
Az elmúlt 21 évben a BKV kifizetőhellyé vált a várost uraló maffiakörök számára, talán ebben lett némi változás, egyelőre kínos korrupciós ügyek nem merültek fel, de jobbára úgy tűnik, hogy a BKV csupán játékszer a főpolgármester, a kerületi vezetők és Simicska emberei…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
"A jövő évi költségvetés stabil, kiszámítható, feladatközpontú költségvetés, amely egyben a Széll Kálmán-terv 82 százalékos teljesítését is megvalósítja." - foglalta össze Matolcsy az egész éves munkájának, a 2012-es költségvetésnek az esszenciáját.…..
Horto 2011.10.28 00:32:37
@www.doominogame.com: a szakadek meg van, de mar nem billegunk...

Mas: ez a kormany rosszabb mint akarmilyen szocialista, kommunista rendszer, mert ott legalabb a beszedett adot probaljak elosztani a birkak kozott hogy egy kicsit legalabb hizzanak, de jelenleg csak a foldesur hasa kerekedik....Ilyen kicsi orszagkent merhetnenk kulonbozni a nagy vilaguralo orszagoktol...Egy eros alapokra epulo szabad gazdasag megerdemelne egy probat...Csak ha egy kormany ciklusra is, de levinnek az adokat minimalis ertekure (kb 0-5%) nem lenne egy kulfoldi ceg sem aki ellen tudna allni a csabitasnak...es a jelenleg alkalmazott 45% (2009 data.worldbank.org/indicator/SL.EMP.TOTL.SP.ZS) talan felkuszna 65%ra es az a 20% plussz tobbet osszetudna dobni mint az agyon adozotatott, fizeteskeptelen, minimalberen dolgozo.
Horto 2011.10.28 01:12:27
@popocatepetI: ha te tenyleg azt hiszed hogy a 8ev alatt ment tonkre az orszag akkor innentol kezdve amit irsz az teljesen hiteltelen...de aki ilyen stilusban ir mint te azt nem is tudom ki veszi komolyan...
Horto 2011.10.28 01:37:37
@milyen szép a Vértes, ó: igen veletlen keveredtem ide meg nem is nagyon kommentezek, mert mindig rajovok hogy ervelni altalaban csak hasonlo gondolkozasu emberekkel lehet es egy-ket ilyen idiota az alapveto szamarsagaival tantorithatatlan... nem kerem hogy ertsen egyet, de normalis stilusban ervekkel probaljon megeriteni ne nagypofaju ures dumaval...DE Orulok hogy ti elszorakoztok veluk mert azert ha valaki ideteved es veletlenul elolvassa a kommenteket az latja hogy van itt mas is...
Ha a kutyák csak nagyjából sejtenék, hogy az Art Lebedev Studio legújabb terméke milyen kontextusba helyezi a mindennapi egészségügyi sétát, biztosan több véresre harapott gazdi ücsörögne a ambulancián. De nem sejtik. Maximum annyit szednek le belőle, hogy apu/anyu hangjában…..
Elkezdett hívogatni ami nekem nem annyira jött be, mondván ha nem veszem fel annak oka van, majd visszahívom. Sziasztok! Szeretném veletek megosztani egy nemrég történt "szakításomat". Nem volt hosszú a kapcsolat, összesen 3napig tartott, de ez idő alatt a delikvens…..
Horto 2011.03.17 21:43:02
@Letícia: te mekkora egy csicska no vagy...leszallhatnal a magas lorol
Horto 2011.03.17 21:58:03
@Letícia: korulbelul...
Racemachine Beért a Győztes! 2010.12.04 18:02:00
Magyar idő szerint  17.54-kor, vagyis 481 óra 54 perc verseny után célbaért a Mexikói Dupla Deca Ironman első helyezettje, a magyar Szőnyi Ferenc! Ő az 5. ember a világon, aki teljesítette ezt a távot, ő az első magyar. Kevesebb, mint 3 hét alatt sikerrel teljesítette a 76 km…..
Horto 2010.12.05 04:10:46
A The Times hozta a sztorit a múlt héten, brit orvosok megállapították, hogy a Ferrarikra festett, Marlboro-logót helyettesítő vonalkód tudat alatt hirdeti a terméket. Az EU-ban tilos a dohánygyártmányok reklámozása, ezért felszólították a Ferrarit, távolítsa el a vonalkódot a…..
Jimmy Howard 41-et fogott a Red Wings kapujában, de a San Jose második hazai meccsét is hozta. A vasárnap megint Jaroslav Halak napja volt. A bajnok 39 próbálkozásból csak egyszer tudta bevenni a Montreal kapuját, a Canadiens idegenben egyenlített. Most már biztos, Jaroslav Halak…..
Horto 2010.05.03 22:19:58
@durex26: katasztrofa miket fujtak...Bar a red wingset egyik sem csipi, ugyhogy meg sem kene lepodnunk...Babcock is csak pislogott az 5 a 3 nal...
Egy meccsel elkezdődtek a rájátszás elődöntői, csütörtökön a San Jose Sharks legyőzte a fáradt Detroitot, az első harmadban két és fél perc alatt négy gólt lőttek a felek. A San Jose a hazai pálya előnyét kihasználva győzelemmel kezdte a Detroit elleni párharcot. Az első…..
A tavalyi nagydöntős a hetedik meccsen bizonyította, hogy jobb csapat. Idegenben 6-1-re verte a Phoenixet, ezzel már csak egy hely kiadó a konferenciák elődöntőiben. Nem sikerült a bravúr, mióta a Phoenix Winnipegből Arizonába költözött, még egszer sem sikerült túljutnia a…..
Az HBO nálunk nem nagyon foglalkozik gyártással, a Darwin-díjas haláleseteket feldolgozó saját sorozatuk után idén egy dokumentumfilmet prezentáltak, amiben Pierre Woodman pornóproducert próbálták emberközelbe hozni, felemás eredménnyel. Woodman az a köpcös francia csávó, aki az…..
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
Hatalmas játékkal verte közvetlen ellenfelei egyikét a Sapa Fehérvár AV19. Már az első harmadban több helyzetünk volt, de egyenlő erők küzdelmét láthattuk. A második menetben jó perceket produkáltak a horvátok, megszerezték a vezetést. A magyar bajnok sebességet váltott,…..
Tommi Satosaari izomhúzódás miatt nem tudta folytatni a játékot az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzés második harmada után, mondta Énekes Lajos Fehérvár-edző blogunknak. Hetényi Zoltánra senki nem neheztel, de fontos, hogy túltegye magát a történteken. A hosszabbításban a kapus…..
Jelentős változásokat eszközölt a Fehérvár szakvezetése a csapat sorösszeállításában a Klagenfurt elleni keddi mérkőzésre. Ladányi első soros lett, Fekete hosszú idő után ismét a szélen játszik, a két Vas társa Benk lesz. Az előző szezonban hatból hat pontot szerzett a…..
Olvasóilevél-írók visszatérő panasza, hogy a magyarok szinte beteges módon ostorozzák magukat, nem büszkék az eredményeikre, és a legszebb, árvalányhajjal szegélyezett utunkon is csak a kátyúkra figyelünk. Nem mentség, de úgy tűnik kevésbé nagy múltú, és nyilván…..
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
Horto 2009.04.26 22:04:25
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Horto 2009.04.24 22:49:15
Belsőség Határ a csillagos ég? 2009.04.16 14:49:00
Somi barátom pár fotója indította el a gondolatlavinát, amely végül is ezen poszt megírásához vezetett. Nem csoda, egy Bugatti Veyron mindig megmozgatja az ember fantáziáját. Ferdinand Piëch valóra vált lázálma mind a mai napig megosztja az autós társadalmat, ha nem magát a…..
A következõ videót azoknak szánjuk, akik olcsó terepjárót szeretnének, és már kinézték maguknak az elsõ kínai gépjármûvet, ami nemsokára Európa-szerte kapható lesz. A Jianling Landwindnek sikerült egész 0 pontot hoznia a német autóklub töréstesztjén. Ez gyakorlatilag azt…..
Horto 2009.04.14 07:19:10
Budapestet olyan mennyiségben lepik el az új irodaházak, hogy nem halogathatjuk tovább, és foglalkoznunk kell a dermesztő felhozatal legbizarrabb példányaival. Ahogy azonban a világgazdasági válság kibontakozik, mint valami többszáz részes szappanopera, az emberben akaratlanul…..