Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rinoceroszpulykatevezsiraf

66 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Történt, hogy Húsvét vasárnap rokonlátogatóban voltunk. Tesó kocsijával mentünk, mert az villámgyors, meg kényelmes, de legfőképpen elég nagy ahhoz, hogy mindenki jól bele tudja oktojálni magát. Emlékeztek még, milyen idő volt Húsvétkor? Hideg, hó, eső, jég, latyak, fagy,…..
Mert különben ökörnek érezné magát. Bár eddig is tanulgattam önszorgalomból, és hatékonynak is tűnt, amit beletukmáltam az agyamba, de már régóta éreztem, hogy egy kicsit erősebb mankóra lesz szükségem, mert ami most van, az már itt-ott megkopott, kezdett repedezni is, és…..
Nem akarom mindig hanyagolni a blogot, úgyhogy elhatároztam, hogy rendszeresítek, és inkább kisebb állapotjelentéseket írok. Oskolás vagyok megint, nemsokára részleteket is elárulok, lehet, hogy addig le is megy a tanfolyás. Heti egyszer vannak órák, de elég széles spektrumban…..
Emlékszem az első napodra nálunk. Pici voltál, még a lépcsőfokokat sem bírtad megmászni. Alig egy kilósan küzdöttél, hogy felkapaszkodj a teraszra. Nehéz utad volt, egyenesen a Magyar Tenger partjáról, 30 fok melegben, autóval érkeztél. El is fáradtál rendesen, szinte azonnal…..
Egy újabb macskás bejegyzés, hogy bebizonyítsam, már mindenem megvan az "őrült macskás néni kezdő szett"-ből. Sőt, lassan már haladóba lépünk át. Hogy ki is valójában Rosina, és mit keresnek a macskái nálunk? A történet valahol ott kezdődik, hogy 2011 decemberében…..
Azaz két év, két ember, két ország, és két világnézet. Nehéz lenne most valahogy úgy alakítanom a blogot, hogy ne kerüljön ide valami csöpögős, nyálas bejegyzés. Igyekszem megerőltetni magam. Vannak, akik azt mondják, nincs szívem, vagy ha van, az is csak a pálinkáért dobog.…..
Sötétbe borult Bécs, a villamosok is csak ritkán járnak. Ember alig lohol az utcákon. Nem hallatszik más, csak a fák ágainak egymáshoz csiszolódása, és a hűvös, őszi szél játéka a lehullott falevelekkel. Valahol, a város egy sűrűn lakott kerületében, egy szűk utcában…..
Sokat gondolkodtam, hogy megosszam-e ezt a bejegyzést, mert nem akartam, hogy a hirtelen indulatok vezéreljenek, de aztán rájöttem, hogy ami történt, annyira tipikusan magyar - bár szégyellem ezt így kimondani -, hogy egyszerűen nem lehet mellette nem elmenni. Hozzáteszem, nem szeretem…..
Vannak emberek, akik a marihuanát veszélyesnek, mások ártalmatlan apróságnak tartják. Egyes országokban engedélyezik, máshol tiltják, néhány helyen pedig nem tekintik főben járó bűnnek a fogyasztását. Ausztria is az utóbbi csoportba tartozik. Olyannyira, hogy marihuana…..
Ha macskád van, tulajdonképpen semmid sincs. Ugyanis amint beengeded házadba a cicát, automatikusan kisajátítja a dolgaidat. Onnantól kezdve nincs kanapéd, nincs széked, nincs íróeszközöd, és nincs kajád. Amin feküdni lehet, azon ő fekszik, amivel játszani lehet, azzal ő játszik,…..
Egy igazi vásott kölyök, egy rosszcsont, egy ördög. Rémületben tart. Rettegésben. Tiszta para vagyok, félek, sosem lesz nyugalmam. Nem tudom, hol rontottam (rontottuk) el. Még csak 5 hónapos, de már minden lehetséges bűntényt elkövetett, amit el lehet. A vérében van a…..
Szégyellem magam, az elmúlt hónapokban szánalmasan kevés bejegyzést írtam, az utóbbi 4 hétben a gépem nagygenerálon volt, de miután le lett gyalulva a céééé meghajtó, úgy néz ki, működőképessé vált történelmi jelentőségű eseményeket is megért laptopom. Jelzem,…..
Normális vagyok én? Százezer százalék, hogy nem. Ha az lennék, nyáron nyaralni mennék, nem telelni. De minekutána én nem vagyok normális, éppúgy telelni mentem nyáron, mint tavaly. Bár az idén jobban kedvezett az időjárás, mint az elmúlt esztendőben ilyenkor, mégis szükségem…..
Most mindent Danielre fogok, na nem hibás, nem tehet róla, de ahogy az előző bejegyzésben említettem, júniusi programunk egy makacs betegség miatt csöppet eltolódott. Szóval júliusban dupláztunk, voltunk a Donauturmon, majd elugrottunk egy bécsi moziba. Jó, a mozi nem olyan extra…..
Vagy csak szimplán szédültem, vagy a Föld mágnesessége volt rám hatással, esetleg egy mozgó szigeten kötöttünk ki. Van ilyen, a nacionál dzséógráfik már forgatott filmet is erről. De lehet, hogy a diszkó veri volt. Ki tudja. Nem kertelek tovább, leírom, mitől vagyok/voltam így…..
Törtégnt anno, sok-sok évvel ezelőtt, hogy megszülettem. Ezt az eseményt valami fura oknál fogva rendszeresen megünnepli a családom, és a közeli ismerőseim. Nem ágálok ellene, hisz évente egyszer mindenki kedves szóval illet, olykor-olykor még ajándékot is kapok. Eddig huszoniksz…..
Az elmúlt pár hét nagyon zűrösen telt. Daniel betegsége és a hőség némiképp megfosztott attól a  képességemtől, hogy optimalizáljam a rendelkezésemre álló szabadidőt. Ráadásul a hat éve szeretettel ápolt laptopom szépen lassan benyögi az unalmast, szinte már csak…..
Kedves Olvasók! A számítógépem átmenetileg nem (mindig) üzemel, épp próbálok megtanulni újratelepíteni, ha megoldottam a problémákat, megkapjátok a bejegyzéseket! Addig meg lesül a pofámról a bőr, hogy még ezt sem vagyok képes megoldani, és már megint mentségeket keresek,…..
Kedves Mindenki! Ha most ezt itt el tudjátok olvasni, akkor kibékültem az adminnal. Bocsánat a késlekedésért, de a közelmúltban annyi minden történt. De hogy ne legyek ilyen rejtélyes: Daniel fesztiváljegyet nyert a bécsi Wilhelminenspitalba, a buli helyszínére pedig egy titokzatos…..
 Kedves Olvasók!Az admin átállása miatt technikai gondok léptek fel az oldalon, ezért a probléma orvoslásáig nem lesznek újabb bejegyzések! :( Elkészült ugyan néhány írás, de a feltöltéssel gondjaim vannak. Amíg mindez megoldódik, olvasgassátok a…..
 Néhány hónappal ezelőtt már írtam, mekkora küzdelme volt Tisztaságnak, hogy legyőzze Koszt! És valahogy hiába nyerte meg Tisztaság a csatát, a háború úgy néz ki, Kosz kezében van. Pedig seregeink mindent elkövettek, vélhetően a stratégia nem volt megfelelő. Mint minden…..
Ez a hónap éppoly szeszélyesen alakult, mint az időjárás. Hetek óta csak lótunk-futunk, bár igyekszem a lehető legkevesebbet lótni; nem vagyok teljesen tisztában a szó jelentésével, de azt hiszem, az általam valószínűnek vélt értelemnek sajnos mégis sokszor kénytelen vagyok…..
Vannak élőlények, akikre/amikre komplett iparág épül: ilyen Jon macskája, Garfield, vagy Simon macskája...ööőőő...macska, de írhatnám akár Bambit, Scooby Doo-t, Csőrikét, vagy a disznókat megtámadó mérges madarakat is. És vannak az igazi állatok, akikre iparágat építenek,…..
Míg az amcsik koponyánként több tonna fagyit fogyasztanak évente, addig itt Ajrópában családokra lebontva is csak néhány kilót nyalunk. Nekem ez speciell abszolút nem fáj, nem vagyok oda érte, be vagyok oltva a hideg ellen, rendszerint fagyifájásom van tőle, úgyhogy ha nem lenne…..
 Vannak a horkolók, a fogukat csattogtatók, a rúgkapálózók, az álmukban járkálók, a folyamatosan dumálók és még sorolhatnám. A világon mindenkinek van valamilyen zizije, ami alvás közben felerősödik, csak nem mindenkiről derül ki egyből. Az ismerőseim zöme tudja, hogy…..