Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Transzcendens Végnapok

133 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HOMOSZEXUÁLIS PROPAGANDA  A hagyományos értékek, sőt általában az értékek, bizonyos tekintetben pedig maga az értékeszme elleni támadás egyik igen fontos vonala a nemiség mentén húzódik. Aki az eseményeket nagyobb intervallumban szemléli, láthatja, hogy a hagyományos nemi erkölcs bástyái egymás…..
† Megjelent RENÉ GUÉNON: A modern világ válsága / A kereszt szimbolikája könyv [é. n., Budapest, Szigeti – Az Őshagyomány könyvei IV.] Utószójaként, pp. 233–244. Azt az igazában való végleges megnyugvást, amit csak a hagyomány önmagát betetőző megvalósítása jelenthet egy világ vagy egy ember…..
Lásd még: http://transzveg.blog.hu/2014/10/18/uj_vilagrend_novus_ordo_seculorumLásd még: http://transzveg.blog.hu/2014/10/15/cionizmus_ideologiai_csaladfa..
Jelenések 17:4 Öltözött vala pedig az asszony bíborba és skárlátba, és megékesíttetett vala aranynyal és drágakővel és gyöngyökkel, kezében egy aranypohár vala, tele útálatosságokkal és az ő paráznaságának tisztátalanságával, Jelenések 17:5 És az ő homlokára egy név vala írva: Titok; a nagy Babilon,…..
Miért nem hordok kokárdát március 15-én? Egyrészt azért, mert nem vagyok hajlandó olyan jelképet viselni, mely a párizsi patkánylázadás idején terjedt el. A trikolor rózsába fűzése, illetve szalagcsokorrá (cocarde-dá) alakítása ugyanis 1789-ben a Bastille „ostromát” követően vált szokássá. A…..
"Mindaz a közjó, amire a magyar társadalom józan szabadságvágya keretében vágyhatott, adott volt az ország népe számára egészen 1848. március 14-ig. A következő napon azonban mindezt, a Szabadságot, a Békét és a Közrendet elvette tőle egy elnyomó terrorista összeesküvőcsoport, mely utasításait…..
"... hogy a mai baloldal kit tisztel, kit nem tisztel: nem érdekes. Szerintem egyetlen normális embert sem érdekel. De a jobboldal miért tisztel baloldaliakat?! ... Ezek kemény baloldaliak voltak. Nagyon kemény baloldaliak. Mindegyik az volt." ~ László András…..
Szomorúbb ennél az, hogy értelmes, távolról sem műveletlen, önmagukat jobboldaliaknak, sőt, nem egyszer szélsőjobboldaliaknak minősítő, s a közvélemény szerint is ilyen beállítottságúnak számító emberek is éppúgy lelkesednek 1848/1849 meghatározó eszményeiért és történéseiért, mint akár az egykori…..
Vak(olók) vezetnek világtalant... ..
"We can all share the same star", magyarul: mindannyian osztozhatunk ugyanazon a csillagon. Az "osztozkodás" ilyen judeokommunista formáit jól ismeri a világ, kiváltképp a posztszovjet kelet-európai blokk, ami a legtöbbet szenvedett hogy a judeokommunista vörös terrordiktatúrától.  Az…..
Transzcendens Végnapok "Agitprop" 2015.07.20 01:29:58
Démonokratikus liber-ál-spiriturista habzsidózsi. eLMeBeTeG aj-vélemény-antitra-dikta-túra.Egy a Sorosunk!..
„De minden asszony, aki fedetlen fővel imádkozik vagy prófétál, szintén szégyent hoz a fejére” (Pál első levele a korinthusiakhoz XI:5)„Krisztusban tehát…nincs férfi, sem nő, mert ti mindnyájan egyek vagytok a Krisztus Jézusban” (Pál levele a galatákhoz III:28) Még az…..
http://www.hatter.hu/program/eleg-a-gyuloletbeszedbol/2015-02-08https://www.facebook.com/HatterTarsasag Támogatás összege 4,454 € - https://norvegcivilalap.hu/hu/tamogatott/8017 Friss Gondolat Egyesület Aktív Demokrácia Központ (FRIGO)https://www.facebook.com/frissgondolat..
Louis T. McFadden 1932 ..
Globálcionista báb ..
..
Transzcendens Végnapok GMObama 2014.12.14 20:34:31
Monsanto - Mon$atan ..