Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KovácsGyuláné

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Most már tényleg vége van Gyurcsány Ferencnek” – írja (ki tudja, hányadszor) Szily László az Indexen. „Komolyan: miért nem képes valaki felismerni, hogy politikai értelemben halott?" – kérdi a Vincent. Az éhségsztrájk, ahogy kell, kiváltotta az összes elképzelhető…..
Több bejegyzés is foglalkozik ezen a blogon Örményországgal. Az első ismerkedő látogatást is beleszámítva hetedik éve dolgozom ott, 2010 óta pedig már háromhavonta megfordulok Jerevánban. Ennek most nagy valószínűséggel vége van. Hihetetlen mennyire frusztráló érzés, amikor…..
Sokszor és sokat csevegtünk már azon, miért leszünk hűtlenek, legyen szó férfiakról vagy nőkről. És megnéztük azt is, milyen a női hűtlenség forgatókönyve - hiszen nekünk a jelek szerint még az is van, a férfiak képesek ezt script nélkül is végrehajtani. Kérdeztem már a…..
Mandiner blog Orbán-jelentések 2012.04.05 18:01:00
  Volt egyszer egy rendszer, benne aktív és passzív állampolgárokkal, elégedetlenekkel és mindent kiszolgálókkal, bomlasztókkal és rendfenntartókkal, jelentőkkel és jelentettekkel, élőkkel és a mások életét figyelőkkel. Legépeltük a ma nyilvánosságra hozott…..
A két kutya már nem fért bele a vételárba A cím természetesen szenzációhajhász, az ingatlan ára persze valóban 1 800 000 000 japán jen, ami átszámítva ugye 4,92 milliárd forint, de a házban azért nem csak egy helyiség van. Az viszont igaz, hogy csak egynek van hálószoba…..
Whitney Houston ma vesztette az életét - a 48 éves korában elhunyt énekesnő halálának okait még keresik. A sztár egy 18 éves kislányt hagyott maga után, akit nagyon megviselt az anyja halála. Bobbi Kristina egyszerűen imádta az anyját, csodálta, idealizálta őt és mindenben…..
 Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ügyészségi meghallgatására mintegy ezer szimpatizáns gyűlt össze, akik "Veled vagyunk, Feri!" kiáltással fogadták az ellenzéki politikust. A forradalmi baloldal öregjei készek meghalni Gyurcsányért. ..
KovácsGyuláné 2011.10.03 16:11:29
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
És mi következik ebből?
KovácsGyuláné 2011.10.03 16:15:58
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Szerintem az a következtetés vonható le a kommentedből, hogy igen érdeklődsz GYF személye iránt, naprakészen követed a szerepléseit és a helyszínen figyeled a hasonlóképpen érdeklődő társaidat.
Vagy nem?
KovácsGyuláné 2011.10.03 16:22:12
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Puszillak. Jó volt veletek.