Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mdesign

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal indult útjára Lengyelországban a világ első hivatalos Android 4.1.1 Jelly Bean frissítése a Samsung csatahajójára, a méltán híres Galaxy S III-ra. A szokásos rendszeroptimalizációk mellett természetesen ott figyelnek a Google Now és a Project Butter által nyújtott…..
Már csak a blog miatt is szeretek elmélyedni a Play Store eldugottabb szögleteiben, hátha sikerül valami remek kis gyöngyszemre bukkannom, amit aztán megoszthatok Veletek. A minap az RPG-k között turkáltam, és ráböktem egy, a képek alapján szimpatikusnak tűnő japán stílusú…..
Ha valaki manapság csöcsös-pinás-farkas képeket készít mobiltelefonnal, és még celeb is hozzá, ráadásul akkora kannákkal, mint a Reklámőrültek egyik szereplőjének, Christina Hendricksnek vannak, szóval akkor számíthat arra, hogy ha óvatlan, a képek kikerülnek a…..
mdesign 2012.03.05 11:14:40
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: A témában még egy pár évig nem lesz alkalmam elmélyülni, de köszi a felhomályosítást!:)
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Igen, október 7-étől, az Amerikai Bell-nél vásárolható meg, a Samsung Galaxy SII 4G fehér változata, amit odakint listaáron 600 dollárért (~133e forint) lehet megvenni egy 3 éves hűségnyilatkozattal pedig 150 dollárért  (~33e forint) lehet…..