Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vanegyközönséges (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képernyők sorra kivilágosodtak. Bejelentkezett New York, Washington, Tel-Aviv, Brüsszel és lassan mindenhol komoly, öltönyös férfiak tűntek fel, a szupersebességű műholdas kapcsolat kiváló minőségű képet biztosított a videokonferenciához.A titkos társaság elnöke lassan…..
vanegyközönséges (törölt) 2011.11.27 01:57:44
@Pángalaktikus-gégepukkasztó: Istenem, te szerencsétlen... Sok bajod lesz neked még az "intelligenciáddal"....

Hát persze, hogy van igazságtartalma, hát hiszen éppen az benne az elborzasztó, hogy nagyon is van nekije olyanja. De tudod, te nagyon intelligens, a spekuláns az már csak olyan, hogy spekulál, ha lehet és, ha van neki mire...

Szuper intelligens miniszterelnökünknek meg hozzá hasonlóan húgyagyú gazdasági miniszterének viszont szinte kizárólag az lenne a dolga, hogy ne legyen mire spekulálnia a spekulánsnak. Ezért fizetjük őket általjában... Ők viszont pont az ellenkezőjét teszik ennek, aminek következményeiért, szerintük, mindenki más felelős rajtuk kívül, csak ők nem.

Érted ezt kérlek valahogy, valamennyire, vagy írjam le még egyszer?
  Támadás érte az újbudai Fidesz-iroda két idős munkatársát, egy harminc körüli férfi esett nekik ököllel, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett. A támadó elmenekült, keresik. Sajnos nem példa nélküli az eset, minden párt aktivistáit értek már…..
vanegyközönséges (törölt) 2011.11.24 19:27:48
@Alamio: Nem írtam le, igaz, de csak tapintatos próbáltam lenni. Látom, nem kellett volna. Igen zavarosra sikeredett válaszod okán én ugyanis kizárólag a te újrakezdésedre gondoltam.

Amúgy pedig a te szubjektivitásnak álcázott, ám rendkívüli mód hipokrita (értem: álszent, képmutató, csűrő-csavaró) gondolkodásoddal és okfejtési szisztémáddal eszem ágában sincs polemizálni. Sem szubjektíve, sem objektíve. Tudnám ajánlani: Orbán-tv-k, parlament, stb.

Köszönöm a beszélgetést.
vanegyközönséges (törölt) 2011.11.24 19:48:31
Ez az a kivétel, amikor a blogom saját címével nem értek egyet. Pedig a ma még magyar miniszterelnök újabb erőlködése alapján nehéz másra gondolni: Orbán Viktor szerint az apja bűnöket követett el a hazája ellen. Orbán Győző ugyanis párttag volt, tán még párttitkár is -…..
Kicsit úgy élem át ezt a mai napot, mintha a világosi fegyverletétel lenne – mondta az IMF-es tárgyalás tényét kommentálva ma este a Hír TV-ben a Magyar Nemzet újságírója. Sem az ellentétes állítások miatt kialakult hitelességi válságról, sem az egyre feltűnőbb…..