Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Líder Máximo

0 bejegyzést írt és 795 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már most olyan érzésünk lehet, mintha már 3 hét lenne a választásig, nem pedig még egy hosszú év. Hiába vezet utcahosszal a közvélemény kutatók szerint a Fidesz, úgy gondolják, hogy csak egy démonizált ellenséggel lehet mozgósítani a híveket, talán éppen a háttérből…..
Líder Máximo 2013.03.10 12:31:10
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
Líder Máximo 2013.02.23 10:56:46
@Peppone Botazzi: Értem, tehát te majd megmondod nekem, hogy nincs közöm a történelmünkhöz és az országhoz? Az ilyenek mint te listáztak és irtottak ki embereket 60 éve!

@Muad\\\'Dib: A második világháború volt az első háború, amelyben a támadó és hódító országok nemcsak az ellenfél legyőzését, hanem annak teljes megsemmisítését szerették volna. Őket kellett valahogyan megállítani, különben te se születtél volna meg. Meg vagyok lepődve, ha újat mondok.

Igen, államilag támogatták a szerb nemzetiség gyilkolását. Megint újat mondtam volna?

Bíróság elé...csak azt felejted el, hogy az ítélet után Horthy hagyta, hogy Németországba menekülhessenek a felelősök.
Líder Máximo 2013.02.23 11:00:00
@$pi$: Olvassál Mein Kampfot, mindent megtalálsz benne, kiket akart kiírtani.
Líder Máximo 2013.02.23 11:22:45
@Deak Tamas: Nem tudom, hogy a posztoló történésze-e, de ezzel a posztal megszólította a történészeket, kár, hogy nem írod le, mit gondolsz a dologról, amúgy az engem is érdekelne,miért van a téma körül itthon ekkora csönd.

@Muad\\\'Dib: Színjáték volt, Horthy és a nyilas érzelmű katonák összjátéka, az egy olyan kor volt.
Az amerikai elnökválasztásra és az Oscar-évad előestéjére Amerika egyik élő lelkiismerete, Steven Spielberg nagyívű filmet csinál Amerika lelkiismeretes elnökéről, Abraham Lincolnról és a rabszolgaság intézményének, Amerika örök lelkiismeret-furdalásának…..
Líder Máximo 2013.02.16 21:25:47
@marko11: "A magyar párját, a Hídembert, a magyar "elit", nem tudom milyen felbuzdulásból, a földbe döngölte."

Azért, mert a Hídember egy szar film.
Ha ilyen mondatokban beszélünk, akkor vége van, lehúzhatjuk a redőnyt, és nem marad más, mint a tajtékzó, vak, feneketlen gyűlölet. A Magyar Narancsban minap  megjelent cikk Wallenberg, a zsidók és amerikaiak ügynöke címen egy bécsi lapra hivatkozva azt állítja, hogy…..
Líder Máximo 2013.02.06 18:10:08
@mk27soundmaster: Még egyszer, mert félrevitted, a mai magyar politikai jobboldalon Ara_Kovács a Fideszt érti, ebben remélem nincs vita köztünk. Megfordítom, hogy el is tud élesben képzelni, amit írsz: miért nem tiltakoztak a mai magyar politikai jobboldalon Bayer szövege ellen?

Segítek. Funkcionális antiszemitizmus: "Megkövetek tehát mindenkit, aki úgy értette, hogy a jobboldali ember, mint olyan, mind rasszista. Természetesen épp azt a feltevést kockáztattam meg, hogy nem az, de a pártfegyelem nem engedi meg neki, hogy hangosan, egyértelműen a pokolba küldje ezt az új magyar mételyt, amely a FIDESZ radikális manővereinek, „egy a zászló” politikájának túszaként tartja fogva a nem-rasszista jobboldaliakat."

Posztmodern alatt szerintem pedig azt, hogy a magyar politika jobboldal azt a vicces játékot játssza, hogy egyszer elhatárolódik egyszer pedig rasszistázik.
Líder Máximo 2013.02.06 18:49:08
@mk27soundmaster: Az összes válaszod egy szóval összefoglalva: tragédia...

1. Szerinted ma ki a mai magyar politikai jobboldal?

2. A cigányság egy részét differenciálatlanul állatnak, stb. nevezni, szerinted mi?

3. A pontos kérdés az, sajnos, miben nem nyilvánul meg? A bayer féle cikkek megtűrésében nyilvánul meg, ugyanis - elhatárolódás nélkül.

4. Ugye milyen hihetetlen játék? Senki nem érti miért kell, és attól tartok ennek a szomorújátéknak te is a részese vagy - álnaív kérdéseiddel együtt.

Na, de várom a válaszokat.
Líder Máximo 2013.02.06 18:53:49
@sánta vas: De könyörgöm, azzal mindenki tisztában volt, hogy W amerikai hirszerző, de miért így és miért egy ilyen kontextusban kell így kihangsúlyozni? Na ez a bűn, mert más jelentést sugall.

Dehogynem írtad, itt: "Tudományos érveket nem hajlandóak elfogadni, és ilyen alapon vitatkozni sem." - szerinted ez a mondat nem azt jelenti, hogy szeretnéd új adatokkal cáfolni a holokausztot? Hallgatlak, milyen új adatokról van tudomásod? Nem voltak gázkamrák? Minden happy volt a táborokban?
Talán kevesen tudják, de Goethe egy időben színházigazgató is volt Weimarban. Persze volt, amikor az útépítések felügyeletével is megbízták, végül is egy költőfejedelem mindenre alkalmas. Történt, hogy a kutyabarát nagyherceg elő kívánta adatni az Aubry kutyája című…..
Líder Máximo 2013.02.05 15:36:18
@Hattory Hanzo: Kiaz a Lola,ki az a aristo?

A poszt egy mondatban elintézhető: a jobboldali kulturális kisebbrendűségi érzés írott formája.
Líder Máximo 2013.02.05 15:38:23
@aristo: Feszít mi a szar érzés, hogy viszont te már soha nem fogod megmondani mi a jó? Ez a vonat már elment, falevél.
Líder Máximo 2013.02.05 15:43:51
@Gazz: +1 beletaláltál:D

Egyébként, ha valaki nem jött volna még rá

aristo=Bayer
Éppen ezekben a hetekben tekinthető meg a budapesti OSA Archívum Centrális Galériájában egy kiállítás: korabeli dokumentumok és fotográfiák másolatainak segítségével, valamint Sára Sándor Pergőtűz című dokumentumfilmjének folyamatos vetítése mellett mutatja be a…..
Líder Máximo 2013.01.27 19:58:57
@Alfőmérnök: Nyilvánvalóan van, de a mandi ilyen mindenhonnan lopkodós fidesz módit valósít meg, így tanulták a srácok a szabad nép félóra keretében..

Az volt már, hogy miért nem költöztök BAZ megyébe?
„Korunkban az a legnehezebb, hogy az eszmények, álmok és szép jövőképek már fel sem ötlenek, vagy ha mégis, elsöpri és elpusztítja őket a legkegyetlenebb valóság. Csoda már az is, hogy még nem adtam fel legszebb reményeimet, talán azért, mert olyan abszurdnak és…..
Líder Máximo 2013.01.27 19:57:16
@hoplita: Nem veszed észre, hogy pont te kajálod?

Úristen, mekkora fasz vagy.
Super Special Szerkesztőségi Update: Már dolgozok a szezonnyitón, valami nagy durranással akarom kezdeni, szeptember elejefele újraéled a show!!! Yeeeey.  Emellett pedig ismét elérkezett a "Goldenblog" ideje. (A magyar blogok péniszösszeméregető versenye) Tavaly egy katonai puccsal…..
Líder Máximo 2012.08.21 16:46:26
@Firpo hadnagy: Megmondom őszintén erről a blogról még soha nem hallottam, furcsállom a 40 százalékos arányt, amivel tegnap hirtelen átvették a vezetést a 8,6 százalékon álló hogyvolt blogtól.

Nyilván nem tisztességes eszközökkel történt mindez, remélem, hogy a Goldenblog rendezőinek is feltűnik majd ez a fejlemény és diszkvalifikálják ezt a blogot.

Sokunk kedvence, a hogyvolt.blog, nem kevés munka is van benne, szar érzés lenne, ha egy ilyen fospisztoly blog, mint ez a HH, elcsalná az eredményt.
Líder Máximo 2012.08.26 12:49:52
@Komraak: @f.i.n.g: Ti írjátok, rakjátok már össze:

"Az élet valóban lassúnak látszik itt a blogon"

vs.

"A Goldenblog a magyar blogok péniszösszeméregető versenye. ;)"

Alapvetően inkorrektnek (de nem szabálytalannak) tartok egy olyan fedőblogot elindítani, amely lehetséges - egyébként lehet népszerű és humoros, stb. - projekt része, de konkrétan döglött. Ráadásul, kamu Facebook regekkel ezt agyonszavaztatni.

Az meg csak téged minősít, hogy a hogyvoltblogon megjelenő humorfaktort töredékének érzékeled ezzel az általános iskolások szintjén poénkodó ripacs pólóárus szar fostalicska szövegeihez képest.
Minden szar, az ország élhetetlen, a fizetés kicsi, az asszony elhízott, a férj hónaljszaga elviselhetetlen. Megy a siránkozás ezerrel, nincs már egér a templom környékén, aki ne itta volna magát halálra. Kis sör, kis unicum, kisfasz, kisember. Augusztus van, meglepnénk egy…..
Líder Máximo 2012.08.21 15:39:40
@Vhailor: Általánosítasz, mert ismersz két vállalkozót. Ha pedig tényleg tiszacsernyői vagy, neked kellene a legjobban ismerned a környéket mind a két oldalon, neked kellene tudni, hogy magyar oldalon van egy Aggtelek és a hozzá csatlakozó megannyi vendéglátóipari egység, árusok, stb, ugyanez szlovák oldalon konkrétan nem létezik, magyar oldalon van egy Tokaj és környéke, vagy egy Miskolc és Tapolca, hadd ne részletezzem, milyen lehetőségekkel, szlovák oldalon van a gyönyörű táj, és a nesze semmi fogd meg jól. Tiszacsernyőről és közvetlen környékéről most inkább nem is beszélek. A helyzet az, hogy a magyar oldalon legalább vannak nagy számban vállalkozók, a szlovák oldalon meg semmi, tisztelet a kivételnek.

A posztolónak:

Ez egy ritka szar poszt a posztoló meg vagy nagyon fiatal vagy életében mindent apuci és anyuci csengetett neki ki. Itt ugyanis arról volt szó, hogy aki írta a posztot, nem volt képes összerakni 200 rugót egy partira, arcoskodni akart, nagyok voltak az igények, de csak ötvenezre lett volna rá (15 fő, egész este!!!! - hülye vagy, bazdmeg???) , nem jött be, megszívtad. Odamentél a pénzeddel, azt hitted, most te fizeted a zenét, és ugráltathatod a kereskedőt és megmondhatod, TE mennyiért szeretnéd, benézted.

Lehet, hogy vannak bajok a magyar vállalkozókkal, de amikor odajön egy ilyen kisköcsög és azt hiszi, neki mindent lehet, mert ő fizet, hát kurva nagyot téved. Azok a tarifák nyilván nem azért vannak kiszámolva, mert a vállalkozónak megérné 50 ezerért is. Okoskodó faszkalap az ilyen, ráadásul az a legviccesebb, hogy a posztoló saját csórósága és trógersága miatt elkezdte az országot fikázni és saját csóróságát az általa mélyen megvetett proletárok és munkások nem túl magas életszínvonalából fakadó igénytelenségével megmagyarázni.

Szégyelld magad aranyapám, gratulálok, pont az az embertípus vagy, akiről a posztot akartad írni: Kádár-népe.
Líder Máximo 2012.08.21 15:52:04
@genyamagyar: mit adózol a gyűrűd után kiskirályfi? 50 ezerből 15 fős brigádot, margit, nooooormális? Én is elhajtottam volna őket, sokat nem értesz a vendéglátóiparhoz, az biztos.
Líder Máximo 2012.08.21 15:57:02
@genyamagyar: Fíha, neked a Balaton drága? Sikeres ember lehetsz.

Akkor nyaralj otthon, ne menj tengerpartra se, vegyél magad elé egy lavort, tedd bele a lábad, sózd azért meg a vizet, hogy az érzés meglegyen és egyél parizeres zsemlét, az biztos olcsóbb :D

Lúzergyerek.
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..
Líder Máximo 2012.08.19 13:07:37
Áhhá, újabb gyöngyszem, amely alatt a szittyaharcos turulseggfejek által spontán előadott performansz olvasható, gratula, legjobbak a kommentek, mint itt:

dotoho.blog.hu/2012/08/15/turani_faszkalapok_szevasztok#c17576621

Vajon mit fognak szólni ezek az ősmagyarok, ha megtudják, hogy a legújabb génkutatások alapján a mai magyaroknak európai génjeik és nem ázsiai génjeik vannak? Tanulságos poszt, mindenkinek ajánlom!
Schobert Update kövérgyerekvoltamdelefogytam Norbert, a fittneszguruság élő szobra egy screenshot tanúsága szerint a Facebookon kutyázta a magyar olimpiai küldöttséget, hogyaszongya: Amúgy feltennék egy kérdést Nektek (sic): Szerintetek miért égünk ekkorát a Londoni Olimpián…..
Líder Máximo 2012.08.02 13:17:26
Haha, itt a válasz:

„Sokat gondolkodtam, hogy ezer embernél miért verte ki a gyenge olimpiai kezdésre vonatkozó »égő« kifejezés használata. El kellett gondolkodnom, hogy miért használtam a szót, miért éreztem égőnek? Talán mert mostanában annyira nincs összefogás, annyira sikertelen az ország, hogy a megszokott profikhoz sokkal vígasztalóbb, feldobottabb kezdést reméltem. Amikor már semmi nincs, mindig is a sportba kapaszkodtam. A sportolóink sikerét, mint magyar, az én sikeremnek is megélem, hiszen 20 éve csak a sportra buzdítok és reménytvesztett embereket vezetek bele. Nem bajnokokat nevelek, életváltást, életmentést végzünk. A kudarcot, mert nekik legbelül a 2. hely is kudarc, én is a saját égésemnek érzem. Innen a szó. Még mindig nincs a reménységeink diadalmenete, de Dani, az új favorit ma áttörés volt. Most pedig nem magyarázkodom, hanem hosszabban fejtem ki az érzéseim. Azok akik pedig nem úgy gondolkodnak, mint én, mert sokszínűségünket véleményeink eltérősége adja, azoktól ELNÉZÉST KÉREK, mert nem az olimpikonokról írtam, hanem a gyenge helyzetről. A kettő nem mindegy. A bejegyzést levettem, mert szeretném inkább pozitív energiával tölteni a helyet. Remélem sikerül. 18 év alatt 10 ezer aerobik órát tartottam meg és mégis, ha most belebotlok egy koreográfiába, akkor ezt »égő«-ként élem meg, mert a magaménak érzem, mint az Olimpiát Ti... Igazatok van nemcsak az olimpiai élsportolókat tisztelem, hanem minden Embert aki tesz valamit a céljaiért. Szép estét! Norbi”
Az alábbi videóra a szélsőjobboldali mozgalmakat figyelő Athena Intézet honlapján keresztül egy hungarista újság oldalán találtunk. Azon az újságén, amely annak idején elsőként adott hírt Szegedi Csanád zsidó felmenőiről. Most ez az újság egy újabb hangfelvételt közölt -…..
Líder Máximo 2012.07.21 23:16:00
Líder Máximo 2012.07.21 23:23:25
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Ezen kívül felhívnám a figyelmed a fentebb belinkelt kuruc cikk alatti kommentekre: valami félelmetes, de ugyanakkor nevetséges és komolytalan, ahogyan a hozzászólók egymást zsidózzák, árulózzák, gyalázzák - keresve a belső ellenséget. És ezeknek az embereknek választójoguk van, basszameg.

De így van ez jól: saját magukat járatják le pillanatokon belül, a saját előítéleteik és paranoiáik segítségével, meg lehetne ezt jobban kívülről rendezni?
„A kedd esti lengyel-szovjet csoportmérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult, ezzel a mieink életben tartották esélyeiket a továbbjutásra” – így számolt be a kedd esti meccsre lengyel TVP a szerdai hírekben. Pontot loptunk az "ősi riválistól" - TVP, 2012. június…..
Líder Máximo 2012.06.14 22:59:06
@tovabb a jezsovi uton: az szerintem kussoljon, ahol 1301-ben volt utoljára független állam..
Líder Máximo 2012.06.14 23:18:44
@Rovancs: mesélj picinyem, mikor volt független magyarország utoljára..csak az nem szállt meg titeket, aki nem akart :)))
hogyvolt Éden hotel - 2x26 2012.04.18 08:00:00
Három kani jött tegnap, de ez bentről csak kettőnek látszik, mert a szellemi fogyatékosok annyira nem figyelnek oda az ikrekre, hogy a nyilvánvalóan különböző csávókat lebuktassák. A harmadik meg Dávid, a csendes szociálpedagógus, aki úgy ejti az angol neveket, mint senki a magyar…..
hogyvolt Marslakók - 1 - 6. 2012.03.09 12:30:00
Hát itt van a várva várt, a közpénzbűl gyártott, a Jáksó-féle, a Magyar Királyi Szappanopera. Marslakók, há, én a magam részéről úgy szűk három hónapot jósolok neki, mások úgy fogalmaztak, ez akkora rakás fos, hogy segítek nézni, egyedül elviselhetetlen, köszönöm,…..
Líder Máximo 2012.03.09 18:26:56
@fran7: Ezt találtam, és nem örülök, h ráéreztem:
"Miért Marslakók?

Jáksó László szerint a cím főhajtás Teller Ede és magyar tudóstársai előtt, akiket az amerikai atomprogram központjában, Los Alamosban különcségük és zsenialitásuk okán így neveztek. Ez egyébként a fiktív bulvárlap neve is."

Amikor egy propaganda-csatornáról van szó, akkor inkább a direkt-marketing üzenetek jutnak eszembe, mint az irónia. A humor meg semmiképp. Persze, az is lehet, hogy Jáksó már megint egy lépéssel előrébb jár :D
Líder Máximo 2012.03.09 21:56:48
@nosce: na igen... ezért mondom, hogy ez egy szép legenda, mítosz, amely nagyon virulens mostanában a magyar jobboldalon, de köze nincs a valósághoz, mint oly minden másnak. Ez a sorozat-cím is kb azt kanonizálja, amit a buta kormányunk, még butább EU-politikája mutat: itt mindenki hülye liberális és kommunista, csak mi vagyunk a nemzeti, keresztény IGAZ politika EGYETLEN felkent képviselői, és azért nem érti ezt meg senki a világban, azért nincsenek szövetségeseink mert MARSLAKÓK vagyunk!
A jobboldali kultúrgyárosoknak agyukra ment az antiszemitizmus: annyira beleőrültek az általuk rettegett "zsidó felsőbbrendűség-tudatba", hogy megpróbálták megkreálni a valamiféle kiválasztottság-tudatnak pörköltszaftos, hungaro-pannon verzióját, na ezek vagyunk állítólag "mi": a Marslakók.
Líder Máximo 2012.03.10 14:25:03
@Kullancs1983: Ajánlom, olvass el néhány könyvet, hogyan működik a média egy csak nevében demokratikus országban, az állami tévében :)
hogyvolt Éden hotel - 2x04 2012.03.09 07:30:00
Emberek, kiválasztás! Ennek örömére a T69.2 SE trópusi skint kapott, pirosas-fodros ruciban forog a kamerába, csöcsrészen a ruha a boldog nyolcvanas éveket idézi meg a nyak mögötti megkötővel és az abban lógó cuccal. A mell alatt hasat beszorító bőrövre nincs magyarázat,…..
Líder Máximo 2012.03.09 11:50:13
@beacska: hátpersze, de legalább tisztában vagy vele, hogyan mukocc
Líder Máximo 2012.03.09 12:20:03
@jerk_off: egy igazi faszimádó, kedves vidéki lány, aki egy bacardi coláért már szétteszi a lábát. Ráadásul melle sincs, ezért szívesen kompenzál, bárhogy.
Már akkor csodálkoztam, amikor senkinek nem kellett az első részben, ennyire nem vágták a benti srácok a karaktert?
Líder Máximo 2012.03.09 12:20:55
@Peter_Cs: Végül is, így is lehet mondani :D:D:D:D
hogyvolt Éden hotel 2x03 2012.03.08 07:50:00
A T69.2 SE ruhatervezőinek mára csak nagyon korlátozott mennyiségű anyag juthatott, a türkiz vagy kék vagy zöld miniruha a pinát éppen takarja és mellben is csak annyira van a helyén, nehogy megidézze Janet Jackson szellemét. A bal csöcs mellesleg határozottan nagyobbnak tűnik. Ma…..
hogyvolt Éden hotel - 2x02 2012.03.07 07:30:00
Nna, a bemutatkozáson túl vagyunk, nem foglaljuk össze az előző rész eseményeit, erre van a hogyvolt. A tegnap esti kibeszélő kommentjei ne riasszanak el senkit, bőven van még hely a szerveren a biteknek. T69.2 SE sárga miniruhában áll a kör közepén a nyitóképen, körbeveszik…..
Líder Máximo 2012.03.07 01:04:39
@ő-szinte: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
EZT NEM HISZEM EL, AFASZOMATBAZDMEG!!!!
Líder Máximo 2012.03.07 01:05:59
@ő-szinte: én már paplan alatt vagyok CÉRNAtanga nélkül :P

Jóccaka!
Líder Máximo 2012.03.07 01:07:32
@ő-szinte: kabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbekabbe + 1!

:)
hogyvolt Éden hotel - 2x01 2012.03.05 21:16:00
És, kérem szépen ismét nyitva a trópusi babaház és egy elmegyógyintézet súlyos keverékének is tekinthető Éden hotel, amiben egy tanárnősre vett figurát hozó és egy nagyon gonosz sztájliszt kezében vergődő (egykori?) modellnő terelgeti az eseményeket, nők vannak meg…..
hogyvolt VV5 - 1x162 - A DÖNTŐ 2012.02.27 22:15:00
A posztot Dorothy, a Vörös Cipellős - Lady N-nek ajánlom, aki egész nap azért rítt, mert még nem szerepelt egyetlen posztban sem. 163 nap után győzött a Rossz a Jó felett - ezek szerint mégis elbasztam a posztok számozását - kicsit tartottam is tőle, mikor kezd hullani a…..
Líder Máximo 2012.02.29 00:31:00
@ő-szinte: wehehe, na de melík?:D
Líder Máximo 2012.02.29 00:37:59
@ő-szinte: Lehet bármi, még az is, hogy most direkt basztalak le! Vagy mégsem?:)
Líder Máximo 2012.02.29 00:57:32
@sogeking: mínusz az avatarod?
Hát, drágáim, belecsapunk, innentől kezdve lehet hörögni, ki nyerje a vévéötöt, este nyolctól élőzünk a Velveten, de igényünk van az akolmelegre, meg azt is tudjuk, ahol meleg van, ott büdös is, és hát az anyai öl ringatása, ugye. Az este nagy kérdése, a Lelketlen Gonosz…..
Líder Máximo 2012.02.27 00:55:52
@kamarti: Egy nagy problémát látok: egyéni felelősségvállalás a környékünkön, ráadásul ebben a mai ellendivat-hullámban, nincs.
Líder Máximo 2012.02.27 01:03:43
@Doktor Kotász: Nem süllyedek le egysejtű rasszistákkal vitatkozni, és ahogy kommented mutatja, eléggé kijött belőled a híg fos. Töröld meg a szádat.
Líder Máximo 2012.02.27 01:08:08
@kamarti: Én ezzel egyetértek és nincs is ebben vitánk, csak azzal toldottam meg, hogy a mai szelek nem kedveznek az egyéni döntéseknek. Főleg nem közönségszinten. Tehát marad a cinkos összekacsintás és midenki mossa kezeit, mert a végeredmény eléggé látványosra sikeredik mindig.
hogyvolt VV5 - 1X158 2012.02.23 23:10:00
Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány…..
hogyvolt VV5 - 1X157 2012.02.22 22:00:00
Az van, hogy nem szabadulunk a Hutyutyutól. Nem és nem. Akkor sem, ha a fene fenét eszik. A nap kérdése mégsem az lesz, készült-e kompromittáló videjó (he?) Hutyiról, hanem az, dugott-e csütörtökön Peti és Veronika. Pötyi új helyikét kapott, csak mondom, maradtunk a férfias…..
hogyvolt VV5 - 1X155 - 1X156 2012.02.21 22:45:00
A válaszom határozott nem. Arra, hiányozni fog-e. Ami hiányozni fog, az ilyen levelek: "nem tudom, feltűnt-e, de vera a kiválóan dokumentált előéletét tekintve fantasztikus megoldást választott fülbevaló gyanánt egy stilizált pöcs képében. gondoltam elküldöm, hátha…..
Líder Máximo 2012.02.21 23:27:34
@Mazlee: Ez egy meglehetősen rasszista hozzászólás volt!

Jó lenne ha törölnétek a kommentet! Plusz a hozzászólót is!
hogyvolt VV5 - 1X154 2012.02.18 22:25:00
Nem is tudom, hogy kezdjem, tényleg. Kétségbeesetten próbálok kapaszkodót találni, de még VV Kazal Éva nyikhajgecizése - szegény Jerzsi, kellett neki keresni az elektromos cigarettát, azóta is bánja, mint a kutya, aki hatot kölykezett - se ér fel a sajtreszelős cirkusszal, sőt.…..
Líder Máximo 2012.02.21 22:38:39
@mokamini: Az én tippem:

Ati: Serire
Fecó: Ati
Csabi: Ati
Seri: Ati
Líder Máximo 2012.02.21 23:12:12