Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alexlebo

15 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát sziasztok!   Először is nagyon szépen köszönjük, hogy olvastatok minket és ilyen aranyos kommenteket írtatok!!!Másodszor pedig azt, hogy ennyire bíztattatok és bíztatok bennünk!! Reméljük, hogy nem okozunk Nektek akkora csalódást, de hazajövünk… Tudjuk, hogy…..
  Kedves Mindenki!   Jelentjük, hogy javult a kedvünk. Azon vagyunk, hogy még jobb legyen. Na ma is voltunk munkát keresni és úgy néz ki, hogy reméljük találtunk is. Lebci holnap megy interjúra délre, ilyen alapítványoknak gyűjteni az utcán vagy valami ilyesmi, és az…..
Élet az Óperencián túl cickány 2011.10.29 19:48:11
Na sziasztok mindenkik!!! Itt egyre rosszabbak a netezési lehetőségeink, állítólag elértünk valami határt is és csomószor nem enged minket netezniL Hát a következők a helyzetek itt: csütörtökön volt az utolsó munkanapon a costában. Utána rohantunk a város másik végébe…..
na hello bello!!!azt hiszem a mai napról nem tudok sokat beszámolni, mert olyan különös dolgok nem történtek velünk. Azért nagyjából leírom:Reggel 10.30ra mentem az interjúra. Ott megtudtam, hogy úgy van, hogy kifizeted a személyi edzői tanfolyamot elvegzed, ami 5-6hét és utána…..
alexlebo 2011.10.25 21:59:49
@Alexapuci:
Apukám nem veszekszünk, ne izguljál. Tudom, hogy a pénz motivál meg hasonlók, de már tényleg nem bírtam, meg ez a fizetés dolog is...De ha 2héten belül nincs munka akkor megyek megint kávézóba(starbucks vagy Nero, állítólag ezek jobbak). De lesz munka, mert nagyon jó önéletrajzot írtam:)A valutaváltó is téma még, csak a Lebci várja a Hamleyst én meg szívesebben mennék most már valami sportolósba, de ha nem jön össze akkor utánaérdeklődöm ennek!puszika
alexlebo 2011.10.25 22:05:03
@Pogesz:
pogesz, nevö giv áp, értettem:))) aranyos vagy!most teljesen pozitívan úgy gondolom, hogy fogok kapni munkát, valami jót. Érzem:) Szabadidő: ha délelőtt dolgozom, akkor délután kissé fáradt vagyok, de punnyadunk vagy próbálunk netezni, sétálgatunk. Ha délutános vagyok akkor meg sokáig alszunk és van melletünk egy szuper kis reggelizős hely, ott eszünk english breakfastet és minden reggel ott teázunk:) vásárolni a sainsburyben szoktunk:) olyan finom az áfonyás muffin, meg tök jó, hogy van ilyen 2t 4fontért akciók meg ilyenek. Kaja az változó, sok subwayt falunk, az a legegyszerűbb, meg az legalább egészséges, de csináltunk multkor salátát, meg levest, meg tojásránottát. Ilyen egyzserűket.A közlekedés kiakaszt, fogalmam sincs mikor merre kell nézni és állandóan bénázok:)Valami tanács kajafronton???vagy programfronton???sok puszi
Huha itt aztán örülni kell annak, ha van 5perc internet és gyorsan kihasználni!!! Na akkor kezdemJ Szóval megérkezett az új üzletvezető, egy nőci az északi szomszédjainktól…a véleményem róla az hogy CENZÚRA. Azaz nem szeretném, ha Apu ustora elérne idáig, ezért nem…..
Jujj hát nagyon nagy a boldogság, hogy a családocska, csiharka, katácska, pogika, mogyika után itt van velünk az én kis Pipkókám és Babukám:))) (tudjátok Ivett és a Hajni a vívók).Nagyon örülök, hogy olvassátok és akkor ezek szerint nem hiába szenvedünlk itt ezzel a kis…..
jaj de aranyosak vagytok hogy ennyien írtok!!!nagyon örülünk ám neki, mert itt kint a Barátok közten kívül (amit minden este megnézünk) nincs sok magyar kapcsolatunk!!na jó a skype sem lenne rossz, ha nem fagyna le 2percenkent es nem akadozna állandóan!Na tehát, vasárnap…..
Sziasztok Sziasztok!Na akkor kezdjük a tegnappal! Nem írtak,nem írtak már untam nagyon és elhatároztam,h bemegyek a Hamleysbe és a dolgok végére járok,hogy mivan mert már nagyon untam ezt a semmiben lebegős helyzetet. mielőtt elindultam,nyomtattam magamnak vagy 15 önéletrajzot…..
Élet az Óperencián túl okt.13. 2011.10.13 23:45:51
sziasztok mindenkik!!!Hát azt hiszem kijelenthetem, hogy ez eddigi kis életem legnehezebb és fárasztóbb munkája...persze nem panaszkodni szeretnék, csak úgy elmondom. Tegnap történt ugyanis, hogy a wc elromlott, bedugult. Az okát nem tudtuk. Elkezdtem valami pumpaszerű valamivel…..
Élet az Óperencián túl libamáj 2011.10.12 01:19:40
No...Megvoltak az interjúk,mindkettő tök faszányos volt,tényleg.az első volt a pékségben,reggel 5től 10ig kéne menni sütni sütit,szenyát csinálni,takarítani. jó kis nyugis hely,csak túl nyugis nekemna a Hamleys...AZ KURVAJÓ VOLT!! megérkeztem,jött két faszi,az egyik a főnök…..
Na hello-bello!!Hu milyen interaktiv felület lett itt 2nap alatt:) nagyon örülünk neki, mert így legalább kapcsolatban maradunk mindenkivel. Amit kihagytam: hogy vagytok??? Kérem a válaszokat minél előbb mindenkitől!!!Képzeljétek el, hogy ma a Lebcit visszahívták 2helyre…..
Alex:Képzeljétek el van munkááám:))tök jó! el sem hiszem. 1nap alatt összejött, ezt végképp nem hiszem el. Egy kávézó láncolatnál vagyok, a Costa Coffeenál, ahol eddig kerek 4órát töltöttem:) Reggel kirittyentettem magam, legcsinibb cuccom felvettem, mondták, hogy hozzak…..
Élet az Óperencián túl 2011.10.05 21:11:48
na sziasztok!hát köszönjük mindenkinek a sok-sok biztatást!nagyon jól esnek, de tényleg!!!Ma megérkeztünk Londonba, és képzeljétek úgy volt, hogy szobánk lesz és kiderült, hogy van egy szabad studio:)juhiii!!szóval nem kell osztoznunk a fürdőn és a konyhán és csak mi 2en…..
alexlebo 2011.10.06 12:48:13
@Mackó család:

szia Bibó!!!

szerintem ma már nem fogok sirni:)
Mi mar felvettunk, majd igazoljal vissza és akkor majd neha beszelunk, de akkor itt is es fbookon is tudunk.

Hat eddig ilyeneket vettunk h: domestos, gumukesztyű, só cukor, felvagott... semmi ruha meg ilyenek, mert először munkát kell találnunk.

Most kezdük önéletrajzokat írni, aztan meg küldjük körbe.

DE ígerem, hozok neked aggbootsot:)))

pusziiiik
Élet az Óperencián túl uccsó 2011.10.04 22:24:00
Hát...ez az utolsó este itthon. Most már kettesben a gyerkőcök elköltöztek a Solymár utca 4-be,már csak elkéne kezdeni a  bepakolást....tudod kinek van még most ehez kedve. No de nem hisztizünk,azért várjuk,csak már elkéne kezdeni....csak az a KURVA PAKOLÁS,de legalább Búvár…..
Na szevasztok srácok!Ma tök jól haladtunk, átpakoltuk a fél lakást már:) szóval itt ülünk a majdnem üres lakásban és bambuljuk a tv-t:) Holnap aztán folytatódik a mászkálás és ámokfutás!pusza..