Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.Gabi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válaszlevél néhány dolgot tisztázott, volt, amit továbbra is homály fedett és több új kérdést vetett fel! Eltartott egy darabig mire minden hivatkozást átnéztem, némelyik magyarul nem is létezik/létezett (fordításokhoz segítséget kellett igényelnem), vagy magyarul más dátummal jelent…..
Tegnap beszélgettem a nagyanyámmal. Jehova Tanújaként szinte egész életében erre a pillanatra várt. Armageddon itt a küszöbön... már megint?? Ki tudja hányadjára? Szóval elmondta, hogy április 7-én korlátozott keretek között lesz megtartva az Emlékünnep. Még talán résnyire nyitva lesz a bárka…..
Hát, akármennyire hihetetlen, két éve történt a magyarországi extanú világ, legnagyobb botránya. Akkor írtam a leleplező cikkeimet Lénárd Gabiról, aki rengeteg érdekes hazugsággal férkőzött be a világunkba és a magánéletünkbe. Mi tagadás, én is hittem neki egy darabig.  Én személyesen találkoztam…..
Mielőtt valaki bulvárhírnek vélné a cím alapján, mindjárt az elején tisztázom, hogy az Őrtorony állítja ezt, "tehát igaz" :) Miért is kellett Jézusnak börtönbe vonulnia az Őrtorony szerint? Egy kis előzményként a szervezet karácsonnyal kapcsolatos történelmét idézném fel. Jelenleg Jehova tanúi nem…..
N.Gabi 2020.02.07 19:22:30
@Jónás_: Nem tudok angolul :( Nem értem és magyarul meg nem találom, a translate pedig nagyon értelmetlenül fordítja :(
N.Gabi 2020.02.11 08:10:36
@Columba: Köszönöm <3
Sziasztok! Jo reg nem irtam semmit. Talan 4-5 eve mar. Ekezetem sincsen, remelem nem gond. Ki latta az uj Joker filmet? Velemeny? En nem azt kerdeznem, hogy jobb volt e Heath Ledger Jokerenel, hanem azt, hogy miben volt mas?   Lloyd legujabb interjujat latva Arthurral, kedvet kaptam…..