Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ndre

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 4-es metró klassz, szép, szeretem, de azért azt látni kell, hogy ahhoz hogy igazán ki lehessen használni, folytatni kellene. Mégpedig Őrmezőn át a Madárhegy felé, bekapcsolva az eddig nem igazán feltárt területeket. Bár 2020-ig nincs tervben a fejlesztése - megelőzi azt a sorban…..
Nem most vettük észre, hogy a Jókai tér sarkán van egy skót kocsma, ahol 10 féle skót sört ihatunk, mégis csak jutottunk el odáig, hogy kicsit ránehezedjünk a választékra, és olyat is kipróbáljunk, amit eddig még nem.A Caledóniában sok jó dolog van, például majd minden este…..
Ndre 2012.01.13 22:58:06
PTinfo Nem kellett a szomszéd 2009.11.06 18:05:00
Míg nálunk húzódnak a villamostenderek, addig a korábban itt is szóbakerült belgrádi villamostendert sikeresen lezárták. A szerződés megkötésével az elkövetkező években 30 új, százszázalékban alacsonypadlós villamos fog érkezni. A kocsikat a CAF gyártja, melynek a…..
Építős blog Új híd a Száván 2012.01.09 08:46:00
Egy évvel ezelőtt számolt be az Építős blog a Belgrádban épülő új Száva hídról. Nos, a kivitelezők gyorsan dolgoztak és határidőre elkészült az új átkelő, melyet az új év első napján át is adtak a forgalomnak.  A híd egyetlen pilonja az Ada szigeten áll. Erről…..
Az előző posztban bemutattam, melyek voltak azok a bejegyzések, amelyeket a legtöbben olvastátok az elmúlt évben. Most nézzük meg azt a hármat, amelyiket a legkevésbé kedveltetek. Hátha csak elkerülte a figyelmeteket és most tudok egy kis reklámot csapni nekik…..
A kettes metró javasolt rákoskeresztúri ágának egy lehetséges nyomvonala (piros a felszíni, lila a felszín alatti szakasz) - forrás: VEKE  A 2020-ig tervezett négy nagy budapesti közlekedésfejlesztési terv hírét épp az Urbanista adta hírül néhány hete. Közülük a…..
Ndre 2012.01.03 22:21:54
@Daniel M.: 30-40%!!!-os teljesítménycsökkentés? Na, úgy szép lesz dugódíjat bevezetni! :D
Ndre 2012.01.03 22:34:48
@Daniel M.: A BKV sosem fog leállni, így, vagy úgy működnie kell. Működés alatt értem a jelenlegi teljesítményt, és nem harmadával kevesebbet. Továbbá politikailag érzelemmel túlfűtött állásfoglalást nem tartok praktikusnak egy ilyen fórumon, mert még egy amúgy hiteles mondanivalót is sokak számára hiteltelenné tesz.
Ndre 2012.01.03 22:53:45
@Daniel M.: Ne haragudj, de ez állásfoglalás: "Tarlós palotapincsi nyávogó nyafizó macskusz"
Nem állhat le a BKV, ezért meg fogja kapni a pénzt. A példád azért sántít, mert még van honnan átcsoportosítani, van pénz, csak máshonnan kell elvenni. Ez az egyik legfontosabb dolog, mert, ha az emberen nem jutnak el a munkájukba, akkor sok minden más sem lenne.
"1933 december 16-án adták át Budapest első trolibuszvonalát, ami a Bécsi út és a Vörösvári út kereszteződésétől, az óbudai temetőig húzódott. Az ottani gyér forgalom késztette a kísérleti szakasz oda telepítését. A 2,7 km-es vonalon 196 db vezetéktartó oszlopot, 11…..
Fővárosi Blog Az Ideális Ajtó 2011.04.02 09:00:00
Melyik az ideális ajtó? Biztos te is hallottad már, Nyájas, amikor a metróval utaztál, hogy "menjünk előbbre, ott jobb lesz leszállni". A tapasztaltabb utasok a leggyakrabban használt célállomási megállót már ismerik annyira jól, hogy tudják, melyik ajtón kell kiszállni…..
Annak idején, mikor elkezdődött a bontás, a Terminál megígérte a kis piros pavilonokban (meg a feüljárón) árusítóknak, hogy helyet fognak kapni a bevásárlóközpontban is kárpótlásul a ledózerolt boltocskájukért. Persze az ember sajnálja a kiskereskedőket, senki nem…..
Látszólag csak egy BKK közlemény, amit a BKV is kiplakátolt sok helyen a metróban, de valójában egy olyan esemény, amit szerintem már fel sem fogunk. Nemcsak arról van szó, hogy újból a KÖKI-ről járnak a buszok, hogy vége a Határ úti ideiglenes cuccnak, és hogy a 85-ös, 148-as,…..
Köki Kackac kávé 2011.09.29 13:27:00
Folytatom még egy picit ezt az előzetes feltérképezést, mert egy újabb érdekes cikkre bukkantam, ami a KÖKI-vel kapcsolatos, meg is osztom most mindenkivel, aki eddig nem olvasta.Igaz, hogy a Terminál honlapján kint van egy csomó logó, de igazából sok-sok részlet így is homályos,…..