Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Damja

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Olvasótáborunkról szóló szokásos, éves felmérésünk során 2012. április 2. és 7. között 1.522-en töltötték ki a mandiner.hu-n és a mandiner.blog.hu-n felugró kérdőívünket. A demográfiai összetétel és a politikai szimpátiák után most olvasóink…..
  Áprilisi felmérésünk összefoglalójának második részében a demográfiai összetétel után olvasóink pártpreferenciáit, illetve azok változását vizsgáljuk meg.   Olvasóink között legnagyobb arányban még mindig a magukat jobboldalinak vallók jelennek meg, azonban az…..
  2012-es olvasói kérdőívünk kiértékelését a Mandiner olvasótáborának demográfiai mutatóival kezdjük.    Olvasóink között még mindig hatalmas a férfiak túlsúlya, de a hölgyek aránya évről-évre növekszik valamelyest, idén már majdnem minden ötödik olvasónk…..
Egy jó Füles A Kodály Methodról 2012.04.14 19:29:00
  Péntek délután 17.30-kor elindult a 19. Titanic Filmfesztivál és vele együtt bemutatkozott a Kodály Method is. Természetesen nem a Magyarországon kívül mindenhol alkalmazott és jól működő relatív szolmizációs módszerról van szó, hanem egy itthon szokatlan zenei…..
  Az Európai Unión belüli közös fizetőeszköz 1999-es bevezetésekor az akkori tagállamok között egyértelmű volt, hogy szigorú fiskális fegyelemre van szükség. A nyugati és északi országok be is tartották a szerződésben foglaltakat, Hollandia a válság előtt csak egyszer…..