Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfendrusz

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A piliscsabai, római katolikus Páduai Szent Antal Általános Iskola, Gimnázium és Alapfokú Művészeti Iskola 2 kisdiákja reggelente elkésik a napkezdő miséről. A szülők egy fegyelemre nevelő levelet kaptak az intézménytől, melyben kiemelik: hogy aki késik, annál egy…..
Oké, maga a hír szombaton jelent meg, úgyhogy az év legjobbja talán túlzás. A szerző valószínűleg a Simon Zsolt vezérigazgató mögött feltételezett jobboldali érdekkörökre céloz. Forrás: mindenekfelett.tumblr.com ..
Na, újra egy szép X-Faktor-hogyvolttól bearanyozódott reggelre virradtunk. Hózentróglit felkötni, mert a dráma már élőben ömlik a képünkbe, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a mentorok és mentoráltjaik – de szép magyar szó ez – archív felvételeire ráhúztak valami delay…..
Vonulnak a melegek, hömpölyögnek az indulatok, szőrös, ápolatlan, altesti gondolatok feszülnek egymásnak. Ápolatlan gondolatok, előre gyártott ideák, tesco-gazdaságos koncepciók, végig nem küzdött szellemi selejt-termékek böffennek elő innen is, onnan is. Sokan állnak ki a…..