Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kapszula

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üveg tartó hóember. A kalapját le lehet venni és belefér akár egy pezsgősüveg is. ..
Ismeretlen tettes ellen tett lopás miatt feljelentést a Bicskei Rendőrkapitányságon az Alcsútdoboz Göböl pusztai juhász. Váradi András azért fordult a rendőrséghez, mert állítása szerint november 24-én a Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere tulajdonában álló Búzakalász…..
ProgBlog Gonosz nagyik légiója? 2012.11.07 14:25:03
„Még egyszer a résre újra, barátaim!” Shakespeare: V. Henrik, 3. felvonás I. szín – 1599   Politikai közhelynek számít Magyarországon, hogy „a választásokat a nyugdíjasok döntik el” és az is, hogy emiatt a politikusok sosem mernek igazán ehhez a „szent…..
Kínos az, amikor az ember le van maradva egy versenyben, és bármit csinál, úgy tűnik, mintha a konkurenciát nyúlná. A TV2 például ma indítja el új kábeladóját, a végtelenül hülye nevű SuperTV2-t, amit pont úgy promóznak az anyacsatornán, mint az RTL Klub tette az RTL II nevű,…..
Kapszula 2012.11.02 19:22:22
@Mihók: Nem tudom szaknyelven leírni, de: egy UPC-s dobozom van, azon a tv-n tudom fogni. A másik tv-hez nincs doboz - analóg - azon nincs. A számlában is digitálisra utal, igaz elég zagyvalékosan (számomra).