Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BritneyB*tch

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
BritneyB*tch 2012.05.31 13:56:59
@PlastiCat: Ohh tudom, sokszor hallgattam végig, hogy a gépe rányomjuk blabla, csak van egy olyan bibi h ezt a főnökség adta meg, mellette monitoringoznak minket, és ha nem nyomom le azt a rohadt gombot, akkor én leszek lecseszve, vagy az adott operátor. Persze lehet mondani a főnököknek, akik soha, de soha nem ültek még bent kezelni, hogy ez nem jó, meg még vagy 100 másik dolog, őket nem érdekli, és az újabbnál, újabb hülyeségeket találják ki az irodában ülve.
Van panaszvonal, 80/200-198 :D
Anno a The Girl Next Door-nál említettem, hogy a történetről még ugyanabban az évben készült egy másik filmadaptáció. Többen írták is, hogy az szerintük hatásosabbra sikeredett. Most ennek nézünk utána. Előre szólok, hogy a film még annyira se horrorisztikus, mint Ketchum…..