Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prem-blogger

88 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyi minden történt az utóbbi két és fél hónapban! Ne feledjétek, ez mind azért történt, hogy majd idén végre újra erkölcsileg sérülten, de mégis végtelenül vidáman húzzátok fel a kötelező iskolai köppenyt.  A nyári emlékek azok amik már generációk óta…..
Sok mindent nem tanultam meg matematikai tanulmányaim alatt, viszont egy dolgot biztosan: amennyiben kemény arcokat akarsz találni, nem reppereket, vagy extrém sportolókat kell nézegetned. Matematikusokat.Persze az sem utolsó, ha csak egy hirtelen jött kérdésre, miszerint a "4/pi az…..
A cikk az eduline.hu-n megjelent írásra reflektál.Nyolcadikos kompetencia-felmérésen volt egy szövegértési feladat az Államokban, ami széles körű népfelháborodást keltett. Szülők és tanárok együtt kezdték el folyatni a zsenialitás génjeit tartalmazó nyálukat, hogy ilyet nem…..
Az időpont: Augusztus 20-24Idén nyáron is megrendezésre kerül, a tavalyihoz hasonlóan jó helyszínen (tök ugyan ott - a szerk.) a harmadik annuális Premontrei "akinemjönnemisszámít" Nagytábor!!Mennék, de hova, mikor, kivel, mennyiért és hány hónapig vemhes egy teve?Tenni…..
prem.blog.hu A tudás az hat alom? 2012.04.11 09:12:12
Meglepően gagyi cím után komoly témáról beszélni egy amolyan szerkesztői, rituális öngyilkosság. Nem baj, kell az ilyen is, túlszaporodtak az írók, kellenek az áldozatok.Ez az ember itt a felsőoktatásról fog írni, meg annak áldott, s áldatlan helyzetéről. Kis hazánkat fogja…..
prem.blog.hu Pályaválasztósdi I. 2012.01.13 21:59:00
Komolyan nem tudom. Valahol tovább kéne tanulni, hiszen már megkaptuk a parancsot, hogy nem azért járunk a Premibe, hogy OKJ-s képzésen végezzük. A lehetőségek széles tárháza áll előttem. Ez a baj. Pedig még csak a fakultációkról kellene dönteni...Első ötletem, a…..
A The Hollywood Reporter szedte össze a 25 legsikeresebb (értsd: legnagyobb bevételt termelő) 2011-es turnét egy fasza képes listába, mi meg elegánsan átvettük az infót, hadd szórakozzanak a mi olvasóink is rajta, jól. Régi nagy fájdalmunk, hogy míg azt pontosan tudjuk, mennyit…..
prem.blog.hu MMXI 2011.12.29 10:18:10
Emlékszem, talán májusban, vagy még annál is korábban láttam egy montázst, ami összegyűjtötte az addigi 2011-es eseményeket. Az volt alá írva, hogy "Micsoda év volt ez! Ja, hogy még csak május van?"Hát ez szerintem tökéletesen leírja, hogy mennyire tele volt ez az év…..
Lehullott az első hó,Hol vagy kedves Télapó?Vallásom nem engedi,Gyertyát így nem teszek kiHiába van hét ága,A hanuka nem járja!Ajándékot nem veszek,Felnyalok egy bélyeget.Mézeskalács hegyekbenNincs ember a tereken.Szomorú a fenyőfaA testvére már hulla.A bejglit én…..
Szevasztok! Coldplay CD nyertesek 2011.12.16 13:36:00
 Kedves Bloggerek!Újra itt van a péntek, amikor is újabb Coldplay Cd-k találnak gazdára. Ezen a héten is sok hasznos karácsonyi bejegyzés született, melyek közül a legtöbb like-ot kapott posztokat jutalmazzuk ez alkalommal is.  A legtöbb like-ot kapó posztok a…..
Az utóbbi évek gyakorlatához híven a felvételit 2020-ban is már csak online lehet feladni. Mivel az informatikai oktatás már legalább annyira fontos, mint hat idegen nyelv autodidakta módszerekkel történő elsajátítása, ezért a felvételit bináris kódban írva áll módjukban az…..
Mivel nincs nagy kézügyességem és annyira kreatív ajándékozó sem vagyok, ezért ezzel a kis szösszenettel kívánnék minden olvasómnak boldog karácsonyt!Frédi: Vilma, hát nem láttad, Dínó megrágta a karácsonyfánkat!Vilma: Hogy foglalkozzak ezzel Frédi, ha a rokonok sora a…..
Prem-blogger 2011.12.15 15:03:45
prem.blog.hu A hely, ami összeköt 2011.12.13 21:33:09
Fiatal voltam, hiányzott anyu, de a nőtől elégedetten távozott minden fiú előttem. Túl kellett rajta esnem. De mentem, majdnem minden nap, attól lettem felnőtt amit ott kaptam. Menza, hiányzol...
Augmented reality, magyarul kiterjesztett valóság. Gondolom nem mond ez a két szó legtöbbünknek semmit. Dióhéjban ez azokat a mobiltelefonos alkalmazásokat jelenti, melyek a telefon pozícióját beazonosítva többletinformációval látnak el bennünket a körülöttünk lévő…..
Mostanában elég nagy divat lett mindent újra felhasználni. Annyira, hogy kivágjuk a fákat, írunk rá valamit a belőlük készült papírra, majd újra beolvasszuk és ráírjuk, hogy "ültess fákat", "újrahasznosított papír", vagy "vásárolj környezetbarát…..
Nem én vagyok a Messiás (még - a szerk.). Nem kell elfogadni azt amit most írni fogok. Sőt, meg is lehet vétózni. Hazugnak is lehet nevezni. Meg, ha most valakinek jól esik, le is lehet hülyézni.A gimnázium egy átverés. Nem is ilyen későn kell kezdenem. Már általános iskolába is…..
Még csak el sem kezdődött igazán december, de máris tele vagyunk a karácsonnyal. Ki nem szereti ezt a légkört? Az utak feldíszítve, néhol még a házak is, mindenki vidám az utcákon, sőt, a premis csipet-csapat már Bécsben tengeti (update: tengette) az idejét (ezúton kívánok…..
Prem-blogger 2011.12.05 19:53:44
@NDT: Hol van kommentekhez a like gomb? :(
prem.blog.hu Az öregség II. 2011.11.29 17:40:00
Furcsa dolog idősnek lenni. Makacsnak, elszántnak, nyugodtnak, hevesnek. Az az igazság, manapság már nem az igazi. Mindig félni, hogy mikor fogy el a pénze, mit fog adni az unokáknak, dédunokáknak, ha jönnek, és persze melyik ruhát vegye fel a templomba. A fiataloknak sem egyszerű.…..
prem.blog.hu Tapasztalataim I. 2011.11.24 21:00:54
Lelkizés és moralizálás következik. Akinek nem tetszik, már most eltanácsolom a továbbolvasástól. Néha ez is lesz, mert azért jó. (Nem?)Az állatvilágban a hímek verekszenek egymással, fitogtatják szépségüket, mindezt a nőstények kegyeiért versenyezve. Hiába, ez a vonás az…..
prem.blog.hu Binga 2011.11.21 10:43:00
Kár tagadni, nem lehetett nem ismerni a faluban ezt a nénit. Mondjuk inkább úgy, hogy hölgyet, mert a büszkesége mindig jobban fűtötte őt annál, minthogy elfogadja a korát. Bár ennek ellenére teljesen tisztában volt magával, hány éves, mennyit ér és mennyit élt. A kor, hát az…..
prem.blog.hu Ötlettár 2011.11.14 18:24:00
Végre-valahára sor kerül az első olyan cikkemre, ami tényleg a Premiről szól, ha már Premblog vagyunk, vagy mi. Már egyszer foglalkozott a blog a pénz elherdálásával, így ez ma beszédtémánk, az iskola felturbózása, az államkasszában lévő csekély összeg hirtelen…..
prem.blog.hu Macska-túltengés 2011.11.09 19:54:44
Bizonyára észrevettétek ma reggel az iskolaudvarba tévedt kiscicát. Mikor én érkeztem, még elég korán volt, ezért egyedül voltam, mikor megláttam a B felé vezető úton. Rögtön miután meglátott, felém futott, és találkozásunkkor nyávogott egy kicsit. Én ezt egy "Szia,…..
prem.blog.hu Dátum-baj 2011.11.11 21:30:12
Feltétlenül úgy gondoltam, hogy ma írnom kell, akkor is, ha rövid lesz, mert hisz ezt a napot nem hagyhatom ki...Minden újságcikk, meg tévériport foglalkozott a mai dátummal - 2011. november 11. Sőt, mi több, a metropol meg is kérte olvasóit: 11:11 perckor fényképezzék le, mi…..
prem.blog.hu Remix 2011.11.01 21:00:00
Elnézést, hogy nem nagyon írtam az előző napokban, de el voltam foglalva eggyel és mással... meg azt is kérték szerető és kritikus olvasóim, hogy hosszabbakat írjak, de az meg csak akkor megy, ha eszembe is jut valami (aminek most jött el az ideje). No, de térjek a tárgyra.A remix a…..