Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nepszamlalas2011

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért a népszámlálási kérdőívek internetes kitöltésének időszaka. Az online válaszadást lehetővé tevő elektronikus „kapu” október 16-án éjfélkor bezárult. A népszámlálás azonban még nem ért véget, előtérbe kerülnek a nyomtatott kérdőívek.…..
Néhány napja hírt adtunk a népszámlálás on-line súgójában elrejtett Titkos üzenet-ről, melyet már időközben kitöröltek, de a hivatkozott bejegyzésünkben elolvasható továbbra is. Most azonban más, aggasztóbb jelenséggel foglalkozunk, a súgó 4.4 / 30. pontjában lévő…..
Többen jelezték, hogy nem sikerült belépniük az enepszamlalas.hu oldalon a megkapott internetes belépési kóddal. A problémát Virágh Eszter szóvivő elmondása szerint az okozta, hogy az internetes kódban a nagy "I" (i) betű és a kis "l" (L) betű…..
A népszámlálási kérdőívet on-line, a www.enepszamlalas.hu oldalon keresztül október 16-án éjfélig lehet kitölteni, eddig ez időpontig kell véglegesíteni az esetlegesen felfüggesztett kérdőíveket is. dateFuture1 = new Date(2011,9,16,23,59,59); function…..
A népszámlálási biztosok több pénzt kapnak akkor, ha valaki nem az interneten tölti ki a kérdőívet. A KSH szóvivője elmondta: számítottak arra, hogy sokan válaszolnak a neten, ezért egy-egy biztosnak nagyobb körzetet adtak, hogy így kompenzálják őket. A számlálóbiztos az…..
Legyünk elővigyázatosak a népszámlálás alatt is, mivel a népszámlálás során tisztességtelen szándékú csalók próbálkozhatnak „hivatalos személynek” kiadva magukat. Amikor a számlálóbiztosok találkoznak a lakókkal, felmutatják igazolványukat, amelyen név és…..
Örvendetesen alakul az első ízben bemutatkozó internetes adatközlés. Az elektronikus kérdőíveket fogadó rendszer számlálója szerint az első hét elteltével, 2011. október 7-én, pénteken délelőtt 10 óráig 265 438 háztartástól érkeztek be elektronikusan adatok. A KSH…..
népszámlálás 2011 Neme: ? 2011.10.07 11:40:00
A népszámlálás kapcsán sokaknak a vallási hovatartozás eldöntése vagy az örökbe fogadott gyermek státuszának bejelölése okoz gondot. Vannak azonban néhányan, akik esetében probléma lehet az is, hogy csupán férfinak vagy nőnek vallhatják magukat a személyi kérdőíven, mivel…..
Az adatok manipulálástól tart, és tiltakozik a püspöki kar, amiért az (internetes) népszámlálási íven nem választható a "katolikus" meghatározás. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a számlálóbiztosok a "katolikus" megjelölést is elfogadják. Tiltakozó…..
  Kik tetszik keresni? Szia, szüleid itthon vannak? Népszámlálás. Anyúúú, nipszámlálás Kisfiam kitöltöttük mi már azt a neten. Anyukám azt üzeni, kitöltöttük a kérdőívet az interneten, feleltünk a jövőért. Csókolom!   Töltsd ki neten…..
Zavart okozott a népszámlálási kérdőív többeknél, akik örökbe adtak vagy örökbe fogadtak gyermeket. A Bölcső Alapítványt rengeteg olyan asszony hívta tanácsért, akik titkolták terhességüket, és azt is, hogy lemondtak gyermekükről. Tartanak attól, hogy a kérdőívből majd…..
  Jó napot kívánok! Konicsivá! Őőő a népszámlálás miatt jöttem, önt megszámolták már? Felirat: "Köszönöm szépen, de én már kitöltöttem a kérdőívet pár órával ezelőtt az interneten" Őőő akkor az nagyszerű. Köszönöm…..
A Magyar Jedi Rend, Jedi Tanácsa Sajtóközleményben tiltakozik az ellen, hogy a KSH a 2011-es Népszámlálás online kérdőívében nem ad lehetőséget a szabad vallás kinyilvánítására azzal, hogy az ide kapcsolódó kérdés válaszadási lehetőségénél egy menüben felsorolt…..
  Szzzzz  őőőő Szia, rosszkor? Szerinted?! Na csak azér mer tudod most van a népszámlálás és őőő a... őőő de hát ki lehet tölteni a neten is... a kérdőíveket Az jó; úgyis szeretek netezni Hmmm jó akkor én már itt se vagyok, szia Csá…..
Mivel eléggé akadozik még most is a www.enepszamlalas.hu szerver, csak sokadik próbálkozásra engedi elmenteni (felfüggeszteni) a kérdőívet, beüzemeltem egy folyamatos figyelést az enepszamlalas.hu szerverre. A jobb oldalon az "enepszamlalas.hu életjel" című dobozkában…..
Az enepszamalas.hu súgójának (https://www.enepszamlalas.hu/q/sugo_hu.html) olvasása közben találtam ezt a titkos üzenetet: Végtelen szerelemmel Audrey-nak :) (és a családomnak) A fenti szöveg a súgó legvégén olvasható, ill. alapból nem látszik, de az oldal forrását megnézve…..
Úgy tűnik, hogy elég sokan szeretnék már rögtön az induláskor kitölteni on-line a népszámlálási kérdőíveket, legalábbis erre utal, hogy a rendszer nem engedi elmenteni a kitöltött kérdőívet, helyette hosszan türelmet kér, majd magába roskad ezzel a…..
A másodpercmutató lomhán vánszorog a 12 felé, már csak néhány másodperc, és elköszön a szeptember, és ezzel együtt hivatalosan kezdetét veszi a 2011 évi népszámlálás, és elérhetővé válik az on-line kérdőív kitöltő felület, a http://enepszamlalas.hu. Internetezők ezrei…..