Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Programmerjohnny

6 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő leírásban felvázolom hogyan lehetsz részeg anélkül, hogy alkoholt fogyassz.1.-Szállj fel egy tömegközlekedési eszközre,fontos hogy tömve legyen és csak állóhely legyen.2.Lehetőleg olyan járműre ahol jómunkásemberek vannak.3.Szippantsd be jó mélyen a levegőben…..
Programmerjohnny-Fail Agykontroll 2011.10.24 22:29:00
A mai nap a várakozásokkal ellentétben jól sült el. Talán még most is ennek a hatása alatt vagyok. Ugyanis eddig soha nem tapasztalt dolog történt velem iskolai környezetben. A hétfő reggel szokásosan indult, a 3 zh-n nem igazán agyaltam, mit és hogyan fogok csinálni, ez meg is…..
Hohó!Hát szokás szerint a péntek és a szombat villámgyorsan véget ért, vasárnap reggel mikor felkeltem, izgatottan néztem meg az eredményeket, mert tipp mixeltem(de mi a francnak?) nézem és eddig bejött minden meccs, mondom ó mi a fasz manó történik lehet, hogy nyerek?!:O Már…..
Programmerjohnny-Fail Emlékképek 2011.10.21 23:48:00
A következő emlék a közelmúltra nyúl vissza. Az általános iskola után lezárult egy nagy fejezet, nagy válaszút előtt álltam hiszen el kellett döntenem hol folytatom tanulmányaimat, vagy folytatom-e?:D Hát folytattam hiszen tudtam számomra nincs más választás csak az ha…..
Hello!Reggel szokásosan 6:00 kor kipattantam az ágyból mint annak rendje és módja.Nem néztem ki az ablakon, mert nekem egy időjárási tényezőktől hamar el tud menni az a maradék kedvem is,szóval inkább lezavartam 10 perc alatt a szokásos reggeli dolgokat és már mentem is a ház elé…..
Programmerjohnny-Fail Létrejött! 2011.10.19 20:54:00
Üdv mindenkinek!Bevezetésként annyit kell tudni, hogy régóta tervezem, hogy létrehozok egy blogot, de valahogy sose tudtam magam rászánni egészen mostanáig, a végső löketet kétség kívül a tegnapi nap adta meg. Erről majd később részletesebben írok. Hogy miért jött létre a…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!  ..
Programmerjohnny 2011.10.16 00:16:01
@csabsy: Nyernek szerintem.