Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djgabor2

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DjGaBoR photo blog VISSZATÉRÉS! 2012.09.14 19:42:40
Ismételten hosszú idő után visszatért a DjGaBoR photo immáron mint DjGaBoR Media Group. Melynek tagjai a következők: - DjGaBoR centrum - DjGaBoR központi webtárhely. Innen érhetőek el az alláncok.Cím: http://djgaborcentrum.net63.net/  - DjGaBoR photo - DjGaBoR galéria és képtár…..
Mindegy régen írtam már ide beszámolót. Sajnos a 2012.06.23 előtti történésekről nem lesz blogpost mert ugyan fotóztam, de időm ide írni semennyi. Hamarosan elvileg megtörik a jég, most jelen pillanatban az oldal megújításával foglalkozom, így még egy kicsit várnotok kell,…..
Sok gondolkodás után nehéz döntés született a Szerkeztőségben. A feladat vállalhatatlan méretei miatt a kimaradt három hónap eseményeiről nem lesz blogbeszámoló, tekintettel arra, hogy már nem mindenre emlékezhetek 100 %-ig pontosan és sok nehézség és kellemetlenség valamint…..
Az elmaradt postokkal még mindig adós vagyok, majd valamikor azok is meglesznek csak mostanság nem nagyon van időm cikkeket fogalmazni.  Citaro história: A nógrádi előzményeket nem említeném most külön, ha kíváncsi vagy a Nógrád Volán előző alvállalkozásának…..
DjGaBoR photo blog Süketduma 2012.04.27 20:38:45
A cím alapján is sejthetitek magyarázkodni jöttem. Kurvára sok dolgom van mostanság a fejemből ki nem látok úgyhogy nincsen időm arra, hogy a elkezdjek mondatokat mondogatni és kifirkálni ide minden szart. Itt a hosszúhétvége még nem volt időm tákolni ide egy programajánlót…..
Hosszúhétvégét végül is sikerült összehoznom fotózásilag szombat kivételével. Erről jön egy élménybeszámoló. A tavasz mivel a természet most ébred elindultak a menetek itt van az uborkaszezon, lehet lőni a többszázgigányi képet, de csak normálisan mobilos szar képeket nem…..
Végre rászántam magamat egy post megírására. Sokak szerint Itt volt az ideje. Na, mindegy a post témája az amit húsvét hétvégére ígér a BKV-BKK duo. Nosztalgia villamosozás Facebook csoportot mióta lájkoltam www.facebook.com/pages/Nosztalgia-villamosozás/304913162853814 azóta a…..
Üdv ismét a Description című műsorban izé... a blogomon. Hosszú idő után megint nem bírtam megállni a firkálást. Főcímhez meg, na ennyi mára kamuangolul.  Amúgy is ez egy szám címe amit Calvin Harris énekelt fel és a klipp pedig végig egy kerek tányéra kivetülő kép…..
Március.15.-én nyitja meg a kapujit a Mobilis Győr. Mivel ez nem a reklám helye és az ACTA értelmében nem akarok magamraharagítani a jogvédőket úgyhogy nem reklámozom a szolgáltatásokat. Helyette itt van a Kravtex…..
Még nincs uborkaszezon, de már megvolt az első fotósmenet. Ezzel nem gúnyolkodni kívánok éppen ellenkezőleg kurvára örülök, hogy végre a fotósizmaim is dolgozhattak, ugyanis idén még nem volt lehetőségem fotózgatni. A szervezők hidegre való tekintettel indoklása mellett.…..
Időben szólók főleg a midifanoknak lesz érdekes a dolog, ugyanis a Volánbusz midibuszt tesztel majd január 4-12 a 2158 menetrendi mezőben közlekedő Erdőkertes–Veresegyház, Hegyek–Revetek–Hegyek–Erdőkertes viszonylatban. A buszról annyit, hogy Magyar Termék…..
Mondaná a vadász a nyúlnak miközben a szuronyos puskuval vadászik a seggére. Karácsony van de mentség nincs én akkor is firkálok. Felőlem elvehetitek a kettőhuszat szerzek generátort, de akkor se ússzátok meg újévi postom. Lassan elérkezik az év vége már egyre hosszabb a lista,…..
Itt van a december. Lesz egy hagyományos és egy újdonságnak számító dolog az év utolsó hónapjában Budapesten. Idén az újdonság a mikulásvillamos lesz ill. a fényvillamos is közlekedik a részletekre kitérek csak ahhoz kattints a továbbra. Szóval idén december 4.-9.-ig…..
Rohadtul nem jött össze ez a hónap másik fele úgyhogy képekkel nem szolgálhatok ellenben egy kis decemberi agymenéssel viszont igen. Jön az év negyedik évszaka amit nagyrészt a kevés szabadidőmben inkább a szoba melegében tervezek eltölteni nem fotózva, de van pár gondolatom az…..
Nem bírtam tovább szemetelnem kell a blogomba és csökkentenem a tárhelyem szabad méretét xD. Na komolyan ugyan nem gyűlt össze egy posztnyi adag de akkor is írok mert én ÚGY DÖNTÖTTEM ÉS KÉSZ! HÉV-pótlások egész garmadája lezajlott ősszel, egyedül csak a 7-es…..
DjGaBoR photo blog Hangulatfokozás 2011.11.11 23:02:00
Hosszú és mély lélegzetvételű csend lesz mostanság, ugyanis egy vegyestál összeállításán szorgoskodom november hónap kapcsán. A BKV-s selejtsor havi rendszámkilövési igényemből  lesz itt a nem elcseszett kategóriából. De addig is egy kép, hogy ne punnyadjon a hangulat.…..
DjGaBoR photo blog Halottak napja 2011.11.07 08:00:00
Temetői járatok környékére az elmúlt évekkel ellentétben, nemnagyon jutottam ki csak a 30B-hez. De legalább bekedvencelhetek egy új fotóhelyet, Budapest IV. kerületében a Nádor utca - Erkel Gyula utca keresztjében. Ezt a helyet inkább azoknak ajánlom akik vagy a kertvárosi…..
A hónap fotója ugyan már November első napján készült, de mivel októberi képekkel egyszerre raktam fel a gépre így belefér. A kép talán nem is a minősége miatt kaphatta meg a címet mivel kicsit bemozdult a busz de a hangulata miatt mindenképp megérdemli. A képen  KPX-922…..
Legutoljára a városban a szolgáltatóváltás előtti időszakban tartózkodtam. Úgyhogy az ország nagy részén uralkodó rossz időjárás miatt végülis Debrecent választottam uticélul mivel csak ott nem esett az egész országba. Gyors éjjeli szervezkedés után vágtam neki, a…..
DjGaBoR photo blog Konnyektorbusz 2011.10.02 23:44:00
SOR EBN 10.5 Mit kell tudnunk erről? A BKV a 26-os vonalon október.4-éig tesztelik a Sor villanycsodáját. A 10,5 m hosszú XL midi 3 utasajtóval rendelkezik. Én szombaton teszteltem a buszt a 26-oson, hát egyáltalán nem nyűgözött le. Először a…..
Ebben a hónapban a hónap fotója a LPY-045 Ikarus 620-as, Budapesten a Hősök terén a 620-as túra alkalmával készült. Tudom, hogy kicsit ferde lett, de a kép kompozíciója az ami itt fontos.            ..
DjGaBoR photo blog Elindítottam 2011.10.01 00:52:00
Elindult az újabb blog amely egy a sok közlekedési témájú blogok közül. A blog saját közlekedési fotózásomról és utazásaimról szól, illetve időnként megosztok kezdők részére fotózási tanácsokat is. Magamról nemszívesen mesélek ilyen széleskörű…..