Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eJuditta

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Boldog Szülinapot Zsófi!!!!Ma kimutatta Genova a foga fehérét!Már 2 napja nem érzem jól magam, de ma reggelre elég rosszul lettem, fájt a torkom stb... nem volt jó így a suliban ülni. Az időjárás nagyon alattomos, 10-12 fog van, azaz nem hideg annyira, de az eső esik a szél meg…..
eJuditta 2011.10.25 21:34:57
<3
 A héten semmi említésre méltó nem történt, a gyerek nagyon stresszes volt a pénteki bulija miatt, ugyanis október 21-én 9 éves lett. Pissi és az ex vőlegénye, Fede együtt tartották a szülinapjukat és meghívták az egész osztályt. Pénteken Biancával, Zsófival és Zsófi…..
 Úgy érzem kezd beindulni itt az élet és tényleg minden a legjobban alakul.A nyelvsulis első (katasztrófa) nap után elmentünk az intermediate (középhaladó) csoport órájára, és nagyon jól éreztem magamat, mert ez már tényleg az én szintem, értek mindent, érdekes dolgokat…..
 Ma volt az első nap a nyelvsuliban... az osztály 95%-a afrikai származású. Nagyon megörültem, amikor láttam egy fehér lányt bejönni az osztályba, kiderült, hogy magyar. Az óra anyaga annyira kezdő volt, hogy az első 1 órában az olasz ABC-t tanultuk, azt hiszem nem ez a…..