Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jack Bauer 24

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttosport szerint kedden megkezdődtek a tárgyalások a szerződésbontásról. Ha sikerül megállapodni a mesterrel, a klub megválik Massimiliano Allegritől. Romeo Agresti egyértelműsítette a minap, hogy Massimiliano Allegri elküldéséről csak és kizárólag egy ember dönthet, méghozzá John Elkann, mivel…..
A Sevilla otthonában a Juventusnak nem sikerült kiharcolni a továbbjutást a budapesti EL-döntőbe, a házigazdák 2-1-re hozták a 120 percig tartó mérkőzést. „Ezeken a meccseken a részletek jelentik a különbséget, és egy pillanat választja el a gólszerzést a gól elszenvedésétől.” - értékelte a meccset…..
Jack Bauer 24 2023.05.19 09:30:06
@JuveMI: teljesen egyetértek. A csapatból kb Iling-Juniornak és Fagiolinak nincs kellő nemzetközi tapasztalata.
Ha nem Szczesny vagy rosszabb napot fog ki, akkor lehet hogy itt is 5-1 lett volna.

Be kell látni, hogy ez a mostani kapcsolat nem nagyon akar gyümölcsöző és eredményes lenni.
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
Jack Bauer 24 2023.01.13 22:27:16
A Juventus középpályása, Adrien Rabiot kiváló hónapok után került a válogatotthoz, és most a vb-n is remekel, csapatával pedig szombaton negyeddöntőt játszik. A futballista sajtótájékoztatón beszélt a jövőjéről is, ami a Juventus sok szimpatizánsát érdekli, hiszen jelenleg az Öreg Hölgy csapatának…..
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A Juventus rendkívül rosszul kezdte az idei szezont, kilenc meccsre mindössze két győzelem jutott, ezek mellé pedig négy döntetlent és három vereséget tud felmutatni Massimiliano Allegri csapata, a BL-ben elszenvedett két vereséggel pedig igencsak nehéz helyzetbe hozta magát az Öreg Hölgy. A…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
Jack Bauer 24 2022.09.14 22:50:20
@Lord Viktor: Az ötösön belül csak felszabadítani tud, függetlenül attól, hogy támadunk vagy védekezünk :)
Jack Bauer 24 2022.09.14 22:57:00
@Attilio79: Náluk most volt edzőváltás, szóval az sem kizárt, hogy elkalapálnak minket.
A hagyományosan megszokottnál némileg korábban, már szeptember elején kezdetét veszi a Bajnokok Ligája csoportköre, s a Juventus nyomban a legnehezebb mérkőzésével kezdi a sorozatot, hiszen a zebramezes csapat a kiírás egyik esélyesének tartott Paris Saint-Germain otthonába látogat kedd…..
Jack Bauer 24 2022.09.06 21:57:12
@Gabueroo: igen, de ha már eleve leadjuk a meccset, akkor viszont jó hogy a pályán van. Többet tanulhat így, mint a padról.
A Tuttosport beszámolója szerint Paul Pogba megkezdte az edzéseket visszafogott gyakorlatokkal, amilyen a futópadon futás. A játékos a műtét helyett a konzervatív kezelés mellett döntött, mivel nem kívánja kihagyni a világbajnokságot, és remények szerint így már szeptember közepén bevethető lesz a…..
A Juventus a Sassuolo elleni magabiztos 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte a szezont, s két találatával Dušan Vlahović egyértelművé tette, hogy idén is harcba száll a gólkirályi címért. "Egész nyáron dolgoztam, s nem vagyok még százszázalékos, mert volt egy problémám, amit nem volt egyszerű megoldani.…..
A Juventus hivatalosan bejelentette Aaron Ramsey távozását, a klub a pletykák szerint 3 millió eurót meghaladó bánatpénzt folyósít a játékosnak a szerződés közös megegyezéssel történő felbontásáért. A középpályás 2019-ben hagyta el az Arsenalt, és a Juventus szerződtette a kereterősítési projekt…..
Leonardo Bonucci a Tuttosport számára adott nemrégiben interjút, s ebben természetesen beszélt úgy Di María és Pogba érkezéséről, mint új csapatkapitányi szerepköréről. „Mit hoz Ángel Di María és Paul Pogba a csapathoz? Vezetői kvalitásokat, minőséget és tapasztalatot, hogy minden fronton harcba…..
A Juventus weboldalán megerősítette, hogy Matthijs de Ligt jövőre nem fog a Juventusnál futballozni. Három évet kvöetően a holland védő elhagyja Torinót, és Németországba, a Bayern Münchenhez igazolt végleges jelleggel. „A Juventus Football Club S.p.A. bejelenti, hogy megállapodásra jutott az FC…..
A Juventus hétfőre lekötötte az orvosi vizsgálatok időpontját Andrea Cambiaso számára, vagyis a fiatal védőjátékos néhány napon belül hivatalosan is a zebramezesek játékosa lesz. A 22 esztendős szélső védő egy nagyszerű teljesítményt hozó szezonnal, intelligens és sokoldalú játékkal keltette fel a…..
Alessandro Del Piero a Sky Sport Italia műsorában beszélt a Real Madrid tegnap esti BL-meccse előtt és után, és természetesen szóba került a 2008-as meccs, amelyen a csatár a Santiago Bernabeu gyepén két gólt szerzett, s ezzel kivívta a helyszíni szurkolók tapsát. „Ez a stadion egy nagyszerű…..
Jack Bauer 24 2022.04.13 10:49:41
A Juventus az Olasz Kupa elődöntőjének első mérkőzésén, a Fiorentina otthonában lép pályára szerda este, s célja, hogy olyan eredményt éren el, amely révén kedvező helyzetből várhatja az április 21-én esedékes torinói visszavágót. Massimiliano Allegri keretét régen látott sérüléshullám sújtja, így…..
Jack Bauer 24 2022.03.02 21:24:41
A Juventus hazája bajnokságában harcban van azon helyezésekért, amelyek biztosítják helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, de kedd este a legrangosabb európai kupasorozat nyolcaddöntőjében szerepel. Az ellenfél a Villarreal lesz, amely hazai pályán fogadja a zebramezes csapatot. A keretből…..
Jack Bauer 24 2022.02.22 22:26:49
@steven.h: jah. vagy 2-3 eset is volt, amikor odébb tette nem is a legfinomabban. Csak nehogy lerúgja Vlahovicot.
Jack Bauer 24 2022.02.22 22:29:30
@BigP86: :)
Ad egy gólpasszt és bevarr egy távoli 30m-es lövést :)
Ugyan Dušan Vlahović várható érkezése elhomályosít minden egyéb híreket, a Juventus kapcsán egyéb fejlemények is napvilágot láttak. Romeo Agresti szerint az Aston Villa hamarosan ajánlatot továbbít a Juventusnak Rodrigo Bentancur leigazolása ügyében, így a labda a Juventus vezetőinek és Rodrigo…..
A számos hiányzó miatt tartalékos kerettel készülődő, kupagyőztes Juventus szerda este Milánóban, az Olasz Szuperkupa döntőjében lép pályára a bajnoki címet védelmező Inter ellen. A zebramezesek mestere, Massimiliano Allegri a keddi sajtótájékoztatón beszélt csapata aktuális helyzetéről. "Néhány…..
Jack Bauer 24 2022.01.11 16:04:01
@steven.h: +1

Egyetértek. Azonban bennem az van, hogy ő is egy olyan örök ígéret lesz mint Giovinco.
Gigi Buffon a minap interjúban beszélt a Sky Calcio Club műsorában aktuális témákról, amilyen a legutóbbi tizenegyeshárítása vagy a Juventus hullámvölgye. A kapus a címlapokra került nemrég, hiszen a szezonban már harmadjára tizenegyest hárított, teljes karrierjét tekintve 118 büntetőből 38-at…..
A mai napon ünnepli a 47. születésnapját a Juventus és az olasz futball egyik legnagyobb legendája, a Football Planet és a Max Statman cikkeire támaszkodva pedig alább olvasható pár neves ellenfél véleménye Alessandro Del Pieróról. 19 év során Alessandro Del Piero 704 mérkőzésen lépett pályára a…..
Jack Bauer 24 2021.11.10 13:44:52
Aaron Ramsey számára a minap véget ért a EB-kaland, így mostantól a pihenéssel és jövője tervezésével töltheti a nyaralását. A walesi válogatott az elmúlt két évben az Öreg Hölgy szolgálatában állt, azonban sem Maurizio Sarri, sem pedig Andrea Pirlo alatt nem tudott a kezdőcsapat meghatározó…..