Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moszkvicsszlusszkulcs

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beszélgetés a Vörösmarty téri megálló és a BKV központ között: - Szervusz Béla, beszart a jegyautomata, meg kéne javítani! - Vasárnap? Elment az eszed? - De sok a belga, most akkor mit csináljak? - Hétfőig írd ki rá, hogy "out of order"! NEM MŰKÖDIK, ROSSZ, ezt jelenti te…..
Megy tovább a gasztromaraton, a lyoni Bocuse Intézetben is elég sűrű a program, hiszen napközben napi 8 órában pörögnek a receptek, a feladatok, úgy működünk, mint egy étterem, azzal a különbséggel persze, hogy itt gyakrabban kerülnek elő a jegyzettömbök és néha még a…..
Rég elmúltak már azok az idők, amikor nevettünk a szaúdi, bringával driftelő srácon, akkoriban a helyi – menőnek látszani akaró – boyracerek már keményen csinálták azt, ami mára egy fogalommá nőtte ki magát: az arab driftet. Ez már szinte egy sokpontos, kezdődő…..
Modorosblog A bőröndös pesti 2011.09.30 13:14:00
Manapság pedig leginkább gurulós bőröndös. Sok-sok évtizeddel ezelőtt még igazi bőröndöket cipelt - ezt váltották fel utána a praktikusabb, jugoszláv sporttáskák, majd a rutinos repülőtérre járóktól átszivárgó, lágyan guruló, nagykerekű bőröndök.Szeptember elejétől…..