Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demerson

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár Amerikában ölre mentek az emberek a káposztababákért, nálunk ma is post-Buci Baba tüneteket okoz a rettentő másolat...
demerson 2022.05.13 12:42:13
@KROK: mert egy agresszív köcsög voltál már kisgyereknek is
Kollégáinkkal rengeteg időt töltünk, így fordulhat elő, hogy a munkatársak előbb sejtik meg, ha valaki függőséggel küzd, mint a közeli szerettei...
demerson 2021.06.30 06:47:33
@odamondó: gondolom ő is iszik, és most is be van baszva...
Meglepetésemre a regisztráció utáni héten már felhívott a háziorvosom, hogy van lehetőségem COVID-19 vakcinát kapni, élek-e vele? AstraZenecát kapnék...
demerson 2021.04.21 08:16:16
@MAXVAL birсaman közíró: mert egy birka vagy
demerson 2021.02.27 07:30:23
Az ismerkedés nagyon élvezetes tud lenni, főleg, amikor a két fél passzol, tudnak beszélgetni és élvezik egymás társaságát. De, mint mindennek, ennek is van egy árnyoldala, ami megelőlegezi a lekoptatást...
demerson 2020.06.18 22:32:28
A leggondosabban takarított munkahelyen is akadnak olyan, közösen használt dolgok, amelyek közvetíthetnek fertőző kórokozókat. Mire érdemes odafigyelni, ha nem akarunk másokat megbetegíteni, illetve magunk is újra meg újra megbetegedni valami banális, de kellemetlen fertőzéstől?..
A Yale egyetem kutatói állítják a Proceedings of The National Academy of Science-ben, hogy a potenciás munkaadók a meghallgatás első másodpercében fel tudják mérni a jelentkező társadalmi-gazdasági státusát, műveltségi szintjét. Ez kedvezhet azoknak, akik a beszélgetés kezdetén azt a benyomást…..
demerson 2019.11.14 06:50:36
@exilis: Eddig is tudtam, hogy az informatikus a legigénytelenebb állatfajta. Ezt a sztereotípiát most tovább erősítetted...
Harminc fok felett rövidnadrágban is vezethetnek a buszsofőrök, és a kalauzoknak nem kell zakót viselniük. Hőhullámok idején még a légkondicionált irodában dolgozók is lazíthatnak az öltözködésükön, sőt Németországban a klímaváltozás miatt a kiugróan kánikulai napokra otthoni munkát írnának elő a…..
Az XS meglepően nem hozott meglepetést, de sokan örültek az XS Max-nek. A kérdés az, hogy ha a méretet nem növelik tovább, akkor miben fog ezúttal változtatni az Apple? Fog egyáltalán változni a design? Súgok: igen...
Tombol a munkaerőhiány, mégsem vesznek fel mindenkit mindenhová. Minimálbéres melót könnyű találni, de mi a helyzet az olyan helyekkel, ahol érdemes is dolgozni? Íme pár hiba, amit ha elkerülünk növelhetjük a sikeres állásinterjú esélyét.  Tájékozatlanság Tegyük fel, hogy megfelelő a szakmai…..
Egy-egy munkahely, cég, szervezet légkörét, stressz-szintjét, eredményességét alapvetően meghatározza annak felelős vezetője. A munkavállalóknak fontos ismerniük a főnöküket, nemcsak munkamódszereit, elvárásait, hanem személyiségének egyéb jellemzőit is, hogy hatékonyabban tudjanak együttműködni…..
Elképesztő mennyiségben készítünk és osztunk meg különféle digitális tartalmakat az interneten. Bármit is posztolunk a Facebookon az kikerül a világhálóra és onnantól az ellenőrzésünk alól is. Ezért alaposan gondoljuk meg, mit töltünk fel a közösségi oldalakra. Bizony van néhány olyan dolog, amit…..
Amikor megnyerünk egy állást, fellélegzünk, hiszen megnyertünk egy nagy csatát, végre leszámoltunk a régi munkahely keltette rossz érzésekkel vagy a munkanélküliség nyomasztó érzésével, de korántsem nyertük meg a háborút. Persze nem is háborúnak kell ezt felfogni, hiszen remélhetően sok jó élményben…..
Mióta hazaköltöztem, keresem az igazi olasz pizzát, a nápolyiról meg már álmodni sem merek. Voltak már különböző próbálkozásaim, például Szatmárnémetiben sikerül belebotlanom egy francia tulajdonú trattoria/pizzéria kettősébe. Betérve és megkóstolva egy cinque formaggit,…..
demerson 2018.05.06 09:37:16
@Gtusa: te egyél don pepét az való a magyar parasztnak
Ma az edzőképzés és a testnevelők oktatása szerint az ellenállás edzés során az izomrostok sérülnek és miközben a szervezet kijavítja a sérült részeket, erősebbre és nagyobbra építi vissza magát. Így leszünk nagyok és erősek. Tényleg így van és ennyire egyszerű ez?…..
demerson 2018.04.28 13:03:04
Baby Chameleon Szex gyerek után 2018.03.25 11:50:39
Szex gyerek után. Hm… Egy felettébb sarkalatos téma szülői körökben. Noha vannak visszatérő témák blogokon, eddig erről keveset olvastam. Legalábbis úgy, hogy apák maguk vallottak volna erről. Ki-ki a maga módján és stílusában. Így hát szerencsésnek mondhatom magam, hogy a Baba-papa Facebook…..
demerson 2018.03.26 12:17:16
Most biztosan azt gondolod, hogy te teljesen tisztában vagy a divattal és te bizony nem követsz el semmilyen stílusbakit. Sajnos az az igazság, hogy attól mert nem veszed fel a hírhedt ’szandál-fehérzokni’ kombinációt ami valljuk be, nyilvánvalóan a történelem egyik legnagyobb stílushibája, még…..
demerson 2018.01.16 12:45:58
@Up!: Tudod, van olyan, hogy titokzokni. Még ha úgy is tűnik, hogy egyesek nem viselnek zoknit
demerson 2018.01.16 12:51:39
@commentes nikk: És gondolom csajod se
A legtöbben úgy tudják, hogy egy egyszerű burkolt áremelésről volt szó csupán, mint a 4 decis sör esetén, pedig ennél érdekesebb a sztori. A helyiek árpolitikája és az anyacég központi akarata közötti ellentét szülte végül az új kiszerelést. Pár éve ugyanis a Coca-Cola európai anyavállalata új…..
Miután a hölgyeket már végigvizslattuk, itt van valami a női szemeknek és a férfiak motivációjának. Ez az 5 ismert színész, és nem utolsó sorban szívtipró, nem csak a vásznon mutat jól, de próbálják top formájukat megtartani a mindennapokban is. Sokszor használják testüket munkájuk során, de miért…..
demerson 2017.01.27 08:44:49
Bekerült egy nő az Apple felső vezetésébe, Angela Ahrendts. Jöttek is sorra a kötelező felvetések, az ujjongó és fanyalgó kommentek. Felmerült, vajon diszkriminatív-e, ha arról beszélnek a hurrá-kommentárok, hogy: „Végre egy nő!” (Igen, ez diszkriminatív). Azért vették-e…..
A Samsung Magyarország révén lehetőségünk adódott tesztelni a Galaxy széria legújabb tagját, a Galaxy S5-öt, illetve a hozzá tartozó Gear Fit okosórát is. Az első benyomásom az volt, hogy ez a telefon az általam megszokott 4 hüvelykes készülékhez képest nagyon nagy, de elég…..
Subba Ki Ő? 2014.05.02 18:38:34
Mindenrégen, semmisemarégi. Ha kitalálod megpaskollak B)..
demerson 2014.05.03 00:21:19
Subba Szépjóreggelt! 2014.03.25 07:13:58
Kis kardigányban. ..
demerson 2014.03.26 15:39:17
Az első (és második) blikkre is zakkantnak tűnő Simont, a VV6 egyik legmegosztóbb, éppen ezárt legérdekesebb szereplőjét az RTL a nézők hathatós közreműködésével kihajította a villából. A történések eszkalálódásáról ez a videó sok mindent elmond: Az egész…..