Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Malcolm Tucker

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel Schmitt Pál jelenleg munkanélküliként kénytelen tengetni borzasztóan unalmas hétköznapjait - bár nem kétlem, hogy a neki járó kétfős személyzetet nem formás csajokkal töltené föl, ugye - úgy érezte, hogy kipróbálja magát más műfajban is. Megvolt a sport, az…..
Akkor először tisztázzuk a fogalmakat, mert kurvára fogalmatok sincs. Érvelés: "az érvelésnek nem az a célja, hogy legyőzzünk, hanem az, hogy meggyőzzünk másokat, és az együttgondolkodással közelebb jussunk az igazsághoz." [1] Per: "jogvita eldöntésére szolgáló eljárás,…..
Ki az a balfasz idióta semmirekellő, aki úgy gondolta, hogy ez a szerencsétlen Tulassay rektor politikai kurva? Visszanyal a fagyi, gyökerek, akárki meglássa! És így is lett! Okosabb ez a rektor, mint Ti, szerencsétlen kommunikációs Sport szelet csávók! Elegáns, konszolidált,…..
Keresitek ennek a szánalmas, de amúgy szerencsétlenül megalázott embereteknek az utódját. Ez a Schmitt Pál, hát most mit mondjak? Szerencsétlenül lett megalázva, na. Egyrészt szerencsétlenül azért, mert rossz időben és rossz helyen történt, másrészt meg ez a semmirevaló…..
Milyen retardáltság már az, hogy a MÁV 26 éves kor alatti kedvezménye csak pénteken délelőtt 10 órától érvényes, nem egész nap? Bondist online rendelte meg a jegyét, ott pedig az összes járatra kedvezményes árat számolt a robot. Aztán nézett, amikor a kaller beszedett még…..
Malcolm Tucker 2011.09.30 11:34:32
@fghjk: Valóban IC volt a kérdéses vonat, de nem a helyjeggyel volt a baj, hanem magával a menetjeggyel. Helyjegyem volt és minden rendben is volt vele.