Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SadBoobie (törölt)

0 bejegyzést írt és 504 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az élet egy kibaszott pozícióharc - mondta a járókelő és odébb rúgta a galambot. Nos igen, és ebben nem mindig vagyunk a helyzet magaslatán. Nőként sokszor szinte hátrányosan is érzem magam, mert valahogy úgy érzem elvárják tőlem, hogy engedékenyebb és kedvesebb legyek.…..
SadBoobie (törölt) 2014.07.24 19:26:15
@Rongy Rázó: és a legfontosabb információ - ami korrelál a türelemmel, de azért annál több - az elutasításban, ha megosztod esetleg azt, hogy az eltasított milyen tulajdonságával szolgált erre, akkor még úgymond tanítottál neki valamit, segítettél neki és ha meg tud változni, abszolút nem zárod ki a saját jövődből.....new age rulez!
SadBoobie (törölt) 2014.07.24 19:33:48
@Rongy Rázó: hiába használnak a nők szélesebb spektrumú kommunikációt az nem jobb: csak az ellentmondásosságot növelik vele, aztán meg csodálkoznak, ha félreértik őket vagy szemetek velük.
Nekem egy csaj ne játsza el a hősszerelmes dívát, mondja el az érzéseit, ha nem tudja mefogalmazni, akkor az csak megint ez a kiegészítő kommunikáció.Olyan, mintha folyton-folyvást álcázniuk kellene magukat.Rejtegetik az énjüket - tuti gyárilag önbizalomhiány+túlélésre játszás van a háttérben.
Ha a blogban korábban említett statisztikákra akarok utalni, akkor a férfiak és a nők közül a nőknk kellene hatékonyabban kommunikálniuk, ők vannak többen és rájuk jut kevesebb férfi, nincs helye a kommunikációs tingli-tanglinak, ha azért "dolgoznak" amit el akarnak érni.
Csak ma, csak most kipróbáltam a női kommunikációs üzemmódot direktben és állítom ilyen egyszerűen nem lehet embereket kikészíteni :-) és még a nőkre is hat
SadBoobie (törölt) 2014.07.24 19:49:07
@Rongy Rázó: fölényeskedő akart lenni...de nem sikerült szerintem.

Szavakkal minden el lehet mondani és érzékeltetni és nem felsőbbrendű, hanem egyszerűen hatékony.Ahhoz, hogy átérezd valaki érzéseit nem kell ugyan abba a helyzetbe kerülnöd, elég ha beszél róla és még akár le is írhatja.Más kommunikációs eszközökkel ezt nehéz elérni, vicces is lenne, ha az emberek például eltáncolnák, amit mondani akarnak...
A nem verbális kommunikációval ott kezdődnek a bajok, hogy a nők hiába használják előszeretettel, mivel szavakba nem tudják átforgatni ezért értelmezni sem tudják az infókat és néha ők maguk sem tudják kifelé mit is kommunikálnak ezáltal.Rengeteg félreértés, filmes tréfa stb énekli meg ezt a paradoxont.
Én azt sem bánnám ha a nőkkel testbeszéddel lehet kommunikálni, de nem következetesek.Elég csak arra gondolni, hogy mekkora szakadék van egy nő gondolatai és a ruhái között amit épp magán visel, talán ez a leggyakoribb, legszembetűnőbb, legellentmondásosabb mindennapi helyzet.Azt már csak félve említem, hogy a gerincesek coportjától, akik nagyrészben állatok, sok minden más mellett az ember a szavakkal, beszéddel különül el és méghozzá azért mert célszerű.
A legdurvább pedig az, hogy ez a blog pedig maximálisan hímsoviniszta, mert ide csak írni lehet :-D
Nyári délután volt, a nap erőszakosan sütött, az emberek nyúzottak voltak az utcán. Vagy csak én láttam úgy, mert magam is az voltam? Nyúzott, bágyadt és izzadt. Alig vártam, hogy haza érjek, a kicsit talán hűvösebb lakásomba és elmélázzak békében az élet dolgairól. Ez is…..
Jobbegyenes Csodás álmok jönnek 2014.07.02 13:53:07
Van valami sajátos bája annak, ha a négyes metrón utazgatunk. Ha az ember nem szereti a tömeget, ideális terep egy kis megállásra, elgondolkodni, elmélázni, gyönyörködni a tájban, pontosabban a megalomán megállókban, elálmosodni a monoton egyhangúságban elsuhanó tübingek…..
SadBoobie (törölt) 2014.07.06 18:56:51
@Albu: A villamosok ideje lejárt és úgy tűnik a trolik ideje is....

www.youtube.com/watch?v=9JpMTWdPZ6c
SadBoobie (törölt) 2014.07.15 21:31:08
Nagyon érdekes, hogy pont ott keletkezett füstölés, ahol a Metróért egyesület szólt, hogy probléma lehet.
A kérdés az, ha BÁRKI talál egy veszélyforrást, utána pedig nem történik semmi majd ebből veszélyhelyzet lesz, akkor ki a felelős ? Vagy a BKV-nak így kell működnie, "Hej,hát koszos az alagút, le van....", aztán a tűz van, "hát tudtuk, hogy koszos az alagút" "mi pedig megmontuk" és ezzel el is van intézve...

Külön érdekes, hogy az "olajsár a programszőnyegen juj veszélyes" majdnem egy hónapon belül esett meg, mint anno a Kökinél, "jaj ez nem biztonságos ez az építmény" és néhány nap múlva pont nekiment egy IFA, amit ki kellett volna hamarosan vonni a forgalomból, le is kellett bontani....

A sok sín egy dolog.Nincs tűzjelző rendszer az alagútban, eszem megáll ! Már egy 50m-kénti jelző is sokat segítene a szerencsétlen tűzoltóknak, hogy melyik állomásról merre szaladjanak a kézi poroltókkal, mert normális oltóberendezés sincs.
Persze egy panelban, ahol a sok ablakon keresztül, mint a szita bárhol bejuthatnak oltani,meg alapból olyan huzat van, hogy leviszi a fejed és a szerkezet nem éghető oda kell füstelvezető, tűzjelző, stb,stb. Polgári védelemre azért még gyúrni kell.

A 3-as metró 17,3 km hosszú. 50m-enként telepítve 346 darab tűzjelző fejre van szükség.Fejenként 10000 Ft-ot számolva 3,5 millió forintból megvan a tűzjelző, ha már a keféskocsit nincs ember aki beindítsa vagy nincs is normális jármű, ami elvégezze a pályatakarítást, vagy nincs pénz két megveszekedett, korszerű karbantartó mozdonyra, ami éjszakánként nem locsolná össze fáradtolajjal a pályát.
Házasságom röpke 16 évét nem számítva, előtte, ifjúkori bulizós időszakomban és mostani újra bulizós időszakomban is történtek egyéjszakás kalandok :) Ezek nem amolyan eltervezett, most akkor összejövök valakivel dolgok voltak - kivéve azokat, amelyeket a társkeresőn intéztem így -, hanem csak úgy…..
SadBoobie (törölt) 2014.07.14 17:16:40
Illik-e ? Ma már az illem nem egy társadalmilag közösen elfogadott hanem inkább egyedi viselkedéskultúrát jelentene.A viselkedés adott, a kultúra pedig egy nehezen behatárolható fogalom, ám közvetetten magyarázható úgy, hogy olyan szabályrendszer gondolkodásmód és lélektan, ami a fennmaradást szolgálja,jól körülírható, magyarázható és átadható.Ez utóbbi megközelítésből azt mondanám, hogy a fenti történetből hiányzik az illem.Ha szimpatikus, jó a szex vele - bár ugye obijektív mértékegység hiján ezt most csak valamennyire feltételeztem - és még néhány pozitív tulajdonsággal rendelkezik a fiatalember, akkor vajon miért nem lehet "hazavinni" ? Akor kit keresel ? Keresel egyátalán ?
Szerintem ez csak egy játék önmagaddal, aminek rajtad kívűl mások is látják a hasznát ideig-óráig.Tök feleslegesnek tűnik azon romantikázni, hogy juj, de jó pasi, ha már te is tudod, hogy mit szólna az anyja.Nyúllal vadászpuskára 1 méterről, azzal a különbséggel, hogy feltehetőleg a nyuszi csak félig kedvtelés áldozata, mert vacsora lesz belőle.
Oké, kissé irigykedve írom ezt, ugyanakkor belegondoltál, hogy néhány év múla - ha már az életkor, mint valamennyire obijektív és ugyanakkor valamennyire kirekesztésre is alkalmas megítélési szempont - mi lesz ezzel a játékoddal ? Nekem a klaszikus tücsök-hangya mee jut az eszembe, meg a nyáron hegedülés.A karakán, erkölcsös,korrekt tücsök vagy hegedül, vagy nem sír azon, hogy nincs mit télire ennie.
A fenti gondolatot tudnám durvábban is megvilágítani, Csernus idézettel, de most ettől mindenkit megkímélek.
http://time.com/106690/worst-questions-women-online-dating/ Az ember pancsikol a társkeresésben, és egy idő után sajnos bizonyos értelemben az agyára megy. Vajon miért is? Talán mert léptem nyomon ugyanabba a néhány kérdésbe botlik, ami aztán már kiüti a biztosítékot és ami…..
SadBoobie (törölt) 2014.07.12 12:58:43
@Pixynor: sajnos nem saját.Ennek az inverze a hogyandugjunkcsajokat fő gondolatmenete, a képlet.Ne egyen benne ez és az,legyen benne ez és az.
SadBoobie (törölt) 2014.07.14 18:39:18
@SadBoobie: sőt azt hiszem a randi szabály megengedi a kiülést kerthelyiségbe bármely más helyen is...

Vajon melyik női magzinból szedte a tippet ?
Vagy lehet, hogy volt vagy 35 kiló és életében nem volt fagyizni ?
Esetleg 75 körüli volt a csaj, gazdag és magányos ?
Rengeteg nyitott kérdés...
Klára szokás szerint korán kelt, felült az ágyában és kinézett az ablakon. Régebben mindig szerette ezt a pillanatot, mert olyan izgalmas volt, hogy egy új nap elé nézünk: izgalmas volt, mert még nem tudta előre mivel is töltődik meg az idő, és milyen gondolatokkal bújunk majd az…..
SadBoobie (törölt) 2014.07.12 11:03:18
Igazságtalan lenne a társadalom szerepéről is szólnom, mert ahogy Alibanya is jól érzi, a társadalomnak is szerepe van a jelenségben, azonban korántsem olyan közvetett, mint ahogy ő látja és ettől nehéz.
A társadalom az egyén tükörképe vagy legalábbis az akar lenni.Elvileg egy adott társadalmi berendezkedés mellett úgy a legkönnyebb és leginkább ésszerű létezni, ha az egyén elvei egybevágnak a társadalméval, így válik lehetővé az emberek közötti minnél szélesebb együtműködés.
Amikor a társadalom tudomására jut egy új jelenség, akkor két dolgot tehet.Vagy elfogadja a létezését vagy megpróbál úgy tenni mintha az a dolog nem is létezne.Az egyénre vetítve alapvetően kétféle ilyen dolog létezhet: amin az egyén tud változtatni önerőből és amin az egyén nem tud változtatni önerőből.Ez utóbbiba tartoznak azon dolgok is, amiken manapság még az emberiség, a tudomány sem tud változtatni, azt hiszem ezen problémák összesége feltehetőleg sokkal nagyobb és egyre növekvő, mint ami már megoldhatónak tekinthető.Nem megoldhatóak tehát, amiket nem tudunk megérteni, nem ismerjük az okot.
Szándékosan offtopic egy kicsit az irány, de talán tanulságos és megmutatja miért is a kulcs az egyén.
Például valaki alkoholista.Ezen a tudomány mai állása szerint lehet változtatni.Amíg a társadalom ezt nem ismerte el mint probléma, addig nem is tudott segíteni az egyénnek.Ha ekkor az egyén próbált meg kikecmeregni a kátyúból, akkor a társadalom apátiája és ezzel a plussz teher teljesen felőrölte az egyént, nem tudott kilépni a saját árnyékából.Ma a társadalom segíti az alkoholistákat, nem tagadja a létezésüket, így az egyén segítséggel, de minimum nem ellenséges környezettel kell szembenéznie, ha meghozza a döntést, hogy változni akar, tehát a civilizált és normálisnak tekinthető - egyesek szerint fúj, liberális - nézőpont szerint kényszer nélkül, önszántából - vagy akár önként magára vállalt kényszerből, de akaratával egyezően - a környezet és az egyén egy irányba húzva megoldhatja a problémát és az egyén beilleszkedhet, élete egyszerűbbé, könnyebbé és ezáltal boldogabbá válik és ez a hatás környezetére is kihat.
Ha tagadnánk a jelenséget, az alkoholizmust - mint manapság a hajléktalanság, a homoszexualitás és egyéb devianciába sorolt és érzékelt jelenségek esetében ez egyre erősödik - akkor nem értenénk, hogy Jancsi bácsi miért büdös, miért fekszik minden nap az árokparton és miért akar mindig verekedni.Nem látnánk benne semmi szerethetőt és ettől a ponttól egy lépésre van az, hogy nem tekintenénk embernek.Jancsi bácsi az árokparton hunyorogva utálná, hogy utálják és talán ha már másért nem is lenne elkeseredve - mert mondjuk a hosszas italozás alatt volt ideje sérelmeit feldolgozni - attól biztosan befordul, hogy azért utálják, rekesztik ki, mert iszik...így sosem hagyná abba az ivást és senkinek sem jutna eszébe, hogy utálat helyett segítsen neki és ami a legfontosabb, senki sem ismerné a probléma részleteit, így mivel nem tudja hogyan segítsen nem segítene neki senki.Tehát Jancsi bácsi zsákutcába került.Ettől még ő letehetné az italt, de ő maga sem tudja miért kezdte el, aztán ha rá is jön, már megszokta.Nem fog változtatni egy ellenséges körnezetben az életvitelén, mert ez az egyetlen kapaszkodója már egy ideje.
Ha a társadalom és Jancsibácsi tudja, megismerheti, nincs elrejtve, üldözve a jelenség, akkor elvileg bárki segíthet neki és akár önmaga felismerheti a helzetét és mondjuk úgy jól dönthet.
Amíg a családon belüli erőszak nem volt terítéken, addig senki sem tudta, hogy létezik, ezért hatékonyan segíteni sem tudtak és a bajba került egyén sem tudta igazán mi történik vele.A hajléktalanság, a homoszexualitás, a bűnözés létének, mértékének, okának, következményeinek, gyakorlatának tagadásával a kiszorított egyéneket fosztjuk meg attól, hogy visszailleszkedjenek és a rajtuk kívülállókat attól, hogy segíthessenek.
Ma a hajléktalansággal szemben tanusított hozzáállás a legdurvább: tudjuk az okát, egy ember elveszti az otthonát.Az odavezető utat is ismerjük, a segítség alapvető iránya az kéne hogy legyen, hogy otthonhoz engedjük őket és nem pedig leromboljuk azokat.Konszenzusra kell jutni és nem üldözni.
A homoszexualitásnál az ok sem ismert igazán, még ebben sincs társadalmi konszenzus, bá évezredek óta létező jelenség.A mai törekvések iránya mentén még sokáig fog tartani, amíg ezek az emberek visszanyerik azt, amiért most még az utcán kell felvonulniuk.A kivülállók apátiája vagy agressziója irányukban pontosan ugyan olyan, mint bármely, eddig sikeresen integrálhatónak tűnő, a társadalomból korábban kirekesztett embercsoportnak volt a jutalma, pedig csak annyit kell tenni a sikerhez, amennyi Jancsi bácsinak elég volt.
Ehhez pedig az egyénnek kell gondolkodnia, akár üldöző, akár üldözött, ez egy kihagyhatatlan lépés.
SadBoobie (törölt) 2014.07.12 11:10:40
@SadBoobie: és ezért is tartom fontosabbnak a jelenség bemutatásánál - a "szemét férfiaknál", amely irány szintén egy kirekesztés, megbélyegzés - az egyén szerepének a fontosságát.Minden hasonló problémának ez a gyökre, a kulcs és az agresszió és értelmetlen áldozatvállalás kioltója.
SadBoobie (törölt) 2014.07.12 11:16:33
@Let it Bee: Hát igen.Az első alkalommal csak úgy lehet lépni, ha az áldozat tudja azonosítani magát, hogy ő egy áldozat egy családon belüli erőszakban.A következő lépés, hogy rendelkezik információkkal a lehetséges kiútról, a hogyan továbbról.Régen nem volt NANE, akkor csak a híd alá lehetett menni, ma már van NANE és szerintem ma ez fontosabb.
Kérte: Habbobitas Mindenkivel előszokott fordulni, hogy egy gyorsan áramló beszélgetés résztvevőjeként kínos, vagy mondjuk úgy, hogy nehéz kérdésekre kell megfelelnie, mert ha esetleg nem tud válaszolni, csak tátog nagyokat, és vörösödik, sokat veszít a hiteléből a…..
Tudom már sok esetet elmeséltem nektek társkeresős élményeimből, de elnézegetve e feljegyzéseimet találtam még egy érdekeset. Vidám vagy szomorú? Kinek hogy tetszik :) Hosszú távú titkos szexpartnert keresek 16-20-óra között.Kamusok és hitegetők kerüljenek. Várom…..
SadBoobie (törölt) 2014.07.10 11:45:43
@Alibanya1: következtetést valóban nem vontál le, viszont a vajon hogy is lehet ez saját belső kérdésedre adtál néhány lehetséges elméleti megoldást a poszt végén.

Kérdem én, mi a kutya úristennek, ha meg is kérdezhetted volna tőle ?

Azt még el tudom fogadni, hogy az lehetséges magyarázatok leírása semmi más, csak a fejedből kiírtad a gondolataid és nem gúnyolódni vagy pálcáttörni akartál.Ha így van, akkor ezt azért írtad le, hogy mi pedig szóljunk, hogy miért így gondolkodsz.Nincs mit mentegetődzni ezen.
SadBoobie (törölt) 2014.07.11 04:10:52
@Pixynor:
"A kertésznek fizetsz a munkájáért"

De az emberek rosszak és mert fizetek neki, attól még idegen.Simán megérdemli, hogy pofán vágjam, nem ?

"Úgy volt, hogy összejövünk, a srác dobbantott, egy év múlva újrajött, hogy ott folytassuk ahol abbahagytuk. Ekkor segített és tette meg fasz ígéretét. "

De idegennek tekinted vagy sem ? A gazkezelésnél az volt az indokod, hogy idegen és azért...nem látok bele a fejedbe.Nekem az az idegen, akiről semmit sem tudok.Akit már valamennyire ismerek az nem idegen, csak nem ismerem eléggé....

"Leültek, felosztották a feladatokat, MEGBÍZNAK EGYMÁSBAN és csinálják és működik"

Ez nem így működik, hogy akkor leülök és megbeszéljük. Ne dühíts fel kérlek. Nyilván ott a két fél között szerelem van, és mélységes szeretet és tisztelet a másik iránt. Ha ez van, akkor ezek a dolgok működnek maguktól, anélkül, hogy bármit is kurvára meg kéne beszélni. "

Ennek semmi köze a szerelemhez meg a mélységes tiszteletnek.Ha elmész valahova dolgozni, akkor ugyan ez van.Leültök, megbeszélitek, mi a munka, megbiztok egymásban és csináljátok.Ez nem férfi és nő téma ez alapvető együtműködési képesség embertársainkkal és a társas lényként viselkedés.A párkapcsolatnak több síkja van és az egyik az együttműködés.Ahhoz, hogy két ember szót értsen egymással, nem kell semmilyen érzelmi viszonyban lenniük, nem kell dugniuk például,sőt akár gyűlölhetik is egymást, ettől még kommunikálniuk tudni kellene és a közös feladatrendszert még el kéne tudniuk látni, egy olyan problémát meg kellene tudni oldani, amivel közösen néznek szembe.Jól néznénk ki, hogy mondjuk ahhoz, hogy például a munkámat tudjam csinálni, ahhoz bennsőségesem viszonyban kellene lennem a főnökömmel vagy valamelyik ügyfelemmel.Attól, hogy egy férfi és egy nő között már nem működik az érzelmi szál egy olyan kapcsolatban, hol apu hordja haza a pénz, anyu meg otthon van a gyerekkel, attól még nem lesz fenyegetett helyzetben a nő és apu nem válik hirtelen idegenné és a jó hiányát - szerelem, szex, stb - nem kellene egyből harccal pótolni.
Minden csak úgy működik ha meg van beszélve, főleg akkor ha az az alapbeállítás, hogy az emberek idegenek és rosszak !

Viszont már kezdem sejteni hogyan is kerül a puska csöve apu szájába,vagy a teljes ikeaás késkészlet a hátába, amikor alszik....
Illetve az arab látogatás is más megvilágításba kerül...
SadBoobie (törölt) 2014.07.11 04:23:55
@Pixynor:
"No ezzel én is így vagyok pasi téren :) Van aki segít, a házkörül, van informatikusom, autószerelőm, akivel szórakozni járok és akivel szexelek :) "

azt hiszem erről beszéltem, amikor azt írtam, hogy a féri tartozékként van megjelenítve.

Vajon ha te a következőket olvasnád, mit gondolnál arról, hogy milyen a viszonyom a nőkhöz ?

Az egyik mos és takarít, a másik mosogat, a harmadikkal szórakozni járok, a negyediket meg dugom.

De ezzel asszem be is fejeztem és ha nem is szegődök most azonnal buzinak, legalább elgondolkozom azon, hogy esetleg kolostorba kellene vonulnom és elgondolkoznom, hogy a magamfajta mit is kezdhetne a mai modern nőkkel, akik szolgáknak tekintik a férfiakat, vagy legalábbis valamiféle szolgáltatóipari egységnek, egyesek banknak, mások fasznak, miközben azon sírnak, hogy hol az igaz szerelem.
"Legtöbbször nem azért lépünk félre, mert egy másik embert keresünk. Nem azt az embert akarjuk elhagyni, akivel együtt élünk, hanem azt, akivé mi magunk váltunk az évek során" Azt olvastam valahol, hogy manapság egyre több a megcsalás és az emberek egyre zabolátlanabbul lépnek…..
SadBoobie (törölt) 2014.06.24 05:51:34
A mai világ rákfenéje a virtualizálás, az a tudati hozzáállás, hogy én mást érdemlek, mint amit most magamnak megadok, vagy az élettől kapok.
A másokhoz való hűség a saját magunkhoz való hűséggel kezdődik.A hűség nem csak azt jelenti, hogy kijelölünk egy utat és arról nem térünk le, hanem erdetiséget, hitelességet is vállalunk.Bátorságot ahhoz, hogy bevalljuk magunknak, ha már hátrahagytuk korábbi énünket, megváltoztunk, a körülmények hatására alkalmazkodunk,mert az élet a változásról és nem az állandóságról szól.Ezért is van, hogy anyu és apu már nem beszélgetnek egymással, mert már nincs értelme.Nem látják saját helyzetüket az életükben és ezért egymásét sem és így nincs miről beszélni.Önmagukban pedig a valósághoz képest álomvilágban ringatják magukat.A valóságban például nincs pénzük, de folyamatosan arról álmodnak, milyen lenne ha lenne, vagy például nincs szex, de milyen lenne ha lenne.Ahelyett, hogy például szexelnének egymással vagy valami plussz, alkalmi munkát vállalnának csak sírdogálnak magukban, hogy nincs.A régi időkben, amikor még közelebb volt az ember a valósághoz, akkor nem akart paradicsomot enni, ha egész nyáron aszály volt és nem tudta locsolni sem a földjét.Ettek mást.Nem sírtak, hogy bezzeg spanyolhonban van paradicsom és én paradicsomot akarok.Ették a paradicsomot, amit eltettek tavaly egy befőttes üvegbe vagy egyszerűen félretették a paradicsom utáni vágyukat következő évre vagy elkezdtek kutat ásni, hogy jövőre lehessen paradicsom még akkor is, ha aszály lesz.Nem lettek öngyilkosak, nem váltak el és nem kezdődtek zavargások, mert nincs most paradicsom.Nem játszották meg magukat, nem csapták be magukat, hogy nekik jár a paradicsom.Tisztában voltak vele miért is nem termett paradicsom és így nem kergették magukat olyan vágyakba, amik inkább csak lázálmok maradhatnak.Akkoriban még nem volt bevett szokás, hogy ha nincs paradicsom, akkor hozatunk a világ másik feléről és akkor lesz.Régen az emberek nem szakadtak még annyira el a realitásoktól, hogy megengedjék maguknak, hogy bármikor paradicsomra fájjon a foguk.Tudták, hogy az nyáron terem, ígyhát télen nem kezdtek el friss paradicsomlevesről álmodozni.Persze manapság bármit el lehet érni, amit karunk, csak akarni kell.Ha nem sikerül, akkor meg lehet azzal ostorozni magunkat, hogy nem akartuk eléggé, ám ma már egyre kevesebb emberben merül fel, hogy ha nincs, akkor nem eszünk paradicsomot.Hajdanán az ember sokkal felvilágosultabb lény volt.Megfigyelte a lehetőségeket és ha felismerte, akkor élt vele.Manapság lehetőséget akarunk teremteni és élni vele, mert az jár, hisz kiharcoltuk magunknak, hiszen csak akarni kell.Egy folyamatos árral szemben úszássá változtatjuk a saját életünk, pedig egy tutajon ülve kényelmesen végig lehetne úszni egy életen át.Persze ez sokak önérzetét piszkálhatná, hiszen akkor ő mi is e nagy forgatagban ? Ugyan úgy senki és az is marad egészen addig, amíg mások ítéletétől teszi függővé, hogy ő hogyan érzi magát a saját bőrében - mert a bőrünk még a miénk.(Mondjuk van, főleg nőknél, ahol már ez sem igaz, mert a Vichy-é, aki nem hiszi, az hallgassa csak szóról szóra végig a reklámot!).Aki arra képtelen, hogy a saját bőrében jól érezze magát, az úszhat naphosszat, nem jut sehova.Érheti bármilyen nagy szerencse, öröm vagy bánat ő akkor is csak úszni fog és az élet egyenlő lesz az erőltetett úszással.Mint a 40-es csaj a 60-as faszival....20 év múlva majd a csaj is rájön, milyen 60-asnak lenni, addig meg csak ússzon tovább, ahogy bír, egyre kevésbé fog bírni már.És a fene nagy úszás közben ne feledkezzen meg arról a tényről, hogy ha ő attól teszi függővé a sorsát,kedvét, hogy a másiknak már nincs annyi pénze, meg már nem olyan, mint régen, akkor gondoljon arra, mikor lelép, hogy bizony vele ez ugyan úgy megtörténhet, ha egy számára ideálisnak gondolt partnert talál majd magának - aki hasonlóan gondolkodik, mint ő - és az a valaki majd őt is egy szép nap megunja és otthagyja és úszik majd a saját tempójában.Ezért bátorkodnám azt mondani, hogy amikor más sorsot követelve magának odébáll, akkor pontosan a saját jövőjét vágja haza, mert szerintem nem irreális a fenti jóslatom a jövőjét illetően.

Ám ha hű maradok magamhoz, akkor képes és elég bátor lehetek midnenféle bűntudat nélkül meglátni a tükörben: oh, igen már kicsit dagadtabb vagyok, lustább, egyszerűsítőbb, stb....és akkor valahogy a partner sem fél majd ezt észrevéve szóvá tenni, ha egyátalán ennek van jelentősége.Hogy nem vagyok már olyan izgalmas, mert ismer.Hogy jó lenne, ha néha ennek ellenére meglepném valamivel -egy virággal, vagy egy pofonnal, mindegy - bármivel, ami kizökkenti abból, hogy saját magába zuhanjon és befásuljon, mintha egyedül élne.Hogy nem kell azt mutatnia, hgy minden rendben és azt sem kell mutatnia, hogy semmi sem rossz, mert nem akarunk a valóságon kívűl mást játszani.Hogy nincsenek a kapcsolaton belül feudális jellegű alapjogok, olyanok, amikkel mindkát fél rendelkezik és a kapcsolat elején "beleszületett" és ott is marad
SadBoobie (törölt) 2014.06.24 06:08:36
Hogy a kapcsolatban a döccenők nem a szándék miatt keletkeznek, hanem ezek következmények.Hogy a partner nem azért nem mosogat vagy vasal, mert ezzel azt akarja, hogy te mosogass vagy vasalj.Hogy ha te sem akarsz mosogatni vagy vasalni, akkor miért akarod, hogy a partner mosogasson és vasaljon.Hogy egyátalán ki mondta, hogy vasalni vagy mosogatni kell.Hogy ha van pénzed ezt gépek és cégek megcsinálják helyetted.Hogy ha nincs pénzed, akkor meg miért nem örülsz, hogy ennek ellenére mégis van lehetőséged vasalni és mosogatni ? Ha mégsem akarsz és unod, akkor miért nem mered megmondani a másiknak, hogy ezt most egy kicsit unod ? Egyátalán miért félsz attól, akivel együtt élsz és korábban együtt akartál élni ? Miért teszel úgy, mintha ezt az egészet nem te akartad volna, mintha rádkényszerítették volna és ebből, mint egy börtönből meg kéne szöknöd ? És ha sikerül a szökés, akkor ki fog vasalni rád ? És évekig akkor hogy is ment ez a dolog, miért te vasaltál ? Már az első vasalás is olyan teher volt ? Milyen volt ? Most miért nem lehet olyan ? Ő tehet róla ? Te tehetsz róla ? Ki tehet róla ? Tehet róla valaki ? Számít az hogy ki tehet róla ? Kell-e egyátalán még vasalni ? Mi más van még, ami olyan mint a vasalás ?......a végtelenségig lehet folytatni, de sokkal egyszerűbb azt mondani, hogy az egész úgy rossz, ahogy van és lapozunk egyet, mert ugye ugyan abban a könyvben a következő lap majd biztosan más betükkel és tintával lesz nyomtatva.Pff
Röpködök ide-oda  a témákban, már ami a társkeresést és párkapcsolatokat illeti és leragadok nyilván a problémásabb eseteknél, ezért joggal ér a kritika, hogy csak "nyafogok" a férfiakkal kapcsolatban. Magamba szálltam és elismertem, hogy ez így tovább nem mehet, kell egy posztot szánni a normális,…..
SadBoobie (törölt) 2014.06.19 19:28:55
Én már nem csodálkozom, hogy manapság George Michaelnek egyre inkább növekszik a rajongótábora és egyre több 40+-os férfi tesz le arról a tervéről, hogy úgymond normális nőt találjon magának.Szépet, fiatalt, okosat lehet találni, de olyat, aki tudja, mit akar - értsd: akar valami, megtalálja azt a valakit aki ezt megadja neki és tudja élvezni, hogy megkapta amit akart - úgy látszik nem.Ez a korábban általam bárdolatlannak tartott férfitársaim által felfestett rémképet emeli át a valóságba.A nők egyre inkább nem tudják mit akarnak, a férfiak meg egyre inkább nem próbálkoznak kitalálni és megfelelni.Aidát énekelve vasalni egyedül is lehet.Hol van a partnerség helye az irásokban ? Talán a vasalódeszka árnyékában van egy apró sarok...Hol az űr, a hiány, ami csak arra vár, hogy egy férfi betöltse és ez a betöltés megtartsa őt (is) ? Mi az, ami hiányzik és egy férfi képében lehet rá gyógyírt találni ?
Miért az hallatszik ki a sorok közül, hogy egy elhanyagolt pofonfa kölcsönös örömszerzés céljából pofonfáját keresi ? Hol a motiváció ?
Elektronkus siratófal ?

Jó, tudom, genya hozzászólás...de talán erre is van piac, ha már vannak genya blogok :-)

De lehet, hogy a saját javamra kellene fordítani az egészet és indítani egy fonákblogot...

vagy csak elfogadnom, hogy manapság az internet egy hatalmas kutatóközpont ?

Ja, nem kell válaszolni, én is csak kipuffogtam magam :-)
Ez a bátor újságírói kiállás?   A HVG.hu átlépett egy határt. Mert lehet és kell is egy demokráciában kritikával illetni a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lehet újságírói véleményként akár patás ördögnek is beállítani, sőt le kell leplezni -  ha vannak -…..
Felreppent a hír, hogy bizonyos minisztériumok 2016 márciusáig valamely vidéki nagyvárosba költözhetnének a fővárosból. Az első híradásban a Honvédelmi Minisztérium Székesfehérvárra költöztetéséről, illetve az agrártárca Debrecenbe településéről volt szó. Utóbbi…..
SadBoobie (törölt) 2014.06.09 12:34:23
A decentralizálásnak több oka is lehet.
Kellenek új ingatlanok, új beszállítók és egy rakás infrastrukturális fejlesztés..esetleg új alkalmazottak is....persze ezek is csak ott ahol már van ezekre lehetőség ugye..
Mivel a közigazgatási rendszer befelé technikailag koherensnek mondható - már majdnem minden elektronikus úton van kezelve - ezért a működés szempontjából mindegy a földrajzi elhelyezkedés, a költségek szempontjából már kevésbé mindegy.Én, mint adófizető már régóta legyintek, ha az államról van szó, meg a takarékosságról.Ne legyen félreértés, én nem látom azokat a pontokat, hol lehetne takarékoskodni....én egyszerű állampolgárként csak annyit látok, hogy amit kapok és amibe ez kerül nekem ott nagy az aránytalanság és versenyszférás szolgáltatásokból már olcsóbban kijönne települési szinten - magánorvos, magán biztonsági szolgálat, stb, stb...

A decentralizálás egyetlen igazi oka a civil kontrol gyengítése lehet.Újság, ellenzéki csoport, alapítvány, felháborodott magánszemélyek,egyesület legyen a talpán, aki összedob egy tüntetést egy minisztérium elé, ami 300 km-re van kellő résztvevővel ahhoz, hogy annak egyátalán be kelljen kerülnie a TV-be, nemhogy még komolyan kelljen venni.Ez gyakorlatilag a Demszky-féle "Mezőgazdasági vontatóval behajtani tilos" táblás budapesti trükk országos méretű változata.Mivel a parlamentben már úgymond nincs ellenfél, ezért most az utcáról is ki kell szorítani a kritikusokat....a sajtóból is és végül mindenhonnan.Személy szerint nagyon elszomorít, hogy politikus honfitársaim úgy gondolkodnak,hogy a panaszkodó és elégedetlenkedő nép száját be kell kötni és nem pedig csillapítani a problémájukat.Kritika nélkül pedig egy nagyságrenddel gyorsabban lehet az irrealitásba beleszaladni....

Ezen felül a regionális fejlesztések további forrásaiba lehet kormányzati racionalizálás címén több EU-s pénzt bevonni.Sietni kell, mert hamarosan eljön a dátum, amikortól többet kell fizetnünk az EU-nak, mint amennyit kapunk tőlük.....

Ilyen formán nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek....kicsit nagyobb lesz az "overhead", tehát több marad itthon abból a pénzből, amit az állam magára költ, de én nem látom a bizonyos dátum után miből is lesz egyátalán, amiből magára költhetne.
SadBoobie (törölt) 2014.06.11 06:25:51
@crazyfish: jó, rendben, nem értek a közigazgatáshoz. Oké, akkor ezek szerint azt is rosszul gondolom, hogy ez a költözősdi rossz ötlet.
Drága politikusainknak semmi sem drága az én befizetett adómból és én annak felhsználására a legkevésbé sem tudok hatásal lenni és az áldásának élvezéséből is ki vagyok zárva....akkor legyen a lúd kövér !

Akkor mindegyik minisztérium költözzen el Budapestről, hiszen ha egy minisztérium költözését meg lehet így indokolni, ahogy megindokolják, akkor mindegyiknek mennie kell !

- Belügyminisztérium menjen Ózdra !
-Emberi Erőforrások Minisztériuma menjen Pécsre !
- Honvédelmi Minisztérium menjen akkor Székesfehérvárra !
- Külügyminisztérium menjen Szegedre !
- Nemzetgazdasági Minisztérium Kecskemétre !
- Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium menjen Bajára !
- Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Zalaegerszegre !
És ne szerénykedjünk, a Minisztrelnökség pedig Felcsútra !

Ja, hogy ez hülyeség ? Miért ?Mert laikus vagyok ?
Miért, egy politikus nem laikus ebben a kérdésben ?

Mit szól az államigazgatáson belül a téma szakértőjének számító Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a költözéses ötlethez ? Ennek a minisztériumnak az illetékes főosztályvezetője hogyan indokolná a költözét ? Vagy szakmailag ez nem indokolható ? Ja, hogy nem is szakmai indokok irányítják az országot ?

Ha én újságíró lennék, megkérdezném a szakmailag érintett minisztériumot, minisztert, ő mit szól az ötlethez, hogy költözzenek a minisztériumok és mivel indokolná a helyeségét....mert ha neki nincs erre jó válasza, akkor az országot gátlástalan ötletelő emberek irányítják, akik ráadásul egymás szakmai tudását is semmibe veszik.És mi itt élünk.
SadBoobie (törölt) 2014.06.11 06:38:08
@SadBoobie: Ja igen, a pénzügyminisztérium meg Nyíregyházára !
< E-Tanú > Budaörsi körforgalom 2014.05.31 15:00:00
A KRESZ szerint a körforgalom tábla olyan utat jelez, amelyen úgy kell haladni, hogy az út által körbezárt terület a vezetőtől balra essék. Sokan abban a tévhitben vannak, hogy a körforgalomban haladó járműveknek alanyi jogon elsőbbségük van a behajtókkal szemben. Valójában az…..
Az előző iromány: nők legérzékenyebb pontja, olyasféle reakciókat váltott ki, hogy izé bezzzeg és még a szexipar is, meg diszkriminatív. Nos mivel ezt a szót látni sem bírom, azonnal feltáró munkába kezdtem. Állítólag mi nők ezt nem is tudjuk, és nem is törődünk vele, és…..
Érintésre a nyak, nyomás alatt pedig a csikló és a mellbimbó a legérzékenyebb testrész - derül ki a kanadai Université du Québec á Montréal kutatócsoport friss kutatásából, amelynek során 18 és 35 év közötti, egészséges nők reakcióit vették górcső alá. A kutatásban részt vevő nőknek egy…..
Apa, anya gyerekek lehetőleg kettő vagy három, ez a hagyományos család felállás - még nem is olyan régen ez volt a leginkább várható családmodell. Sokan ebben nőttek fel, ezt látjuk a reklámokban, ez lenne még az ideális felállás. De vajon ma a családok hány százaléka illik…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.29 18:38:49
Tipikus 21. századi ember tragédiája, manapság a nem döntés, nem elköteleződés a legnagyobb divat.Akarok egy egész gyereket, de nem akarom az egész felelősséget.Akarok gyereket, de nem akarok örökbe fogadni, mert bár igaz, hogy azzal két legyet ütnék egy csapásra és úgy segíthetnék másoknak, hogy magamnak is segíthetek....nem, az nem jó, nekem olyan kell, amit én csináltam, mert...mert az kell, mert az jó lesz, igaz még nem találták fel, hogy olyan legyen, amit én akarok, de azért mégis - és ilyen formán hacsak nem genetikus a szülő a különbség az örökbefogadotthoz képest csak látszólagos - ....mert hogy továbbadjam a vérem, meg a vonásaim meg mindent...de,de a jövevénynek nem adok meg mindent, ami majd az egyszerű és boldog életéhez kell, tapasztalatot, tudást,csak korlátozottan, csak ami a zerződéses keretbe belefér,a többire meg ott van a papír.Szánalmas, önigazoló, hazugságokra alapozott álteljes-élet és boldogághajszolás egómániával kibélelve és félmegoldásként tálalva.Vajon melyik gyerekkel tesznek igazán jót ? Akit örökbefogadnak és az elveszik a "vér" és "vonások" igazi eredete, vagy akit megszülnek, de tulajdonképpen magára hagynak.

Oké, legyen hát ez a szerződéses szülősködés az új divat.Viszont akkor a gyerekvállalás is legyen valamiféle képesítéshez vagy jogosítványhoz kötve, mert amig szabadon szaporodhat az emberiség, mint - uram bocsá - patkányok, addig lesznek sokan, akik tényleg patkányokként is fognak élni.

Oké, nézhetném úgy, hogy jaj, de rendesek, nem adták állami gondozásba vagy nem vetették el.De nem, én gonosz vagyok.Ha nem akartál gyereket, miért nem védkeztél és ha akartál gyereket, akkor meg miért nem adsz bele mindent ?
Bár az eddigi eredményekben van némi látszólagos vagy valós ellentmondás (a Mandiner által ismert budapesti részeredmények alapján az MSZP még a dobogóra sem fér fel, a – más forrásból származó – országos számok pedig azt mutatják, hogy a harmadik hely azért megvan), az…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.26 07:59:04
@Steve the Great: @Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Az LMP-vel az a legnagyobb baj, hogy tulajdonképpen jól akarják csinálni, de valahogy sosem sikerül.Szerintem csak azért jutnak be minden választáson épphogy, mert sokan látják bennük azt a logikus gondolkodást, ami a felelős döntésekhez szükséges következetesség alapja lenne - a többi párt esetén ez nem látható.Ma kijön egy őrült törvényjavaslat vagy rendelet, az biztos, hogy az LMP megtámadja logikus érvekkel és akár feljelentést, bejelentést, indítványt tesz, stb., hogy megakadályozza vagy normális irányba terelje az adott témát és ezt lehet tudni anélkül, hogy híreket olvasnánk.Ez jó, ebben lehet bízni illetve azonosulni.A többi párt ezt nem csinálja, pedig semmi más dolguk se lenne...a többi párt látványosan gondolkodik, egyeztet, nyilatkozik, de effektíven nem tesz semmit, meg sem próbál valamit tenni.
A szavazási statisztikákban "bizonytalan"-nak vagy "távólmaradó"-nak cimkézett halmazba tartozóak közül sokan szimpatizálnak az LMP-vel, azonban mégsem szavaznak rájuk.Miért ? A logikus gondolkodást és cselekvést beárnyékolja az LMP-nél is megfigyelhető egyre erősődő showelemek tendenciája.Világos, hogy erre a sajtónyilvánosság "kiérdemlése" miatt van szükség, ám ennek módozatai sokszor erős ellentmondást generálnak a Lehet Más a Politika kifejezéssel.Néha nehéz azonosulni Schifferrel, mikor felszólal a parlamentben....jó dolgokat pedzeget, de egy ponton kibújik belőle Torgyán doktor szarkasztikus szelleme - amikor minden témába kis választási szöveg is keveredik vagy egy kis reklám, esetleg 20-szor újrafogalmazza ugyan azt - és akkor a viszontválasznál mindig csak legyintenek az ellenfelek,10-20-30 másodperces válasszal elintézik ...aki tényleg biztos abban, amit mond, aki tényleg fontos dolgokat, kérdést feszeget, aki bölcs és megfontolt,annak szükségtelen indulatosnak lennie és persze nem kell elhasználni a rendelkezésre álló időtt.Na meg persze, ha kivonjuk a "Torgyán szellem faktort", akkor kiderül, hogy 2-10 mondattal elintézhető lenne a felszólalás...
Egy csapattal, amely a jó gondolatokat konkrét adatokkal, tényekkel még jobban megtámasztaná és kitölthető lenne az idő,több arccal a pártból 2018-ban komoly esélyük van.Ha másért nem, a többi párt addigra teljesen eljátsza majd a hitelét a napról-napra politizálással és semmitmondással és akkor majd tényleg más lesz a politika.
'Egyes szakemberek szerint a boldog házasság titka az, ha néha másokkal is lefekszünk.  Kutatások kimutatták, hogy a házastársától a legtöbb ember egyre inkább azt kívánja, hogy egyben a legjobb barátja, a tanácsadója, sőt lelki gondozója is legyen, ám eközben egyre kevesebb…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.20 06:18:11
@tájfun: én még mindig ragaszkodom ahhoz, hogy nem a feleségeddel van baj, hanem te nem tetted még túl magad azon, hogy a feleséged megcsalt és ezért te nem tudod őt szeretni.Kívülállóként könnyen mondhatom, hogy feltehetőleg nem is változtál semmiben, ami miatt megcsalt, azt az űrt, amit a megcsalással pótolni akart, azt továbbra sem tudod betölteni az ő számára, csak már nem akar félrelépni újra, hogy megbántson téged.Gour tanácsaival - már bocs - de jelen helyzetben nem sokra mész, hiszen ő még mielőtt ilyen csalódott helyzetben találná magát gyorsan lecseréli a szeretőjét vagy másik kurvához kezd járni és a nőkkel kapcsolatos meglátásai a te helyzetedbe képzelve magam ilyen formán a legkevésbé sem lelkesítőek vagy hasznosak inkább tovább növelik a szomorúságodat meg azt az élményed, hogy mennyire nem tudod miért is nem kellesz az assznyonak..., kocsmai búslakodássá változtatva a blogot:-) Sajnos azt kellene csinálnod, hogy végre valami változás legyen, amihez a legkevésbé sincsen kedved: megnézni őszintén és beismerni magadnak, miért vagy "kevés" az asszonynak.Ha tudsz magadon változtatni, akkor eléred, amire vágysz és az asszony megint meg fog érted őrülni.....de persze várhatsz valamilyen csodára vagy arra, hogy majd az asszony még jobban úgy tegyen,hogy te mennyire elég vagy neki....ezzel kár húzni az időt, ha nem megy másképp, akkor Gour módszerét követve keress magadnak egy csajt és az majd könyörtelenül megmondja vagy megmutatja, mi is a te bajod.De ha nem változtatsz vagy nem csinálsz semmit a saját részeddel, akkor ez csak egyre rosszabb lesz és akár az asszony újra meg fog csalni vagy elhagy.Ez most légbőlkapott hülyeségnek tűnik, de szerintem az a hülyeség, hogy te nem csinálsz semmit, nem változtatsz semmit és közben várod a változást meg az eredményeket.Mondjuk a blognak ez használ...
SadBoobie (törölt) 2014.05.20 06:28:12
@tájfun: ha nő lennék és a megcsalt férjem baseball ütővel verte volna el a szeretőmet....hát nekem nem azért lennének rémálmaim, mert a szeretőm durva dolgokat csinált velem: az elmúlt, már a szerető nincs az életemben,akár mit is csinált velem, az egy idő után elmúlik...viszont itt a férjem, itt alszik mellettem, aki megveri a szeretőmeet.Lehet a következőt is megverné...."azt" veri, ami belőle hiányzik és ami nekem kell...tehát sosem fogom megkapni, amire vágyom, börtönben élek....na erről már lehet rémeket álmodni
SadBoobie (törölt) 2014.05.20 06:45:50
@tájfun: a kapcsolatotok szempontjából az utolsó előtti pillanatban vagy.Ha most nem adod át a gyeplőt neki, ha nem engedsz neki mozgásteret,ha nem érzi, hogy neki is van szava, dönési joga akkor ki fog ugrani belőle.Alkesz lesz vagy gyógyszereken fog élni de a legvalószínűbb hogy a családi susmorgás tárgya a válás.Kicsit tedd le a baseball ütőt és hagyd évényesülni, különben magadra vethetsz
Úgy tűnik, vagy nem volt képes beváltani tavalyelőtti fogadalmát a Vodafone, akkor azt ígérte hogy hamarosan a lakosság 99 százalékának lesz képes 3G-s mobilinternetet szolgáltatni. Persze az is előfordulhat, hogy megtaláltuk azt a balsorssal megvert környéket, ahol a lakosságnak…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.17 20:28:54
Ja igen, meg a csillagok járása miatt sem sikerült nekik....persze,persze.A másik két szolgáltató már lassan 20 éve tud minőségi szolgáltatást nyújtani - ami a HASZNÁLHATÓ telefonálással kezdődik - de a Vodának ez sem ment eddig, akkor a net kapcsán miért kell ígérgetni vagy csodálkozni ?
A munkámhoz kell egy saját másik szolgáltatós előfizetést tartanom, mert a cég Voda ügyfél....és az mégsem járja, hogy például autópályán 5 km-enként megszakad egy hívás vagy a belvárosban járva folyton elérhetetlen vagyok.Ja, persze, tudom, a cellaváltás, meg ilyesmi....oké, ezt még el is fogadnám, ha a másik két szolgáltatónál ez egy nem létező probléma épp úgy, mint épületből telefonálni.
A Vodának egy elidegeníthetetlen érdeme van: feltalálta az immobilis mobiltelefont.Egyszer, valahol találsz térerőt magadnak, akkor meg se mozdulj és tudsz hívást kezdeményezni vagy fogadni.Annyira korszerű a szolgáltatás, hogy nem kell a térerő keresés miatt a készüléket bámulniugyanis a kis térerőjelző sáv akkor is max térerőt jelez, ha úgysem tudsz kezdemémyezni egy hívást.Elegendő pusztán lassan közlekedni és amikor megkapod a félnap alatt neked küldött SMS-eket, na akkor meg kell meredni és lehet telefonálni.

Vagy lehet, hogy a csillagok rám vannak rossz hatással és az 1%-os fehér folt 24 órából 12-18-at ott van ahol én vagyok éppen....egyszer arra is kíváncsi lennék, hogy a felügyelet hogyan is ellenőrzi a szolgáltatás elérhetőségét...
Alibanya jegyzetel A szívtipró 2014.05.08 21:35:21
Végül is nekem is sikerült, belefutottam! 8 napon túl gyógyuló sebek, de ez kibírható. Egy tábla csoki 280 forint,  a tapasztalat meg aranyat ér, minden másra meg ott a Master Card. Tényleg vannak ilyenek, ilyen pasik, mármint szívtiprók, lehet nők is, de hát azt meghagyom a…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.10 12:47:20
@D1255: Pontosan olyan kerek és profi, mint a citromlé-kóstoló értékelése a hivatásszerűen fogyasztott italról: beleivott és mint citromlé kiváló volt, ezért oly nagyon savanyú és összehúzza a mosolyra született szájat.
Ehhez nem lehet konstruktívan hozzászólni.
SadBoobie (törölt) 2014.05.12 13:45:02
@D1255: hat persze
Alibanya jegyzetel Pasi pedagógia 2014.05.03 22:11:11
Érdekes jelenség figyelhető meg egyes pasik viselkedésében, nem tudtam mást kitalálni rá, mint, hogy ez egy sajátságos "férfi pedagógia", amelyet a nők fegyelmezésére használnak, annak érdekében, hogy nehogy túlságosan elbokrosodjanak holmiféle érzelmek, egy-egy bimbózó…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.06 06:27:54
@Alibanya1: szóval megint nincs rajta sapka :-D
Én dolgozni szoktam úgy, ahogyan te társat keresni :-D
SadBoobie (törölt) 2014.05.06 06:42:28
@Pixynor: de ha a férfi nem mondja ki hogy igen, akkor a nő meg azon agyal, de miért nem, vagy elköszön....kezd úgy kinézni a dolog, hogy a férfiak ebben a keresésben csak statiszták :-)
http://velvet.hu/szex/2014/05/04/a_ferfiak_felenek_eleg_a_ket_perces_szex/ Röviden, egy tudományos kutatás szerint a férfiak 43 százalékának elég két perc arra, hogy elélvezzenek. Hát ezt nem tudom szó nélkül hagyni!   Fiú: Naaa, figyusz én két perc alatt kész vagyok Lány:…..
SadBoobie (törölt) 2014.05.06 03:17:39
"Szomorúan olvastam a kutatás eredményit"

Én halálra röhögtem magam :-) Elég viccess ugyanis, hogy ahhoz, hogy egy kutatás kint az olvasó közönségnek komolynak hasson, elegendő, ha egy nagyon-nagyon-nagyon komoly - és bizonyosan perverz :-) - szaktekintély stopperórával a kezében dugó párokat néz, majd ebből összefércelnek egy könyvet, ami szerkezetét és gondolatiságát tekintve pontosan ugyan azt a sémát követi, mint a gyümölcslé-centrifuga reklám a TV-ben, csak a szavakat kell kicserélgetni :-)

És miért fontos,mi az értelme, hogy amerikában a férfiak 43%-a 2 percen belül elélvez ?
Ez kérem a modern önmegvalósító könyvírás :-) Hát mit érdekelne engem, hogy a szomszédban George 2 perc alatt megy-e el vagy sem, vagy hogy mennyi az átlag ? Ez bizony a könyv miatt fontos.Ugyanis pontosan ekkora a piaca annak a háziasszonyokat megszólító, "hogyan legyen jobb a szex" témájú könyveknek, amit egy olyan pacák ír, akinek ilyen témájú,"oldjuk meg" rádióműsora van :-) Mert bizony az amerikai álom mindenkinek elérhető, csak tenni kell érte.Megveszed, elolvasod és neked is jó lesz :-D

És még ebben azért nincs is semmi kivetni való, hiszen saját magának teremt piacot vele vagy szolgálja ki a saját piacát.
Hogy lesz ebből Velvet cikk ? Hogy lesz ebből blogbejegyzés ? Na, ezek a kérdések azok, amik szerintem inkább a "mi az értelme" kategóriát súrolják :-) Persze erre is mindenki tudja a választ: hirdetés és kattintások száma :-) na meg a modern médiatartalmak lélektana :-D
SadBoobie (törölt) 2014.05.06 06:33:49
@Gour: Áh, igen és máris elérkeztünk a hasonlathoz, miszerint a szex nem más, mint egy olyan dolog , mint a foci.....és az idegenben szerzett pontok értékesebbek :-D