Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sandman (Karakum) (törölt)

0 bejegyzést írt és 312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenekelőtt üdvözlet mindenkinek itt, az új otthonunkban! Remélem, jól fogjátok magatokat itt érezni (én nagyon izgulok...), a környezet mindenesetre szerintem csodás, a tartalom pedig marad a régi, illetve a következő hetekben terveim szerint lesz majd némi bővülés. Nem is…..
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Vastagbőr Nem plagizált? 2012.03.27 08:55:00
"A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt." - Orbán Viktor, 2011A Magyar Nemzet hozta az első trailert a holnapi nap remeknek ígérkező eseményéből, amikor is a Bizottság két hónapnyi…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.28 00:35:50
@dr. mesterseges szinezek: nahát én is erre gondoltam. Az ilyen röhögésnek mindig megvannak a következményei, és ezek ránk nézve igen kellemetlenek szoktak lenni.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.28 10:36:51
@Geza: Szia Géza :)

Ha nem ez lett volna a végeredmény, akkor én is ezt mondanám, de így esélytelen. Így legalizálva lett minden megvett diploma és doktori, soha senki nem fog kutakodni utánuk. Nagyon sok diploma, doktori, nyelvvizsga született így, ha ezt mind be kellene vonni, hát... lenne baj. De ilyesmi itt nem fordul elő ugye, mert akkor az elvtársak is belekerülnének a szórásba, nálunk meg ilyesmi nem fordulhat elő. Inkább éljen száz hamis diplomás, mint egyetlen párttag/haver belebukjon egy ilyen botrányba.

Szóval a párttal a né... ja, nem CSAK A FIDESSZEL egy az utunk... irány a szakadék!
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.28 11:04:17
És egy gerinces ember:

Kárpáti András a Pécsi Tudományegyetem oktatója a Schmitt plagizált dolgozatát vizsgáló bizottság ítélete után a következőt írta a személyes facebook oldalán.

"Számos szakdolgozat-, tdk- és doktori-bírálat megírása után bejelentem: mától, 2012. március 27-ikétől nem vállalok semmiféle bírálatot. A SE-TSK (Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar) bizottságának mai döntése értelmében az értekezést benyújtónak nem kell tudatában lennie, hogy 16 oldal szó szerinti és 180 oldal többé-kevésbé szó szerinti fordítása nem "önálló kutatáson alapuló, új tudományos eredményt tartalmazó értekezés" (SE-TSK által hivatkozott doktori szabályzat 4.d.§) A bizottság döntése a szerzőt nem, csak a bírálót, illetve rajta keresztül az egyetemet teszi felelőssé, amiért nem "tárta fel" a tényt, hogy 180 oldal egy a bírálat idején nem publikált, mindössze egy-két kézirati példányban létező mű fordítása. Bíráló ilyesmiről akkor szerezhet tudomást, ha (a) az értekezést benyújtó ezt a tényt közli vele, vagy ha (b) véletlenül ismeri a lefordított, de a benyújtáskor nem publikus művet, vagy ha (c) nyomozó.

Ha egy később „első polgárrá” emelkedett személy megtehette, hogy nem közölte, másolatot nyújt be, akkor mit várhatok én? Minden nem publikált disszertációt nem ismerhetek. Nyomozást pedig nem vállalok. Ezért semmit nem bírálok el mától. Ha sokan nem bírálunk, akkor a magyar tudományos életnek vége. Bár lehet, hogy enélkül is."
Vastagbőr Ezalatt Szöulban ... 2012.03.27 13:45:00
A jó hír kiért Szöulba! ..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.27 15:18:28
@Prof. Dr. P.h.d. Seduxen dr.: van valami dakota közmondás-generátor, vagy honnan szeded ezeket? :D
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.27 15:21:33
@Q-in-Law: nem tudom, de egyre inkább úgy tűnik, hogy meg volt/van ez tervezve rendesen.
Mindig is kíváncsi voltam, hogy egy olyan takarékos-zamatos, gondos-okos-megfontolt gazda, mint a Magyar Állam mihez kezd, ha egyszer az életben rászakad a világ legnagyobb lottófőnyereménye, 3000 milliárd forint.Ehhez még nyugodtan tegyük hozzá a nyugdíjvédelmi nagyasszony, Selmeczi…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.26 16:50:52
@vladys73: na pont azért. Túlságosan egyformák.
Szoftverhibákkal már mindenki találkozott, aki valaha is bekapcsolt egy számítógépet. Sőt, a programhibákra gyakran már csak legyintünk, annyira megszoktuk már őket. A legtöbb esetben legfeljebb enyhe gutaütés kerülget minket miattuk – ám bizonyos esetekben ennél sokkalta…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.26 11:01:04
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.21 20:46:26
@sárkányfő: lásd kurucinfo. Igazat ír, de azt olyan egyoldalúan, hogy rosszabb, mint ha hazudna.

@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: ez sajnos így igaz. És akkor keresik, mi a Jobbik ózdi sikerének titka??? A kurva anyjukat, menjenek ki az utcára egy tavaszi este sötétedés után, rájönnek mi a Jobbik sikerének titka. Barmok.
Nyilván számtalanszor hallottátok már a szomorú történetet Magyarországról, ahol megpróbálta néhány lelkes fiatal megváltoztatni a történelmet, de aztán szegények elbuktak, mert... Nos, döntse el mindenki maga, hogy miért, van aki szerint egyszerűen mi örökké lúzerek…..
A Lehet Más a Politikai végtelenül aljas és sunyi támadást intézett a 65 éven felüli magyar lakosok ellen, de a Kereszténydemokrata Néppárt nem enged, nem hátrál egy tapodtat sem! Csak a testükön át!Szóval ezek a nyikhaj ördögbotosok azt a hallatlanul felháborító módosító…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.14 18:04:07
@Spaller Endre: Kedves Spaller Ede! A problémám az, hogy pl. a környékünkön sikerült a napi nyolc vonatpárból kettőt csinálni egy olyan útvonalon, ahol a két állomás között kicsit több mint 1 óra az út vonattal. Busszal ugyanez 3-4 óra, több átszállással. Hétköznap. Hétvégén inkább meg sem próbálnám. Ki a franc ellenőrizte a vonalak kiválthatóságát, párhuzamosságát? Szerintem senki, megy a kaotikus kapkodás, egymásra mutogatás, és természetesen a döntés hozzánemértők kezében van, mint az elmúlt ötven évben mindig.

Egy cikkhez való hozzászólás legalábbis feltételezi, hogy az illető legalább részben utána néz annak, amiről ír.
Újabb gyöngyszemmel bővült a seggszáj-gyűjtemény, köszönjük. Az időutazást is. Egyik nap még 2012 március, azt hinnénk, történik valami, jutunk valahova, aztán hirtelen hopp, vissza 2010 júniusába. Akkor indított újra a Fidesz a bezártak közül 5 mellékvonalat, elcseszett,…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.12 14:10:18
@Rufus78: jópofa. Csak azt nem tudom kitalálni, mit is kellene csinálni. Nem vagyok az a fotelforradalmár, aki megmondja a tutit innen a gép elől, de azt jól látom, hogy valami nagyon el van baszva. Csak olyan kivitelezhetetlen ötleteim támadnak, hogy abba kell hagyni a rablást, a maffiózókat lecsukni, szigorú költségvetési politikát folytatni, és a többi... Így is húsz év lenne, mire egyáltalán a szar fölé tudnánk emelni a fejünket, és az összes jelenlegi politikus a börtönben rohadna meg.

Mennyi most a korrupciós ráta? 25%? 40%? Több? Ez mennyit vesz ki az államkasszából évente? 500 milliárdot? 1000 milliárdot? Többet? És ezt belőlünk akarják kitaposni?

Egy régi vicc jut eszembe: hogyan tudsz küzdeni a szervezett bűnözés ellen? Nem szavazol rájuk. Csakhogy akkor Magyarországon nincs kire szavazni.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.12 14:11:40
@yanoschka: nyugi, azért a fidesz is megkapta belőle a részét, hogy befogja a pofáját.
Négy évvel ezelőtt, 2008. március 9-én volt a szociális népszavazás.Három kérdésben döntött a szavazáson megjelent 4 millió választópolgár: Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.09 18:03:03
@debreceni.blog: épp tegnap hallottam a rádióban maga a miniszterelnök "úr" szájából ezt a szöveget. Majdnem letérdeltem.
Úristen, micsoda egy cigány mentalitás. Húzzanak innen a gonosz tőkések, szabadságharcolunk a gonosz eu és imf ellen, de a PÉNZT, az eu meg az imf ne merje elvenni, azt AZONNAL ADJA IDE!!! És semmi közük hozzá, hogy mire basszuk el a pénzüket, mert az a MIÉNK!
Ennek a faszinak elborult az agya, olyan súlyos aránytévesztésben él, ami az ország vesztét okozhatja.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.09 18:29:44
@hulyeinformatikus: mi ezen a meglepő. Itt már nincs sem Isten, sem ember, csak mérhetetlen és korlátlan butaság, ostobaság, rosszindulat, mohóság, irigység és mocsok. Ez a politika ma.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.09 18:55:45
@Dr. No: ennyi mocskot képtelenség követni. Arra felfigyelt valaki, hogy megint nőtt az államadósság, és az éves hiánycél felét sikerült február végére teljesíteni? Ezek rosszabbak mint a szocik + szadesz.
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.10 14:55:19
@bogancs: tojok a költségvetésre. A költségvetésnek abból van többlete, amit belőlünk tapsnak ki.
A megyében sorban szűnnek meg munkahelyek, zárnak be cégek az új rendszernek köszönhetően. A nettó fizetések többezer forinttal csökkentek a tavalyihoz képest, többek között az enyém is, úgy, hogy közben béremelést is kaptam. És itt van még valami:
www.origo.hu/allas/20120210-novekvo-munkanelkulisegre-lehet-szamitani-a-tomeges-leepitesekkel-indulo-2012ben.html

Tömeges leépítések és kirúgások éve jön. Jó lenne felébredni a narancs álmokból, és körülnézni. Vidéken a dolgozó, adófizető emberek is vagy nyomorognak, vagy épp a nyomorszint fölött tudnak létezni. Ez a fordulat történik a valóságban.

Senkit nem érdekel a költségvetés állapota, amikor hónapról hónapra kenyérre is alig elég a több műszakban megkeresett fizetés.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.11 06:33:43
@bogancs: és hogy kontrázzak én is: tán erre gondoltál a fordulat kapcsán?
inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-481293

Jaj de jó nekünk! Eddig a cég állta az internetem, és tudtam egy csomó élelmiszert is venni a cafeteriából. Mostantól nincs internet, kaja is csak 5000 forintig, az is a legdrágább boltokban, de legalább azokban a kínálat is nulla. Köszönjük fidesz, basszátok meg!
Március 17-én 5 milliárd forintot, 21-én 2 milliárdot, 26-án 4,5 milliárd forint lejáró hitelt kellene a BKV-nak 3 különböző banknak visszafizetnie, aztán áprilisban még 15 milliárdot. Az óra ketyeg, a BKV-finanszírozása még ugyanúgy a homályban lebeg, mint az…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.06 17:25:05
Én már meg sem lepődök semmin. Pedig minden olyan egyszerű lenne, csak egyetlen törvényt kellene betartani a kedves vezetőségnek: NE LOPJ! De semmi gond, majd kifizetjük mi. Mert ugye mi basztuk el, mi vagyunk a gazdagok, ki más fizetne?
Kurva anyját az elmúlt ötven év minden politikusának.

@Horizont: aprópénz. Te is tudod. Mondjuk ha abbahagynák a lopást-rablást-korrupciót, akkor elég gyorsan lábra állna a BKV, sőt a következő negyven - de lehet, hogy huszonöt - évben kifizetnénk az államadósságot is... de ez magyar politikusnál nem megy. De úgy általában az átlag magyarnál sem. :(
Hogy a jelenlegi és a volt kormánypártok még a Harmadik Köztársaság lebontásának hisztérikus hónapjai során is képesek fenntartani évtizedes együttműködésüket – mi bizonyíthatná ennél jobban e pártok kétségbeejtően eltorzult viszonyulását hatalomhoz és demokráciához?…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.03 14:10:29
@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: "nem vakthatod le a politikai elitet csettintesre, mert azok is mi vagyunk, hisz magunk kozul valasztottuk oket." - már bocs, de ebben óriásit tévedsz. A jelenleg működő pártok közül az LMP és a Jobbik lett közülünk választva, de ők is csak utódpártok. Az összes pártot az MSZMP hozta létre anno álellenzék gyanánt az akkori politikai és gazdasági elit MEGBÍZHATÓ tagjai közül verbuválva a vezetőséget. Céljuk a számonkérés elkerülése és a vagyon minél nagyobb részének átjátszása volt, amit maradéktalanul el is értek.

Szóval szerintem itt soha nem volt szabad választás, ahogy demokrácia sem. Ehelyett kialakult egyfajta vadkapitalista maffia egy leválthatatlan politikai arisztokráciával, és mint kiderült, bárkit választunk, szart választunk.

@tesz-vesz: legyen 22 év, és közelebb kerülünk az igazsághoz...
Ángyán József 59 éves, agrármérnök, mezőgazdasági kutató-szakmérnök, egyetemi tanár, intézetigazgató, az MTA doktora, országgyűlési képviselő, 2010–2012 között a második Orbán-kormányban a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.29 09:19:32
@Bee-zony: De A. H. is hogy lett vezér? Meghirdette a szocialista forradalmat a szavazatokért, közben a gazdasági elitnek vigyorogva odasúgta: "ne arra figyeljenek, amit a megválasztásomért mondok..." ugyanis ők pénzelték a pártot.

Egyébként figyelem az alakuló civil szervezeteket, pártokat, hátha valamelyik olyan, amihez én is csatlakoznék, csak még nem találtam igazán hiteles csapatot.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.01 11:45:29
@Bee-zony: Hétvégén megkereslek privátban - legközelebb akkor fogok ráérni -, és összebeszélünk.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.03.01 11:49:05
@szegAlia: vagyis vissza a középkorba: lesz egy arisztokrácia földesurakból, iparmágnásokból és politikusokból - akik alkotják a nemzetet -, és lesznek a többiek, úgymint nincstelenek, koldusok, rabszolgák, zsellérek... Egyébként évek óta meggyőződésem, hogy a politika ezt akarja elérni.
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Hunvald György MSZP-s volt polgármester a belebegtetett 10-15 év helyett másfél év börtönbüntetést kapott.Mivel 2,5 évet töltött előzetesben, így a büntetését már leülte, sőt a másodfok után valószínűleg a magyar államnak, vagyis az adófizetőknek kell fizetnie Hunvaldnak…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.25 18:47:10
@Bee-zony: mit vársz? Ott ülnek a volt mszmp-s komcsik a fidesz vezérkarában. Majd közzé teszik ténykedésük bizonyítékait?
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.25 19:04:06
@VT Man: arra igen. De közben két perc alatt kinyírja az országot.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.27 10:51:32
Ebből is lehetne egy poszt:
atlatszo.hu/2012/02/27/a-magyar-posta-titkolja-hogy-mennyiert-terjeszti-a-helyi-temat/
Gond is lesz a dologból, mert az újság Vitézy Tamásé. Ismerős a név? Vitézy László filmrendező testvére - aki Vitézy Dávid apja nem mellesleg -, akinek első felesége Sípos Katalin (volt MSZMP KB Társadalomtudományi Intézet [igen, ott dolgozott Kövér László is]), és ennek a Sípos Katalinnak van testvére is, Sípos Erzsébet, aki MSZMP pártbizottsági tag volt. Miért érdekes ez? Mert Sípos Erzsébet három fia közül az egyiket Orbán Viktornak hívják...
Hát kérem, itten mindenki mindenkivel.

@hunyuan: Orbán nem cigány, ezt jó lenne végre tisztázni. Az apja is csak félig az. Nézzétek meg a fiatalkori fényképeit, nézzétek meg Orbán testvéreinek fényképeit, és érthető lesz minden. Az sem baj mondjuk, ha volt már félcigány főnököd, aki kiköpött Orbán Győző pofára és mentalitásra egyaránt - így tudod hová tenni a dolgot.
"A dél-chilei cseresznyefák nem ütik meg magyar fajtársaik színvonalát. Hatalmas lehetőségek vannak a két ország éghajlatbeli különbségeinek kiaknázására. Például amikor Magyarországon érik a cseresznye, Chilében nem és fordítva. Az ilyen különbségek ésszerű…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.23 18:20:51
@ketroot: Kozák Rajmund ha jól emlékszem valami másfél évet kapott mert halálra verte az osztálytársát, és azt is csak a társadalmi felháborodás miatt. Ilyenen már meg sem lepődök. Lassan az a csoda, ha elítélik az ilyen mocskot.

A poszthoz: nincs ebben semmi különleges, fél családom húsiparban dolgozott, és szállítottak arab országokba is. Lakott itt egy kis arab, aki intézte a megáldást és a többit, soha nem lehetett megtalálni, mert valahol seftelt, de amikor kellett lepecsételte a papírokat, és annyi. A pecséttől pedig máris fogyaszthatóvá vált az arabok számára is a hús :D
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.23 18:22:03
@SchA: ez a kis arab sem vetette meg a jó bort, és amikor rászóltak, hogy épp disznóhúst eszik, azt mondta: pszt, Allah sem lát ám mindent... :DDD
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.23 18:51:49
@ketroot: most megleptél. Olyanod is van?.. :DDD
A magyar EU elnökség legnagyobb eredménye volt, hogy sikerült összehozni a "6-pack" néven emlegetett jogszabálycsomagot. "A jogszabálycsomag - amely a gazdasági kormányzás nevet kapta - célja, hogy megakadályozza a tagállamokat abban, hogy a jövőben túlzott államháztartási…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.22 14:53:05
@zrobasé: Ha az étterem nem megy, akkor:
1. kirúgják a zsakácsot;
2. csökkentik az adagokat;
3. spórolnak az alapanyagokon;
4. emelik az árakat.

TUTI BIZTOS, hogy ettől beindul az étterem!
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.22 19:05:19
@sárkányfő: pont a minap volt szó a rádióban Görögország kapcsán arról, hogy a megszorítások olyan mélyülő recesszióba dönthetik az országot, ahonnan soha többé - és ezt kéretik szó szerint venni - SOHA TÖBBÉ nincs kiút. Csak összeomlás, évtizedes káosz, nyomor és füstölgő romok. Ez az, amit a magyar politika soha a büdös életben nem fog fel. A növekvő árak, csökkenő fizetések, megszorítások és elvonások egy olyan recessziós spirálba ránthatják az országot, ahonnan már nincs kiút.

Te vidékivel beszélgetsz? Fölösleges. Ennyi erővel keress egy spambotot, és írj neki emileket, kb ugyanazt fogod elérni. Elfáradsz. Fölöslegesen.

@Rettegő [ megbízott Bohócügyi Államtitkár]: ne mszp-s zsidózz, a fidesz tele van velük (igaz, azok mszmp-sek eredetileg). Csak erről szeretnek elfeledkezni a narancs-szemüveges létformák.
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.22 19:59:42
@ColT: mert csorog az mindenütt, mindenki zsebe tele lesz, csak az ország megy csődbe közben.
Egyszerű lenne annyival elintézni, hogy most Brüsszel is kipróbál egy unorthodox megoldást. Az Európai Unió történetében először ténylegesen húsba vágó szankciót kezdeményeznek egy túlzottdeficit-eljárás eredményeként. Magyarország várhatóan 495 millió euróval (még…..
Térjünk vissza egy kicsit ehhez a könyvhöz. Múltkor a bennem motoszkáló kérdést feltettem az illetékesnek: "feladó: laspalmas címzett: polgarmester@csepel.hu dátum: 2012. január 25. 13:02 tárgy: Vörös Csepel c. könyv   Tisztelt Németh Szilárd Polgármester…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.21 17:24:56
@Ironfist: szerintem a fekete autósok így is tudják kik vezetik a blogot, nem nehéz titkosszolgálati eszközökkel kideríteni ezt. És igen, a Fidesz eddig mindenkit tönkretett, akinek akárcsak a véleménye nem egyezett az övével, úgyhogy én Zeroék helyében kicsit azért tartanék a dologtól.

És megint csak igen, a fasiszta rendszer nem volt fajüldöző. Akik antifasisztának nevezik magukat és azt az összetört horogkeresztet viselik, totál idióták. Ilyen a politikai vezetőink kb fele. A másik fele meg izraeli zászlós kitűzőben tette le az esküt a kormány megalakulásakor...
Vastagbőr Egy tál lencse 2012.02.16 20:11:00
Politikai performansz Brüsszelben! Nemzetközi színtéren mutattuk meg, hogy a magyarok nem kispályán játszanak ebben a műfajban!Nem, ő nem a bajszos takarítónő, csak a fotós volt béna.De vajon mit is látunk a képen?  Pelczné egy tál lencsét mutat be áldozatul az…..
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
Sandman (Karakum) (törölt) 2012.02.16 15:53:28
@kitiltottakmindenhonnan: itt is van egy kísérlet: nivo.blog.hu/2012/01/31/minimalberbol_elni_hovege

Ez a 47E Ft közmunkáért egyébként modernkori kényszer-rabszolgaság.