Regisztráció Blogot indítok
Adatok
amper007

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Pekingi Katonai Körzet 2. Tüzérezredének hadgyakorlata az észak-kínai sivatag belsejében június 24-én. Fotók: tp.chinamil.com.cn..
amper007 2013.06.29 11:03:31
Road to Brno Anniversary 2013.06.04 23:16:38
Jó ideje nem írtam, de nem is nagyon volt mit. A dolgok mentek a maguk útján, néha rosszabbul, de általában jól. De a mai nap már csak azért is jelentős, mert ma egy éve, hogy aláírtam a szerződésemet az IBM-el. Persze az egy év alatt azért rengeteg dolog történt, de a lényeg,…..
Egyszerűen félelmetes az, amit a CBS nálunk Agymenők címmel sugárzott sitcomja, a The Big Bang Theory művel a nézettségi versenyben. A 2007/08-as idény egyik "jó, nézzük meg, oszt majd kiderül" felkiáltással műsorba küldött sorozata tavaly novemberben ért fel a csúcsra úgy,…..
amper007 2013.03.20 15:26:45
@Mészáros Laci: Bazingaaa!
Aszongya a rendező úr, hogy ne töltsd le a filmjét, mert megtalál és megöl.  ..
A Klubrádió kiderítette, hogy Fidesz-képviselőjelölt volt a hallgatókat fenyegető debreceni focidrukker-vezér. A vagy.hu tudósítása alapján nagyjából ez történt: Szepesi Miklós Zsolt az előadók helyére ülve magához ragadta a mikrofont és kb. tíz percig minősíthetetlenül…..
amper007 2013.02.14 12:55:35
@Rwindx: csak azt felejted el , hogy ez hivatalból üldözendő , a helyszínen ott voltak a rendőrség erői , így feljelentési kötelezettség nem terhel.
Félreértés ne essék, ebben a posztban nem a szegényekről, kispénzűekről lesz szó, hanem azokról a kivételes emberekről, akik önként - egy fajta lázadásból - mondtak le a pénz használatról és mindenről, ami ezzel együtt jár. Egy német hölgy - Heidemarie Schwermer - a…..
amper007 2013.02.11 23:54:19
@BiaBia: te valamit benéztél.. semmi indulat nincs csak tényt közlök..
amper007 2013.02.12 00:00:20
@rooklin: akkor csak használ pénzt.. itt arról volt szó nem használnak.. ééérted.. megkerülni jelenleg nem lehet, max odázni a dolgokat.. lehet természetben élni enni az erő mező növényeit én ezt nem vitatom.De ha beteg leszel és nem akarsz megdögleni egy sima vakbél gyulladástól akkor valamit mutatni kell.. de nyugodtan harapd el a torkom.. egyébként csak csendben jegyzem meg nem látsz bele a pénztárcámba nem tudhatod mim van /nincs..
A demokrácia alapját jelentő választójogot minden olyan szabály sérti, ami akár csak a legkisebb mértékben is, de szükségtelenül korlátozza annak gyakorlását. Márpedig ott, ahol létezik általános személyiadat- és lakcímnyilvántartás, amiből automatikusan össze lehet állítani a választói…..
amper007 2012.11.20 01:51:40
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Belgiumban van lakcím nyilvántartás.Bejelentkezés elég szigorú feltételekkel lehetséges, ráadásul a rendőrség kijön családlátogatásra ,hogy tényleg életvitelszerűen ott él e a bejelentett.
Regisztráció 1* van.De ha beregisztráltál onnan kezdve minden szavazás KÖTELEZŐ.Pénzbírság terhe mellett.
Egyébként küldenek egy lapot amit bedobva a postaládában tudsz reggelni.De ha akarod le is adhatod.Ha nem reggelsz akkor kövi szavazásig nem háborgatnak.Ja mielőtt valaki betámadna Belgiumban élek..
Navracsics Tibor benyújtotta javaslatait a járásokról, amit a parlamenti szavazógép természetesen el is fogadott. Ennek előnyeiről, hátrányairól sokan és sokféleképpen írtak már. Természetesen Újbudát sem kerülhették el a járások kialakításával kapcsolatos intézkedések,…..
amper007 2012.11.12 08:35:02
@Madarsky: Sajnos annyiban nem mind 1 mennyi UTP konnektor van, mert mint később olvashattad nem tudják azokon mi csücsül..Hálózati szoftvereket meg ugye úgy licenszelnek hogy csak annyit vesznek ami muszáj mert aranyárban mérik. Másik gond: utp aljzatokat ki is kell ám valamivel szolgálni.. routerek switchek egyéb nyalánkságok.. Nem mindegy kihez mi jut.. van pl telephely ahova esetleg WIFI/lézeres adattovábbítás van akkor kié az eszköz és egyáltalán hol található.
amper007 2012.11.12 12:36:51
@Madarsky: Igazad is van meg nem is.Kiépített végpontokat kicsit másképp kezelik mint a konnektort csapot stb .. bár az is érdekes ha nem te leszel a fenntartó csak használod.. tudod:" ott volt egy csap!" DE nem! de igen" én már találkoztam ilyennel..Átalakításnál egyszerűen le gipsz-kartonozták..Itt csak akkor lenne érdekes ha a fenntartó külön díjat számol fel hálózati karbantartásért/kiépített csatlakozás.. Láttam már ilyen szerződést..
     A Surcouf maga volt az ellentmondások megtestesülése: egyrészt korának legnagyobb tengeralattjárója, a francia hadiipar egyik büszkesége,  másrészt  egy alapjában tévesnek bizonyult elvek alapján megépített hibagyűjtemény. Legénysége saját…..
Ha véletlenül összefutunk, azonnal lefújt volna gázspray-vel, mondta a tolvaj, miután elkapták. De milyen autóból lopnak ma a legtöbbet, és miért nem nyilatkozhat az autóvadász? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
amper007 2012.11.01 00:00:54
@Kiflitzsömlével: PTK!!!! Garantálja a banki hasznot.. és ez nem mostani jogszabály.. de eddig semelyik kormány nem vette ki a PTKból.Mert van az a pénz amitől nekik is korpás a hajuk.
Hello, Munkahelyi Terror blog! Készítettem itthon, első körben saját magam és haverjaim szórakoztatására, egy fiktív állásajánlatot egy fiktív cégről, a kiválasztási folyamat teljes ismertetésével. Úgy gondoltuk, jó poszt lehetne belőle a Munkahelyi Terror blogon, egyelőre…..
Road to Brno Szürke hétköznapok 2012.06.20 19:20:00
Úgy érzem lassan kezdek belesimulni a társaságba legalábbis ami a napi rutint illeti. Korán kelés, korán érkezés a munkahelyre, kávé, reggeli, munka, ebéd, kávé, haza.... Egy idő után unalmas lenne, ha egyedül kellene elviselnem. A hétvége tényleg punnyadással telt.…..
Road to Brno Pork in some stuff 2012.06.12 23:55:00
És elkezdődött végre a második hét. Ez eltekintve az esti sörözős meccsnézésektől már inkább hasonlít az otthon megszokott mindennapokra. Meg persze sok eltérés akad a részletekben, de a lényeg, hogy kezdek beleszokni. Mondjuk kicsit nehéz úgy írni, hogy a lakótársak…..
Road to Brno Huhh :) 2012.06.06 21:50:00
Hát nem egyszerű két napon vagyok túl :) Konkrétan kaptam hideget-meleget. De a sör azért sör maradt :) Egyik lakótársam végre szerzett kávét. Filter nincs, török kávé lesz. Ez is valami, ahhoz képest hogy a temporary accomodation konkrétan egy putri. Szó szerint. Kaptam egy…..