Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabex22

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
addict Díjnyertes magyar reklám 2007.12.11 14:16:00
Méltatlanul nem esett szó a blogon a Leo Burnett ügynökség novemberi sikeréről, amelyet most lesütött szemmel, kukoricára térdepelve, egy marék hamuval a fejünkön igyekszünk jóvá tenni. Az ügynökség Samsung porszívókhoz készített outdoor kampánya ugyanis a rangos Epica…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..
Azt mond, amit akar, ugyebár. Persze ezt a mondást átírhatjuk úgy is, hogy messziről jött ember, azt is kimondhatja, amit a helyiek nem. Most éppen Jan Kennis Hollandia budapesti nagykövetségének kulturális attaséja tette ezt meg. A Pécs EKF 2010 programról mondta el a véleményét,…..
addict Lopott a Fair play kampány? 2007.12.05 09:14:00
Ezt állítja legalábbis a Scholz & Friends reklámügynökség, mert szerintük a Miniszterelnöki Hivatalnak (MeH) készített Fair play kampányban ellopták egy korábbi promóciós szpotjuk ötletét. Arról a reklámról van szó, amelyben egy kopasz, kis túlzással Collina-hasonmás…..
addict Mitől lelkes Emese? 2007.12.03 09:48:00
Néhány hónapja indult a Budapest Bank új kampánya, amelynek központi alakja Emese, a hebrencs marketinges lányka, aki a maga furcsa módján próbálja elnyerni a meghirdetett banki állást. A BB új filmjei egy jól bejáratott reklámsablonra épülnek, hiszen a "mutassunk egy hülye…..
Nem tudnám eldönteni, csak nem sikerült utánaolvasni interjú előtt az alany előéletének, vagy mi történt, mindenesetre egészen hátborzongatóan borzalmas az aktuális Narancs David Lynch-csel készült címlapinterjúja.Kriston Lászlóé, ahogy szokásos, aki eleinte küzd is, hogy…..
A Homár örömmel konstatálta, hogy még létezik a Merkantil Bank. Biztos ők sem gondolták volna, hogy ez kitudódik, de úgy esett, hogy homáros pályafutásuk egy kövér fenyegetőzéssel nyit:Történt velem, hogy a tegnapi postában ajánlott levél érkezett Merkantil Banktól. A Bt…..
Egy kommentelőnktől kaptuk a belinkelt videót, amiből kiderül, hogy Kiefer Sutherland egy kedves fickó, és rögvest letegez mindenkit, valamit az, hogy minden valószínűség szerint ő maga feliratozta a 24 trailert a Babelfish vagy valamelyik másik webes fordítóprogram segítségével,…..
Tudományos érdeklődéssel figyeljük a hazai wannabe-celebritások munkásságát, így nem volt kérdés, hogy lenyúljuk ezt a sztorit a Homártól. Informátorunk szerint az egyelőre az 1-es szintű senkik kasztjába tartozó Candies lányzenekar (tudjátok, akiket a Danubiusz kasztingolt)…..