Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teflonfejűrém

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több, mint egy éves kényszerű szünet után újra nyitva a város egyik legjobb gourmet burger falatozója, a Pesti Burger és Bár. Nem lennék én a Burgerpápa, ha nem jelentem volna meg a nyitás napján egy jó kóstolóra többek között pArtizán Alex társaságában...
teflonfejűrém 2018.05.26 09:50:15
@Jancsa Jani: "tökéletesen mediumra sütve", gondolom, te nem olvastad a posztot, nem baj
Bár a 2012-es Szigeten elégedetten néztem végig a twickenhami Anna Calvi fellépését, az elmúlt két évben annyira eltávolodtunk egymástól Annával, hogy tényleg csak az rémlett az egészből, hogy zene erős nőknek. Ezzel nincs is semmi baj, csakhogy én erős sem vagyok és nő sem,…..
teflonfejűrém 2014.03.04 16:48:41
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
teflonfejűrém 2013.01.29 08:32:50
@becsületesnepper: De aztán egy kis kilip-kalap, és már ment is el újszerű állapotban a következő kedves ügyfélnek. Mert ugye az a rohadt piac, meg az ügyfelek hülyesége, fizikailag lehetetlen becsületesnek lenni.
Utolsó nyilvános megjelenésén mutatkozott ma reggel Széll Tamás, az Onyx étterem séfhelyettese, aki Magyarországot képviseli a lyoni Bocuse d'Or szakácsverseny világdöntőjén. A versenyről még írok majd részletesen (ezt is érdemes elolvasni róla), de addig is pár aktuális hír,…..
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
A ma esti műsor az egyik kedvencem. Igaz, nem szerepelek benne, az is lehet, hogy éppen azért. Papp Tibi és Omm elég szórakoztatóan hasonlítanak össze egy hibrid Audit egy hibrid Lexussal, ritka igényes munka, különös tekintettel Pista disdasára, melyet a felesége varrt, de annyira…..
Rimini Federico Felliniről elnevezett reptere első blikkre semmi különös, akár Sármelléken is lehetne. Ez volt az első benyomás, amikor végre kiszabadultunk az iszonyatosan szűk Embraerből, amely már akkor sem tűnt bizalomgerjesztőnek, amikor a Müncheni reptér egyik eldugott…..
Szeretettel köszöntünk mindenkit a DoQ szoknyája alól. Mint mostanra tudjátok, újra van Totalcar tévéadás, és ez elsősorban a fent nevezett ruhadarabnak köszönhető.  Gondoljatok hát rá meleg szívvel, és fogyasszátok kábelen egészséggel, van ott rajtunk kívül más…..
A Sony hivatalosan is bejelentette a legújabb (a "slim" után immáron másodszor újragondolt) PS3-modelljét, amely már a hó végétől elérhető lesz - nálunk is. De minek. Az addig rendben van, hogy az új modell könnyebb (a "fat" /duci/ súlyának kb. a fele, és a "slim"-nél is…..
teflonfejűrém 2012.09.21 17:00:47
@Bobby Newmark: ?FILE NOT FOUND
Akár 19 millió dollárt is érhet az a festmény, amit a gitáros jövő hónapban készül elárvereztetni. Gerhard Richter - aki egyébként a Sonic Youth 1988-as Daydream Nation című lemezének a borítóját is tervezte - képét még 2001-ben valamivel több, mint 3 millió dollárért…..
teflonfejűrém 2012.09.15 16:31:50
@salamander: Sötét barom.
Catherine Hlavsová az első nő a cseh légi erőknél, aki minden valószínűség szerint néhány éven belül szuperszonikus Grípen vadászrepülő pilóta lesz, de szívesen kipróbálná az F-16-os és F-18 -as gépeket is. Catherine szerint a nők számára nehezebb a repülés…..
Bármilyen furcsa is, de Linda Gray ma ünnepli a 72. születésnapját.1940. szeptember 12-én született. Culver Cityben nőtt fel, a hatvanas években modellként kezdett el dolgozni és járt színészetet tanulni is. A The Graduate plakátjain az ő lábai szerepeltek anno. A szerepjátszással…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
teflonfejűrém 2012.09.09 11:03:57
@iii: A Nyilaskeresztes Párt 1939-ben 25%-ot ért el. Bár gondolom szerinted az ő szavazóik sem voltak nácik csöppet sem. Az emberek nem változnak.
Nemcsak Orwell világában dúl a demokrácia, hanem kicsi hazánkban is. Eddig is sejtettük, hogy nem minden gyermek születik egyenlőnek, de most már tudjuk is – már az első években sem mindegy, kinek milyen (és mennyire) funkcionárius a papája vagy a mamája, a luxus együtt jár a…..
Ma kaptam kézhez a kollégiumból a levelet... és megtudtam azt, amit eddig is tudtam nemhivatalosan: FELVETTEK a Bagolyvár Kollégiumba :) Részben nagyon is örülök neki, másrészről viszont már nem annyira. [Sajnos azt a két volt osztálytársnőmet, akikkel elterveztük a kolis…..
teflonfejűrém 2012.07.30 23:00:04
teflonfejűrém 2012.07.31 10:27:56
@pulikaa: Huh, életben vagy, hál'istennek!
Kevesen tudhatják, hogy az űrrepülésnél és a légiharcnál csak egy dolog veszélyesebb: újoncokat repülni tanítani. Gus Grissom mindhármat kipróbálta, és úgy jutott erre a következtetésre. Higgyünk neki, kis híján meghalt egy újonc karszalagja miatt. Sokak szerint Gus volt a…..
teflonfejűrém 2012.06.20 20:07:35
teflonfejűrém 2012.06.13 22:17:15
@perpeetum: Nincs neki. Sixx egy két lábon járó ellenpont.
Belsőség Sírjatok velem! 2012.02.05 07:38:00
Már vagy két hete túl vagyok a dolgon, de egyszerűen nem bírtam leülni, hogy megírjam. Majdnem sírtam. Nem vicc. Az Integra előtt nem volt olyan autóm - pedig volt hat -, amit egy évnél tovább használtam volna. Nem telt bele fél év, és vagy elkezdtem utálni, vagy elkezdett…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
teflonfejűrém 2012.02.07 14:04:07
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél: Elhiszem, hogy így történt, csak még nem értem, hogyan. Laikusként az álló motort zárt rendszernek képzelem, amibe se víz nem tud belefolyni, se olaj kifolyni.
teflonfejűrém 2012.02.07 14:40:23
@közlekedési bűnöző: nem jól tudom, hogy a tanksapkán szelep van, vagy ha azon nincs, akkor a tartályon máshol? Tehát megfelelő nyomáson befelé folyhat a víz, kifelé a dízel viszont hogy?
teflonfejűrém 2012.02.07 15:01:55
@közlekedési bűnöző: én úgy tudom, hogy nem rés van, hanem szelep. a szelep meg addig van nyitva, amíg kinn deltaP-vel nagyobb nyomás van mint benn. ha hasonlóan van a Hummernél, kérdés, hogy 20 centi víz nyomása egyáltalán kinyitja-e a szelepet. ha ki is nyitja, a nyomáskülönbség miatt kívülről befelé fog áramlani a víz, egészen addig, amíg a szelep vissza nem zár. a fordított áramlás nem tudom, mitől következne be.
Az m1-en minden megújult, naná, hogy ebből nem maradtak ki a tudományos és természetfilmes magazinműsorok sem.  A hétköznap 14 órától induló Magiszter sávban egyedül a szerdai Tudástár lehet ismerős korábbról a nézőknek. Újdonság a hétfői Társbérletben a tárgyakkal,…..