Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majkul

8 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1944-ben a Budapest Székesfőváros Közlekedési Rt. (Beszkárt) mintegy negyven darab kisebb-nagyobb plakátot készített az utazóközönség és a személyzet tájékoztatására, illetve figyelmeztetésére. Ebből a gyűjteményből mutatok be néhány érdekesebbet.  ..
Two Minutes of Rebel Murder One 2012.05.11 10:02:00
Szivarozás, kaszinó, lófasz míg Lemmy be nem rúgja a kazinó ajtaját. Zseniális. ..
(source) ..
Alap. ..
Királyabb herdkór from dö júeszéj. ..
Világvége vízió. A lenagyobb.Pánkzenekar.Vita nincs! ..
A személyes kedvencem a Mastodon utolsó albumáról. Van benne valami rohadtnagy szemétség ami miatt úgy érzem, hogy hetvenszer meg tudnám hallgatni egymás után.…..
Ez egy örök klasszikus, kurvanagy sláger. ..
Még akkor is, ha kismama vagy. Akkor is ha 40 év feletti. Akkor is, ha nincsenek fogaid, és az összes hajad kihullott.Megmondom miért.Mert ez csak matek, és statisztika! Ha blogger vagy, esetleg van egy webáruházad, vagy egy Facebook oldalad, egyáltalán bármilyen internetes oldalad, semmi…..
B-oldal TOP10 csúnya rocker 2011.06.09 08:18:00
Bár nem leszek jelen a Twisted Sister ma esti fellépésén, azért biztos vagyok benne, hogy óriási hangulatú, felejthetetlen bulit csapnak ma. Amellett, hogy kissrácként természetesen imádtam a TS dalait, klipjeit, a banda sick-motherfucker énekese, Dee Snider mindig is kedves volt…..
A szerzőnél, Stöckinél tömörebben én sem tudnám megfogalmazni ezt a sulibrutál stílusban készült, a Tini nindzsa teknőcök-hatást nehezen tagadó firkát:Idő: 1995 körül Helyszín: Kandó Kálmán Műszaki Főiskola (amikor még nem a BMF része volt) A tantárgy neve:…..
Egy dolog a mókusok elleni harc tollal, hangosbeszélővel és nyomdagéppel: legyünk a szenyókisállat-ellenes harc Kőszeg Ferencei, naná, de a fegyveres megsemmisítés rizikós dolog. Semmi sem mutatja ezt jobban, mint James Nichols példája, akinek mókusvadászat közben eszébe jutott,…..
Ekkerjoz, a szemetparasztmajmok egyik első törzsolvasója kitart amellett, hogy a nyestek igazából pannon majomnak számítanak, és olyan elbánásban is kell részesítenünk őket. Én nem tartom szemétnek a nyestet, aki viccesen birkózik a spanjaival egész nap és megeszi a patkányt -…..
majkul 2007.11.20 22:41:11
Pelyhes, maximum pinabajszos blogként nem kerülhetjük el, hogy ne tegyük meg a kötelező főhajtást a történelem leghíresebb Gonosz Majma előtt. Íme. (A valódiakon nem nevetünk. Ha elegen leszünk, őket visszakergetjük oda, ahová valók.)..
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..
Milyen zene szóljon a huligánok mp3-lejátszójában? Milyen számokat hallgassunk, ha rohamrendőrökkel szeretnénk összecsapni, illetve utána a mentőautóban? Keressük a tökéletes playlistet. Slayer – Raining Blood Ez a klasszikus darab tökéletes arra a pillanatra, amikor…..