Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kgabor105

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tévében ment a My Fair Lady, nehéz ellenállni neki, még akkor is, ha számomra mindig programozott meglepetésekkel jár. Mindjárt ott van elsőnek, hogy vajon Audrey Hepburn miért énekel Natalie Wood hangján, de ez a kérdés már régen megoldódott: Natalie Wood sem a saját hangján énekel a West Side…..
Take IT Easy Közös tulajdon 2011.07.20 12:12:00
Ma hallottam kedves barátomtól egy definíciót. Személyesen nekem szólt, így nem egy tudományos magyarázat. Miért került bele a blogba? A beharangozóban azt mondtam, olyanokról fogok írni ami megváltoztatta a gondolataimat.Na ez ilyen.  A definíció:  A közös…..
 Én már találkoztam a piros pirulával mint Neo a Mátrixban és elindultam én is az úton. Ezen az úton sokszor találkozom a hit kérdésével. Hiszel-e magadban. Hiszel-e a termékedben, szolgáltatásodban. Van aki vonzás törvényének hívja, van aki önszuggessziónak, van aki…..
Amikor egyszerűbb a kötöttség Alkalmazottként nagyon szerettem azokat a dolgokat, amibe bele lehetett kapaszkodni. Mérnökként megéltem, hogy a szabadság nagyon nehéz. Ha van egy foghíj telek oda bizony egy centivel sem lehet szélesebb házat tervezni: NEM FÉR BELE. Elsőre persze…..