Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evandando

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy héttel ezelőtt még több ezren jelentették ki sértődötten, hogy a kedvenc karaktereiket kinyíró epizód után, egyszerűen nem fogják tovább nézni a Trónok harcát. Eközben a könyveket is olvasó, legkeményebb rajongók persze röhögtek a markukba, de a fenyegetőző nézőktől…..
Ha valaki az elkövetkezendő vasárnap úgy érzi majd, bármilyen esküvős műsort megnézne, csak gyorsan adjanak már valamit, annak hihetetlen nagy szerencséje van! Ugyanis itt a TLC, ami az Esküvők estéje keretében két sorozat évadpremierével is jelentkezik. Idegesítő menyasszonyok…..
Az Amazon Studios öt kiválasztott sorozata között helyet foglal két vígjáték (Alpha House, Betas) és három gyerekeknek készülő műsor (Annebots, Creative Galaxy, Tumbleaf) is. A nézők, az internetes kereskedelemből meggazdagodó cég előfizetéses videószolgáltatásán keresztül…..
Az Így jártam anyátokkal sztárja olyan a díjátadókkal, mint egy magyar popzenész a vidéki vurslikkal: mindent elvállal. Három táncolós-éneklős Tony-díjátadó után jön a negyedik júniusban. Ezután a legközelebbi haknija pedig a 2013-as Emmy-gála lesz, amit szeptember 22-én…..
Egy dán tévéműsor borzolja a kedélyeket világszerte. Ronda, koros férfiak ítélkeznek meztelen női testek felett. Hibátlan ötlet. A Blachman című sorozat egy dán állami csatornán fut és a lényege, hogy egy sötétített stúdióban fürdőköpenyes nők sétálnak elő, ledobják…..
A logója miatt pávás csatornának is becézett NBC is elkezdte berendelgetni az új sorozatokat a 2013-14-es szezonra. Az Egy fiúról Jon Favreau irányításával költözik a filmvászonról a tévéképernyőkre. Igen, Nick Hornby 2002-es regényéből sorozat készül. Jön még a Will és…..
A film négy különböző időpontban kerül majd képernyőre valamikor a jövő évben. Sinatráról már egy rakat film és dokumentumfilm készült, hogy ez mennyiben lesz más, vagy jobb, annak egyelőre két bizonyítéka van. Egyfelől az HBO rendszerint korrekt munkát végez a választott…..
Egy egyelőre cím nélküli, Discovery Channelnek készülő katonai reality kaliforniai forgatásán helikopter-balesetben életét vesztette a gépet vezető pilóta, egy operatőr és a sorozat egyik szereplője is. A reality-t a Nagy Fogyás amerikai verzióját jegyző Eyeworks USA…..