Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Öblös

0 bejegyzést írt és 197 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan a sztereotípia a budai kerületekből jogvédősködő, felnyírt, kisfiús, fehérre/zöldre/padlizsánra festett hajú agresszív anyuka figurájáról? Természetesen ilyenek a valóságban nem léteznek, de mi elfantáziáltunk, hogy ezek az emberek miféléket mondhatnának (és gondolhatnának), ha mégis…..
Sajnos rengeteg az életbe csak úgy spontán beleélő, sodródó, rendetlen, mocskos, fegyelmezetlen ember. Mi - jó értelemben vett - fasiszták úgy érezzük, hogy az eszme nemes volt, csak az emberekben volt a hiba, elrontották, az nem igazi fasizmus volt! Mi azért mindennap újra megpróbáljuk. Atlétás…..
Öblös 2022.07.22 07:57:35
Köszönjük szépen Atlétás Bandinak a közreműködést. Már megint...
-Szia, szeretettel köszöntelek a műsorban, az interjúztató ágyacskámban, ez ilyen eredeti ötlet, mondhatni: védjegy, gag - köszönöm, hogy befáradtál. Először is hadd kérdezzem meg, hogy már az interjú előtt leszopjalak-e, vagy elég csak utána? -Köszönöm, utána megfelelő lesz. De kérlek,…..
Na, kedves feleym, már megint összehoztátok Modor Tibi posztját. Nem mondom, szép teljesítmény egy öregembert írásra késztetni, de betudom annak, hogy már hiányoztak bravúros fogalmazásaim. Természetesen előrebocsátom arra az esetre, ha esetleg politikussá válnék (és/vagy végre bukik az Orbán), hogy…..
El kell tudnunk választani egymástól a válogatottnak való szurkolást és a stadionépítési őrületet. Nem hagyhatjuk, hogy Orbán a focit is lenyúlja, ahogy tette azt a kokárdával vagy a Moszkva térrel meg a Várkert Bazárral...
Lassan lemegy a teljes csoportkör a foci-Eb-n, és a közvetítés már több mint egy teljes hete ültet nagy számban olyanokat is a tévé elé, akiknek amúgy eszükbe sem jutna a köztévére kapcsolni. Számukra egy alternatív valóságra nyílik ablak a közvetítések szünetébe beszúrt, egyperces mini-híradóval,…..
Öblös 2016.06.20 18:57:44
@dik_: Na, igen...
- Hányan vannak bent? - Ne-ne-nem tudom. - Számoljuk meg! (Luc Besson: Az ötödik elem - Korben Dallas szavai)   Most, hogy tegnap Orbán belengette a maga - egyébként kétszeresen is alaptörvénybe ütköző - népszavazás-kezdeményezését a migránsok „kötelező befogadásáról”, nem árt reálisan…..
Öblös 2016.02.26 10:33:42
@jandera: Ez egy népszerű hazugság/tévhit. A Trianon előtti Magyarországon vagy a titói Jugoszláviában sem szított senki belső ellentéteket, a végeredmény ismert.
Kedves Magyar Honfitársam, aki eddig vízumokkal, útlevéllel, okmányirodával, lejárati idővel, tartózkodási engedéllyel, pecsétekkel, ESTA-val, Arbeitsbewilligunggal piszmogtál! Egyszerűsítés. Ez a XXI. század kulcsszava. // // A mai napig görcsben van a gyomrod az alaptalan…..
Öblös 2015.08.29 17:15:04
Mert valahogy elfelejtettünk, úgy látom. A királyi többes szándékos: igen, te is elfelejtettél, ők is elfelejtettek, mindenki elfelejtett, mindenki (én nem). A németek népszerű nyelvőre, Bastian Sick (ő a német Modor Tibi tulajdonképpen, csak nem annyira sokoldalú) ezt úgy…..
Öblös 2014.11.08 23:44:38
Szevasztok, tesókáim. Kicsit a hétvégéről, a szórakozási lehetőségekről, stílusról szeretnék most nektek mesélni. Nehogy leereszkedésnek vegyétek, de azért ennyi év klubos és edzési tapasztalattal nem szégyen kicsit odafigyelni, és esetleg megfogadni, amit most mondok…..
Öblös 2014.07.27 17:40:33
@Modor Tibi: Mindig is csak azok jártak. Egy nyalka magyar huszár bármelyiket kifilézi.
Modorosblog Kávémodor 2014.06.21 21:32:23
Talán gyorsabban közöltem a Facebookon, mint kellett volna (hiszen a poszt már a fejemben volt), de legalább kiderült: jó sokan gondoljuk ugyanígy - lesz is mit mesélni az unokáknak: volt egy 100+ lájkos posztom még 2014-ben! A boros- és a kézművessör-forradalmak után újabb…..
Szervusz Tibi, Iszonyúan idegesít, ezért megírtam. Na bujjék. (Nem merem odaírni, hogy ki vagy, úgyhogy szólj - mindenesetre szakblogjuk is van, onnan csórtam a képet - Tibi) Bárhová is nézek, megakad rajt' a szemem. Nem értem. Nem lehet igaz, még egy. Viselője rezzenéstelen…..
Öblös 2014.06.21 18:48:41
@vészmadár (pica pica): De azok mezítláb járnak, nem?
Fogyik a magyar. Évek óta halljuk, olvassuk, látjuk úton-útfélen - közéleti személyiségek, hírességek, szakemberek nevezik meg a népességfogyást mint ránk leselkedő legnagyobb veszélyt. Mert lehet mélymagyarkodva, bőszen verni a mellkasunkat, hogy vissza Trianont, de minden…..
Öblös 2014.04.07 21:25:28
@Trónkövetelő: Majd megbánja, mint az eb, amelyik hetet kölykezett.
Nerdblog Terence Hill ma 75 éves 2014.03.29 07:50:00
1939. március 29-én született Velencében Mario Girotti, ismertebb nevén Terence Hill, gyerekkorunk kedvenc nagydumás, biliárddákóval körmösöket osztó, vigyorgó csirkefogója. Barátjával és kollégájával, Carlo Pedersolival, azaz Bud Spencerrel együtt annyi ötvenedik…..
  Vannak ilyen idétlen, szexista összeállítások, hogy miért jobb a sör, mint a nő. Annyira szar, hogy keressétek meg ti magatok, ha akarjátok. Valahol ott van a neten.   Ezzel szemben - mivel ma Zoltán- és nőnap van (LOL!) - úgy gondoltam, engesztelésül a Hölgyek is…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
Öblös 2014.03.01 21:20:15
Modorosblog A nyámnyila pasi 2014.01.24 21:55:48
Természetesen nem is létezik ilyen, csakis a T. Posztíró fantáziájában - de mivel annyira erős ez a karakter, én azért mégis leírom, aztán legfeljebb nem hiszitek el. Lehet, hogy én is csak álmodtam? A Nyámnyila Pasi, a Lekvár Matyi egy borzasztóan visszataszító jelenség. Nála…..
Öblös 2014.01.25 12:02:55
A mániákus állatvédő mindig ijesztő és gyanús, de a biológiailag eredendően erősebbre kódolt empátia miatt elsősorban hölgyekre (gyermektelen hölgyekre fokozottabban) jellemző. A macskás kategória alapból legendás és félelmet keltő (tudjuk: a macska természetesen lenézi,…..
Öblös 2014.01.02 10:20:24
Modorosblog Hamvas sikolyok (+18) 2013.12.22 18:07:49
-Helló, Josh bácsi! Josh meglepődve nézett fel a negyedéves volumenjelentésből. Egy pillanatig elmélázva mérte végig alig 16 éves unokahúgát. Hogy szalad az idő... élesen előtte volt még bátyjáék házassága, sógornője gömbölyödő hasa, egyre terebélyesedő, asszonyos…..
Öblös 2013.12.22 21:58:08
Na meglett a közönségszavazás eredménye is végre! Így is kár volt sokat lehagyni, úgyhogy ami legalább két szavazatot kapott, az felkerült a dicsőségfalra. Köszönjük szépen a visszajelzéseket minden formában - az összeset figyelembe vettem. Ha máskor nem, hát jövőre vagy…..
Öblös 2013.11.04 23:26:04
Egyre többen osztják azt a nézetet, hogy az igazi profi prostitúció nem is a szemétégetőnél, a 10-es úton, a lányosházakban vagy akár Dubajon zajlik - hanem civilizált, társadalmilag is támadhatatlan mintacsaládokban: legyen az lakótelepen, polgári lakásban vagy…..
Kedves Gyerekek! A tegnapi felköszöntés, írók és olvasók újbóli egymásra találása után fogadjátok sok szeretettel első ígért összeállításunkat - méghozzá a leglátogatottabb posztok húszas listáját (túl a 12 millió oldalletöltésen). Van itt minden, de leginkább…..