Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mantis screamer

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol történelem, de talán a teljes középkori történelem egyik legismertebb, legkiemelkedőbb alakja (szó szerint is, hiszen kb. 193 cm lehetett) I. Richárd angol király vagyis közkeletű nevén Oroszlánszívű Richárd. Az 1157. szeptember 8-án Oxfordban született Richárd sok szempontból különleges…..
mantis screamer 2020.11.20 10:54:16
A 90-es évek ikonikus filmekkel ajándékoztak meg minket. Több olyan alkotás is született, amik számomra csak később, akár csak felnőttként váltak igazi kedvenccé. Kétségtelen, hogy ha egy régebbi filmet van kedvem nézni, akkor biztos, hogy ebből az évtizedből választok. Igyekeztem a legjobbakat…..
Emlékezzünk a jóra, ne felejtsük el a rosszat: vegyük át újra az előző hét legfontosabb híreit, nem fogunk unatkozni! Lesz szó korrupt politikusokról, református srácoknak tartott erotikus showműsorról, török szultánról és lövöldöző amerikai fiatalokról!..
Szalai és Stieber voltak a gólszerzők, de az igazi hős pályán sem volt. Sőt még csak nem is magyar az illető. Köszönjük, Fülöp Marci! Köszönjük, hogy a norvégok elleni találkozót követően ismét őrizted a kapufánkat és nem hagytad, hogy 15 millió magyar már az első percben elkeseredjen! David Alaba…..
Imádom Rejtő Jenő műveit, különös humorát, szójátékait, nyelvi leleményeit. Úgy gondolom, hogy a legméltóbban akkor tudok megemlékezni a száztizenegy éve született zseniről, ha a kedvenc idézeteimből választok ki néhányat. Így is sokat ki kellett hagynom közülük. Az 1905. március 29-én született és…..
A Star Wars egyik fő vonzereje mindig is a vagány űrhajókban rejlett. Vagány, mert sosem a használhatóság volt a fontos, hanem az, hogy jól és érdekesen nézzenek ki. Lucas már azelőtt tudta, milyenek lesznek az X-szárnyúak és a Tie-vadászok, mielőtt a sztori készen állt volna, erre itt egy…..
Formailag minden rendben volt a köztársasági elnök éjfél után leadott szilveszteri beszédével, amelyet a nemzethez intézett, mégis olyan dologra vetemedtem, amire korábban soha: a nyílt színen, pezsgőspohárral a kezemben küldtem el egy bizonyos helyre Áder Jánost.A k. elnök nem…..
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
mantis screamer 2012.04.09 15:46:22
@Gogol: na most te tahó vagy mert maradtál vagy kívülről osztod az észt de miért is ?
mantis screamer 2012.04.10 08:31:05
@Rwindx: agyon kellett volna verni ezt a pöcsöt
mantis screamer 2012.04.10 08:33:06
@BannD: nézd meg a videót amire Rwindx utalt. Ott a lány rohadtul nem akart csókolózni ez takony meg addig mászott rá míg a csaj el nem esett