Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BKitti

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Aki adatokkal foglalkozik, az biztosan találkozott már a Kaggle versenyeivel, és az ott szabadon felhasználható adatkörökkel. Ha szeretnél te is gyakorolni, és próbálkozni úgy, hogy közben valami társadalmilag is hasznosat hozol létre, megmutatjuk, hogy minek érdemes nekivágni.  Aktuális…..
Nem az adattisztításon. Nem a technológiai akadályokon. Nem a finanszírozás hiánya miatt, és nem is azért, mert az adatkörökben nem található válasz az üzleti problémákra. A legtöbb big data projekt buktatója az emberi tényező.  11 éve dolgozunk az adatiparban. 11 év alatt több 100 projektet…..
Mi lenne, ha természeti katasztrófa lenne nálunk? Milyen lehet, amikor a családunk átél egy cunamit? Elgondolkodtunk-e már azon, mennyire fontos az emberiség számára a víz? Ehhez hasonló kérdéseket feszegetnek az Ady Endre Gimnázium 9-es diákjai saját kisfilmjeikben, amiket a Migráció és környezet…..
LifeT!lt A Tilt Angyalai 2012.09.07 01:11:50
  A LifeTilt maga az élet, a fenékformáló project pedig az élet éltetése, és egy férfi számára  a legfontosabb dolog középpontba helyezése, ami nem is lehetne más mint a nők, és az ő szexualitásuk bemutatása. A fenékformálás az egyik legjobb dolog, ami ezzel a bloggal…..
BKitti 2012.09.07 15:32:52
@AlBundy33: Vagy talán csak nem tudom magamra venni, azért nem bánt meg? Ne adj isten nem ingem?
BKitti 2012.09.07 15:33:45
@airelle: Na, sajnos ha engem valami súlyt, az a megnemfelelési kényszer :) Nem jobb ez a véglet se, de elgalább ez a másik :)