Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GodSeth

13 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... illetve nem is donor, mert nem donor, hanem az az erőforrás, ami a régi, beteges egykettest fogja váltani valamikor a következő hónapokban. AB kódos, 90% valószínűséggel 1.3-as, de a szerelőm elmondása alapján (tőle vettem), van nála hozzá minden, hogy egyhatost varázsoljunk…..
... még nem százas... Ma kénytelen voltam átállítani, hogy a légszűrő a kipufogó fölötti részről szívja a levegőt, mert olyan szinten problémás már a motornak egyáltalán maga a járás, gyorsítás, hogy az valami félelmetes... A probléma röviden: már nagyon régóta…..
... probléma nélkül. :) Az új ékszíj egy picit feszes még, de majd lazítok rajta egy picit. :)..
... MEGVAN!!!! Meglett a műszaki. :) Nincs kedvem káromkodni. A hétvégén irány a Balaton... Nézzétek, tök szép matricám van. :D Holnap vagy holnapután még kap egy új ékszíjat, mert azóta nem volt cserélve, hogy megvettem, és már picit rojtosodik a széle. Aztán hadd…..
De nem Norbi... A hétre esedékes műszaki vizsga érdeklődés hiánya miatt elmarad. Szóvalhogyaszonygyahogy. Hétfőn az ékszíjat is ledobtam - hogy stílszerű legyek - mert telefonoztam a szerelőmnek, aki nem jó hírekkel szolgált. Kedvem lenne szidni valakinek az anyukáját, de én…..
Már korábban írtam arról, hogy kezdem látni a fényt az alagút végén. Nos, ahogy az illemtanárom mondaná: "meg a nagy lóf*szt!". Hétfőn, azaz holnap lesz két hete, hogy ott van a szerelőnél az autó. Körülbelül még hozzá se nyúltak. Én nagyon kedves és aranyos voltam a…..
... Kisautóm ma eljutott a szerelőhöz. Remélem utoljára láttam tréleren (legalábbis egy jó darabig)... Van az autóval tennivaló bőven... Csak legyen hozzá egy végtelen pénztárca is. Remélem ezek után tényleg csak a haláltusáját járó motorról (illetve annak…..
... csak tudnám, mi a pélóért dudál??Komolyra fordítva a szót, hétfőn már az autószerelőmnél lesz a kocsi. Kell neki egy laza első futómű-generál (kormányösszekötő, lengőkar, gólyaláb, bármi lehet a baja, akár mind így együtt....) ugyanis az anyósülés felőli első…..
Visszajött a lakatostól, az összeg amit az öreg szaki kért, messze alulmúlta az elképzeléseimet. Persze ez nem baj. Utána elvittem futómű beállításra, ahol megemelték az autót, és azért látszott, hogy egy kis rész kimaradt a lakatolásból, de majd lesz vele valami. Azok a…..
... felsír a flex.   De így jobb lesz. Kap még másfél-két évet, használom, aztán jöhet a felújítás, amit már nagyon régóta megérdemelne már. Szurkoljatok, ne legyen túl sok a rozsdás pont az alvázon. Ja, mondjuk két képet tudok mutatni. :D Mobilos fotók, elnézést a…..
HOLNAP LEJÁR A MŰSZAKI!!Baszki.Szóval most az van, hogy icipici pánik kezd kialakulni a Bogárka sorsát illetően. Azért nem lett megújítva rajta a műszaki, mert:1. Amúgy is ki akartam tolni egy picit. Mivel május másodika fizu szempontjából nm túl pénztárcabarát, el akartam tolni…..
Eddig rossz mp3-as minőségre fogtad, hogy te inkább letöltöd a CD minőségű fájlokat, minthogy a Deezert vagy a Spotifyt használd? Hát ennek most vége, mert itt a Tidal. Mármint eddig is volt Tidal, de most már Magyarországról is elérhető ez a norvég tulajdonú streaming oldal,…..
GodSeth 2015.03.10 20:16:21
@fulopmiklos: Pont ezt akartam írni én is. :D
Ő lesz majd a fekete-vérvörös Szkarabeusz (aztán hogy miért is madár a Mr. Horsepower, azt nem tudom, de tök jól mutat rajta): Mert végül is, miért is ne? (mondjuk ennyire nem lesz leültetve, de picit azért a gyári magassághoz képest elöl-hátul 6-4 centivel lejjebb megy)Lássuk…..
... amitől még kéremszépen olyan mocskosul messze vagyunk, mintha elindulnék gyalog Vlagyivosztokba. Na ugye hogy ugye! Az a helyzet, hogy idén májusban elment a maradék józan eszem is. Mindenkinek vannak hülyeségei, nekem konkrétan egy Bogaram van. Mert ugye még általános…..
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
GodSeth 2014.09.30 07:58:33
@Gyurma73: Nem értek Veled egyet. A cikkíró nem a büntetés jogosságát, hanem a bünti mértékét tartja felháborítónak, csak aki ezt megjegyzi Neked, arra Te nem válaszolsz (ugye saját magának senki se hazudik, tudod, hogy nincs igazad), csak gyermeki élvezettel oltogatsz, taposol mindenkit a sárba. Ebből arra következtetek, hogy marha sok a szabadidőd, és nem tudsz vele mit kezdeni. Ezért eljársz ide, Te képviseled az egyetemes igazságot, akinek meg más a véleménye, az egy gyökér a szemedben, valószínű, én is. Szánalmas vagy, hogy még az értő olvasás sem megy. Javaslom, ülj le, relaxálj, és olvasd el még egyszer a cikket, hátha megérted. Egy próbát megér. Aztán ha "kicsit" összement az arcod, beszélgethetünk.
Belsőség Heti merítés 2014.09.07 10:15:40
Ordenáré, de imádni való szopóroller Szóval lett egy papíron 67-es Bogárautóm, ami mindössze két darab 67-es alkatrészt tartalmazott: az anyósülés felőli ajtót és a motort. Megbízható igavonó A check engine elkezdett pislogni, majd folyamatosan világítani. Injektor…..
GodSeth 2014.09.07 15:27:35
@T54-44: Ha nem tetszik, nem kötelező elolvasni. :) Akit érdekel, az úgyis elolvassa. Hadd kérdezzem meg, szoktál olvasni könyveket esetleg? Na, ez a bogaras népítélet a könyvek terjedelméhez képest egy kis apróság, szerintem. :)
Belsőség Heti merítés 2014.06.01 08:58:39
Suzi a tekergő(nek való) Az ezer köbcenti elképzelhetetlenül kevés. Kevés a közúton való haladáshoz. A 70 km/h haladás a maximálisan megfelelő ennek a motornak, fölötte már annyira pörög, hogy fájdalmas hallgatni. Természetesen nem tudni mennyi az a sok, mert műszerekből…..
A pályaudvarokról szóló cikkek következő megállója a Győr belvárosát érintő felújítási hullámból egyelőre kimaradó vasútállomás épülete. Az állomásépület elhanyagolt állapota - a győri lakosság részéről folyamatosan érkező panaszok és az ide érkező turistákat fogadó látvány miatt is – egyre égetőbbé…..
GodSeth 2014.05.30 14:30:47
Sziasztok!

"A keleti közlekedő végén a lépcsőfeljáró falán, nagy meglepetésre egy utópisztikus mozaik-csemege, Konecsni György ‒ a ’60-as években több középületet is dekoráló festő – korai alkotása bújik meg. Az 1955-ben készített mű, egy galambot elengedő férfi aktot és árnyékát ábrázolja a nap fénylő sugarával. Az itt található jelenleg használaton kívüli lejáró egy átjáróba fut bele, ami külön az 1-es vágányhoz vezet."

A "tökös fiú" alatti lejáró nincs használaton kívül, a vasútállomás alatt két keresztirányú aluljáró is van. A főépületből nyíló a főépületet és a peronokat köti össze, míg a másik a belvárost a peronokkal, és a túloldalon a buszpályaudvarral. A "tökös fiú" alatti alagút a bolthoz, és a másik alagúthoz vezet, valamint az illemhelyhez. Valóban van egy lejáró, ami csak az egyes vágány peronját köti össze a főépület aluljárójával, ez tényleg le van zárva, mert sötét és elhanyagolt hely volt, sok hajlékony járt oda végezni a dolgát.

"A Győrbe érkező vonatokat a vágányok mellett a kőburkolatú építmények kapuként fogadják, amik a bennük rejlő liftekkel a posta teherforgalmát szolgálták ki a ’80-as évekig. Ezek a liftek a jelenlegi felújítási tervek alapján a későbbiekben az akadálymentesítést szolgálnák."

A posta forgalmát, úgy tudom, az első vágány szolgálta ki, illetve a Budapest felé néző végén a peronoknak a peronokat összekötő átjáró. A liftek ha jól tudom,eredetileg is az akadálymentes közlekedést szolgálták volna, azonban elterjedt pletyka, hogy ezek a liftek vezetnek lejjebb is, ugyanis egyesek szerint a pályaudvar alatt van egy kompletten felszerelt óvóhely, kórházzal, ami összeköttetésben állhat a városházával is. Ezek csak pletykák, de nagyon érdekes, hogy ha vannak liftek, miért nem használják azt a mai napig is. Továbbá az a furcsa, hogyha a liftek feljönnek a peronra, akkor az állomásépületben is kell lennie valahol liftnek, illetve egy, ezeket összekötő keresztirányú átjárónak. Van még egy lejárat, az egyes vágány mellett, nagyjából a liftekkel egy vonalban, de le van zárva. Mi lehet odalent? Jó dolog a találgatás, de jó lenne biztosat tudni. :) Üdv.:
Egy győri :)
Mondtam már korábban, de most már aktuálissá is vált. Most hétvégén lesz a Veterán Járművek Találkozója Biatorbágyon. Ha minden jól megy, akkor négy Delorean lesz, de azért ezzel kapcsolatban vannak kétségeim. Főleg ha rossz idő lesz, mert akkor szerintem egyikőnk sem megy.…..
Élet egy Deloreannel A Lamborean 2014.04.01 08:00:00
Április 1. alkalmából jöjjön egy ausztrál sztori egy jó kis szívatásról, avagy hogyan égesd le magad alaposan Facebook-on :)   BW (posztoló): Őrült jó ez a klasszikus Lambo! AS: Félve jegyzem meg, de ez nem egy Delorean? HWY: Haha, ez egy Delorean, nem emlékszel a Vissza a jövőbe filmekre? JH:…..
GodSeth 2014.01.23 10:37:16
@JTom: Nem kell félreérteni. A cikk nagyon jó, rettentően tetszik. A szavakon lehetne vitatkozni. A zokni pl. sokkal idősebb szó, mint a vintázs (megjegyzem, anyám és tesóm következetesen a lábtyű szót használja - mert akár hinnéd, akár nem - divat ez a szó manapság). Én csupán annyit kérdeztem, miért nem régi, miért vintázs? Erre nem válaszoltál. A hozzászólásom másik felét meg lemásoltad, magyarul, nem nagyon van benned fantázia, már bocsánat. Tényleg, nagyon tetszik a cikk, csak az ilyen divatszavak szúrják a szememet, és ha tetszik, ha nem, szóvá teszem. Arról nem beszélve, hogy a vintázs szót még a helyesírás-ellenőrző is aláhúzza, a Magyar helyesírási szótárban nem szerepel. Kicsit olybá tűnik, mintha személyed elleni támadásként fogtad volna fel a hozzászólásomat. És ha már így kérdezted, igen, ismerem a fájl szót. (de még abból a korból, amikor file volt, és annak a magyarításától is ódzkodtam/ódzkodok a mai napig, de nincs rá más helyettesítő szó, a vintázsra viszont lenne) És igen, ismerem a kompjútert is, de falra mászok, amikor ezt így leírva látom. Számítógép. Kész.
GodSeth 2014.01.23 12:24:44
@JTom: Klasszikus, nosztalgikus...

Egyébként szó szerinti jelentése az, hogy évjárat. (tehát a szó szerinti fordítása nem jó ide) (Vagy pl. címjavaslat: Leporoltunk néhány múlt századbeli autós újsághirdetést)
GodSeth 2014.02.23 13:50:23
@poltergeist11:

Mivel a cikkben szó sincs a borászatról, ezért a szövegkörnyezetből adódóan évjárat és kész. Természetesen én is tudom, hogy borászattal kapcsolatos fogalom, de az itt ugye szerinted sem helytálló? Nem nyert, ugyanis én NEM azt írtam, hogy EREDETILEG mit jelent, hanem azt, amit több netes és könyv formátumú szótár hozott. Autós cikk esetében a borászattal kapcsolatos jelentéséről beszélni fura egy dolog. Magyar szavak is vannak többes jelentéssel, pl. a ló esetében sem a gyümölcsre gondolsz, mikor azt mondom, higy citrom... :)
Hogy basszunk be Botlás 2010.09.20 17:05:42
Ígérem több ilyen nem lessz! Nagy hibába estem!Minőségi, SZŐLŐBŐL készült fehérbort vettem! Egyedül megittam belőle másfél litert, és abszolút nem rúgtam be.. Kannásból ennyitől már falnak szoktam menni..Másnap még csak másnapos sem voltam.. Azt hiszem hogy a szervezet már…..
Na újra megpróbálkozunk a Noteon való post készítésnek. Most nem a saját szoftverét használom, hanem egy szövegszerkesztő alkalmazást. Ha jól néztem ez tud .doc-ban menteni ami nekem tökéletes az otthoni utólagos szerkesztés szempontjából. A mai nap eltelt és jó hírrel…..
Na csapjunk a lovak közé (de csak finoman , mert nem szoktam állatokat bántani). Gyorsan vissza olvastam hol is fejeztem be az utolsó „értelmes” blogbejegyzésemet. Ahogy nézem a szolgáltatok kivesézésénél. Átgondoltam a dolgot és úgy vagyok vele több szót nem pazarolnék rá,…..