Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kurtvonnegutemailcime

81 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Frédi és Béni, avagy a két kőkorszaki szaki (The Flintstones) c. rajzfilmsorozat megjelenésekor hatalmas népszerűségnek örvendett világszerte, és örvend is mind a mai napig. Nálunk még egy lapáttal rádobott erre az, hogy Romhányi Józsefnek köszönhetjük a frappáns, rímekbe szedett szövegkönyvet,…..
A Deadpool tán még szédítőbb iramban tör előre Magyarországon, mint Amerikában, miközben a top 10-be egyetlen premier tudott beférkőzni: a Spotlight - Egy nyomozás részletei kielégítő bemutatkozáson van túl. A Hókirálynő 2. című rajzfilm elődjéhez sem tudott felérni, a tessék-lássék módra mozikba…..
Vendégszerzőnk: Kiss Heléna, a Nők a feminizmus ellen társalapítója            Kitüntető figyelemmel kíséri oldalunkat Karafiáth Orsolya. Hazánk európai értelemben…..
kurtvonnegutemailcime 2015.08.07 09:31:26
@Minekírakiostoba?: kevésbé bunkó módon, de köbö én is így gondolom - amilyen szimpatikus férfiként látni, hogy csajok a bebolondult feminizmus helyett feminizmust szeretnének, annyira semmi értelme nem volt ennek az írásnak.
Legénykonyha Löcsó 2015.07.23 22:31:19
Önök ezt úgy olvassák, hogy asszonyi tollból való, ételpornó szinte, ha nem lenne benne tragédia és bánat. Ha akarják, akkor olvassák úgy. Önök döntése. Az élet nem roadmovie!     Van egy kis, mondhatni csecse tó a szlovák határ közelében. A csecse tó pedig nyilván egy faluban van.…..
aeon flux 10 éves az aeonflux 2015.07.09 14:55:00
Szevasztok! Kerek tíz évvel ezelőtt egy feltehetően kánikulai reggelen, jelenlegi lakhelyemtől kb. 60 kilométerre arra ébredtem, hogy nekem blogot kell indítanom. Egy blog indítása ugyan szinte kizárólag személyes okokra vezethető vissza, de jelen blog esetében nem a filmek, illetve nem a filmek…..
kurtvonnegutemailcime 2015.07.09 15:18:20
Mit hámozzam: a szakácskönyv mifelénk szívügy. Nem a mindenféle simisumi  receptgyűjteményekről, celebdagasztókról, sztárszomorítókról beszélek - a jelek arra mutatnak, hogy a közéletben cirkuszi majom csak abból lehet, aki összetúr a netről 10-20 felejthető recipét, s azokat egy kőtábla méretű, sok…..
...úgyhogy bevallhatjuk: a Legénykonyha bálnaszívében F.Dávid Jack Jackaalnak külön kis dolgozószobát rendeztünk be, melyben van egy Charrington íróasztal (mahagóniból), egy diszkógömb, egy kordbársony pamlag, és csomó más úriság, melyek rejtekében azért ott figyel a sarokban a folyamatosan pótolt…..
Legénykonyha Lecsó, lecsó 2015.05.19 09:54:00
Nem mehetünk el szó nélkül a Nagy Nemzeti Lecsókérdés mellett. Lecsókérdés van. Úgy tűnhet, hogy Cserna-Szabó őrgróf neves, a probléma köré rottyantott esszéjében leírt már mindent, amit érdemes, ám mi, itt a Legénykonyhán úgy gondoljuk, egy fontos aspektusa kimaradt a szottynak. Ami pedig: a…..
A jó szakácskönyv onnan ismerszik meg, hogy használva, mi több: hurcibálva van. A jó szakácskönyv többfunkciós, mint dédapám svejcibicskája, mert ha kell, gyúrótálat támasztó bizbasz, mólón való vágódeszka, konyhai mérleget bedekázó hardver, sőt, netalántán vánkos, mikor Losinj szigetéről a honba…..
Legénykonyha Lö Pác 2015.05.17 07:05:00
 A pácpartizán gondolt egyet, és elővett a mélyhűtőből öt szelet bélszínt. Bár tudjuk, hogy sörrel felönteni vétek, a pácpartizán felelőtlen alak, szakállában epercsimbók a rosszaság, láttán Freud is csak legyintene: "Micsoda figura, eine Gleischikenkopf, hibáiból nem tanul, tessék, már megint…..
-    Pöff, pöff – közölte a pacal, aki piros lábosba öltözött, vagyis az én pacalom, és szívem szerint válaszoltam volna, betűvelővel megtöltve az arcomat simogató gőzbuborékot, hogy igen, apuka, igazad van, pöff, mert van ám élet, pöff, mert van ám zsiványság, nem csak elválás van, meg rossz…..
Nagyapám a téeszbe járt, nagyapámat egyszer majdnem lelőtte egy Grisa, nagyapám a földúton a kocsmába szökött, nagyapám éjfélkor fagyott pörköltöket evett.Apám a téeszbe járt, apámnak rotakapája volt, apám a kertek alatt átszökött a kocsmába, apám éjfélkor fagyott pörköltöket evett. Én a…..
kurtvonnegutemailcime 2012.06.09 14:55:28
Legénykonyha Csak úgy leves 2015.05.14 19:35:59
Gubcsák úr nem volt szép ember, orra gomba, feje bősz, haja alig, szája ferde. Gondolatban sem volt csábító: magasról tett a festőkre, verset szavalni nem tudott, és ha valaki társaságban Bachot emlegette esetleg, ez a Gubcsák csak nézett, aztán közölte, hogy a focihoz ő nemigen ért. Akkor biztos…..
2015. április 5 fenéket 4. reggel 9 Tegnap este elveszítettük az irányítást az admin felett: amíg elmentem 9kor a macskáért a méhészetre, K. Ágnes, budapesti lakos (született Dunaújváros, Kazal utca 7.) a Legénykonyha lakásából eltűnt, híre azóta sincs, hiába hívja a…..
Nesztek egy sci-fi/vígjáték egy intergalaktikus haramiahalomról, melyet egy tapló földi szökevény vezet, oldalán egy méregzöld bérgyilkosnővel, egy bosszúszomjas muszklimanusszal, egy beszélő, de kizárólag a nevét hajtogató fával és egy automata fegyverekkel felszerelt…..
kurtvonnegutemailcime 2014.04.03 11:17:41
Az történt, hogy amíg nem figyelt, a nagyszakállú Kiskos kapitány szívét elrabolta a Pipacsboszorkány. Belezárta a szívet egy ládikába. A ládikát belezárta egy vasdobozba, a vasdobozra rátette a csudalakatot, amit – és ezt tudta mindenki, aki kalóz, és az is tudta, aki nem -…..
a fasznak kell csak a jóra emlékeznem-poszt a picsáért tettem-poszt a tökömért kell írni-poszt a miért hiányzik-poszt a megérdemlem-poszt a megérdemled?-poszt a kurvaannyát az egésznek-poszt ..
de most már tényleg, na. PETER! ..
  Olyan ritka, hogy  boldog az ember, ám itt a trükk szindbádi. 1032 Budapest Frankel Leó u. 36. mintavétel ideje: 2013. október 12. fogyasztás:   - csésze húsleves - sült malac párolt vöröskáposztával, krumplipüré - kacsacomb vöröskáposztával,…..
kurtvonnegutemailcime 2014.02.09 17:48:16
@megmondók: mandarin.
kurtvonnegutemailcime 2014.02.12 23:16:15
kurtvonnegutemailcime 2014.02.14 15:02:13
@megmondók: gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak gurultak ki a gyöngyök.
www.youtube.com/watch?v=XsjxddQGqiE
de mára be lehet zárni az internet. ROCKET RACCOON! ..
Legénykonyha hogy a pop-up 2014.02.13 14:18:00
A Telegraph újságírója egyenesen a régivágású éttermek haláláról írt meglehetősen gyászos hangulatú cikket. JAJ! MIÉRT? ?? ??? ? ?? ..
Legénykonyha Ma erre főzünk 2014.02.11 17:06:18
vanishing point, frídom bzmg, ma erre főzünk. ..
és nem sajnálod a fokhagymát, azt nagyon nem sajnálod - mondta Babóca a megszeppent csigafiúnak. ..
Legénykonyha Hogy a Freud-pác 2013.10.21 06:33:00
működik: lányok, asszonyok, használják bátran! (mehet véresen, túl ne süssék, lányok-asszonyok, kettő perc max, mellé zsályás-petrezselymes vajaskumplit tettem, főztem savanyúból édes almaszószt is: durvára az almát, kevés vízzel, sok cukorral, szegfűszeggel, egy csepp…..