Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izomtibi

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap fűrészelés, ma döntés, úgy látszik nem csak a szomszéd KAIWO típusú minihifije erősen áthallásos. Szerintem szomszédgyerek azért vehette, mert részint olcsó, másrészt más már nem játszaná le a Teknő kazettát. Át is csöngettem hozzá, és elmagyaráztam neki a…..
Tán a Subbán láttam azt a képet, amint a Gellért előtti dunai partszakaszon kialakított jakkuziban egy pár jókedvűen baszik, miközben a lépcsőről bíztatja őket egy hölgy, hogy „ezaz fiam, adjál neki”. Ugyan a kép készültekor még nem volt ez a nagyszerű játék…..
izomtibi 2011.10.05 14:16:35
@miszerint: az lennék.
hogyvolt Aranypart 1x22 2011.10.01 11:01:00
Magam mellé helyeztem Dr. Jack Kevorkian telszámát, biztos ami biztos, azt jöjjön a szerdai rész. Nekem azt mondták, hogy ez a műsor arról szól, hogy bemutatják az otthon ülő bkv ellenőröknek, zongora tanárnőknek, lakótelepi szenior sakknagymestereknek, hogy hogyan bulizik a mai…..
izomtibi 2011.10.01 12:31:36
@Rkhaylitsha: a fikázás teljesen hidegen hagy, csak muszáj a műsorról mondanom valamit: én szeretem a trash realityket, a parasztokon is jól szórakozom, de egész egyszerűen SEMMI!!! nem történik ebben a műsorban. 14 percig a konyhát mutatta a kamera, ahol bénáztak.

a szereplőket meg jah, hát csak fikázni lehet. de meggyőzhető vagyok, mondj valamelyikről valami olyat, ami elismerésre méltó. eskü fontolóra veszem, ha sikerül valamit kiizzadnod.
hogyvolt Aranypart 1x21 2011.09.30 08:24:00
Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az…..