Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árja Macska

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Lotus Frankfurtban bemutatta az Exige R-GT raliautóját, sokan csodálkoztak, hogy mit keres az angol sportkocsigyártó a ralisportban, és különben is, a GT-k nem a ralipályákra valók. A Lotus sikeres gyártó volt a 70-es 80-as évek fordulójának rali világbajnokságain. Olyan…..
Árja Macska 2011.12.30 09:21:31
@eszgbr: a tulajdonosa a malajziai proton, a gyártóművek is csak azért maradtak angliában, amiért a japánok is európában szereltetnek össze kocsikat: védővámok, behozatali kvóták, piacvédelem. mivel ezek viszonylag kis szériás gyártmányok, hatványozottan számít, hogy hol szerelik össze őket. sőt, ha jól tudom, a mostanában bemutatott lotus koncepcióautókat sem európában tervezték.
Ez nem egy szokványos burzsuj poszt, nem is reklám, csupán kaptunk egy Nokia telefont tesztelésre. Azért sikerült olyat választani, amely egy burzsujnak is megfelelő lehetne.   Tudjuk, a kommentekben rendesen lesz osztva a Nokia (és persze mi is). Az egykor szebb napokat megélt…..
Belső levelezőlistánk lényegében egy feneketlen, folyton dagadó zsák, telis-tele ötletekkel, vitával és zsibongással. Néha azonban - mintegy nyugtatóként - valaki beküld egy képet, melyre mindenki csak halk óóó-val válaszol. Ilyenkor egy pillanatra megnyugszanak a kedélyek,…..
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..
Cool List 2011 30. Orbán Ráhel 2011.12.07 10:00:00
Gondoltátok volna, hogy a magyar miniszterelnök lánya nem egy karótnyelt, unalmas kékharisnya, hanem egy vagány, természetes és persze veszettül COOL csaj? Erre sokan csak akkor döbbentek rá, amikor nyáron az Európa Kemping főszervezőjeként összegyűjtötte Európa legkúlabb…..
Itt az ideje rendbe tenni a dolgainkat, ha már így is benne vagyunk a slamasztikában nyakig. Kérem, a Népnyúzás 2.0 legyen már ésszerű!Mai publikációnk blogposztja...
Sokan szabad prédának hiszik az interneten fellelhető fotókat, pedig akár komoly, büntetőjogi  következményei is lehetnek, például ha egy képmást használnak fel jogosulatlanul. Kedves Zugügyvéd!Fotós vagyok, lehetőleg ebből is szeretnék megélni (általában nem…..
Összeállítottam 4 kérdést arról, hogy mennyire mosták át a zemberek józan ítélőképességét, racionális várakozásait a jelenlegi hatalom eddigi cselekedetei, kommunikációja. — Önt egy közúti ellenőrzésen gyorshajtásért helyszíni bírsággal sújtják. Tudomására…..
Ma már kerülöm a céges évzárókat, de volt idő, amikor örömmel fogadtam minden meghívást. Az ilyen bulik kötelező kelléke a haknizó művész szánalmas vergődése, aminek nem tudni, ki várja jobban a végét: a közönség, vagy a fellépő. Nálam a negatív csúcs egy szakmai…..
Árja Macska 2011.11.26 18:28:14
@Johny the mocsok: gondolom, xb playboy-os képe okán...

inkább kérdezd úgy, indokolt a 18+?
Félelmetes, ha egy demokráciában a nép egyszerű gyermekei az álltaluk választott képviselőket fenyegeti, de az esztergomi Fidesz valljuk be megérdemli.  Tegnap az esztergomi képviselőtestületi ülés után 40 perccel, csupán rendőrségi kísérettel tudta elhagyni az üléstermet…..
Tetovált lányok Jai Bella 2. 2011.11.25 15:15:00
..
Árja Macska 2011.11.25 20:43:00
Tetovált lányok Miss Crash 2011.11.22 15:55:00
..
Árja Macska 2011.11.23 06:15:25
@Makkasz: esetleg posztold ki a saját valagad, biztos az egy etalon...

most komolyan, tetovaltlanyok.blog.hu a blog címe és fanyalog a sok paraszt, hogy "dehátezekvarrvavannak". kispajtás, rá akartál rántani, csak ez a csaj nem elég izgató? javaslom a google használatát a "gay" vagy a "faggott" kulcsszavakkal...
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
  A KDNP, az IKSZ és a Fidesz közös módosító javaslatot nyújt be a közterületek és közintézmények átnevezésére vonatkozóan. Indoklásuk szerint még mindig több ezer közterület neve őrzi a diktatúra nyomait, ám ezen most változtatnának. Az érintett területeken…..
Varánusz Eva helyett kuminizmus 2011.11.09 13:01:22
Az elmúlt napok egyik vezető gazdasági témája, hogy kormányunknak lesz-e mersze szembemenni a saját frakciójával, koalíciós partnerével, és nagyjából mindenki mással is, vagyis megszüntetik-e az evát.Nem kell túl nagy képzelőerő annak felméréséhez, hogy a gazdaság és a…..
Házitroll kolléga már régóta érlelte a gondolatot, hogy kéne valami high tech katonásdi dologról írni, mígnem a múltkori REVA-poszt kommentjeiben felmerült a Predatorok feltörése. No nem arra a ragadozóra kell gondolni, amit legutóbb Antal Nimród rendezett, hanem arra, amit az…..
Nyilvánosságra került a július 23-án elhunyt Amy Winehouse toxikológiai jelentése. Az énekesnő halálának oka hivatalosan is a túlzott alkoholfogyasztás. Ez alátámasztja a korábbi jelentéseket, amik sokak meglepetésére semmi jelét nem mutatták illegális narkotikumoknak a…..
A napokban úgy jött ki a lépés, hogy taxival kellett kimennem a reptérre. Nem sűrűn fordul elő ilyesmi, általában megoldom autóval és/vagy tömegközlekedve, de ha már így alakult, megszólítottam a sofőrt, hitetlenkedve, hogy a Kia Cee’d kombi kétszázezer kilométer után…..
Árja Macska 2011.10.20 06:55:46
@Káposztakukac: ugyanúgy produkálta egy barátom zsír új fullos, dsg-s 2.0tdi toledoja a hengerfej-repedést. villámgyorsan átült egy gazdagon felszerelt benyás qashqai-ba, három négy éve boldogan használja.
Egy friss videó következik, amelyben a kiábrándult tornatanár legnagyobb kerítőjét láthatjátok akcióban. Persze Rebecca nem a harmadik évadban mutatta meg először a bájait, tehát lesz mit pótolnunk vele kapcsolatba. Főként azért, mert az HBO-s sorozatokhoz híven ebben a…..
Árja Macska 2011.10.18 11:12:03
  Kis szünet után újra itt van Top 10-es rovatunk. Szép számmal jönnek a horror bemutatók októberben (A dolog, Paranormal Activity 3, Fertőzés). Ennek apropóján összeszedtem a 10 legjobb horrorfilmet. A lista összeállításánál nem csak azt vettem figyelembe, hogy mennyire…..
A központi vagyonújrafelosztás egzotikus formája a lakóhelyen nem bejelentkezésért visszamenőlegesen kiosztott 3 évnyi büntetés, amivel naiv soroksári lakos csak 3 évvel a rendelet után a késedelmi kamattal terhelt büntetés-adó kombóval együtt értesült: 2007-ben vásároltam…..
Árja Macska 2011.10.14 20:46:22
meglep, hogy a poszter nem hallott még online jogtárról: net.jogtar.hu/
ezért kár járatni a magyar közlönyt...
amúgy meg a jogtanárom kedvenc mondása szerint "a jogszabályok nem ismerete nem mentesít azok betartása alól"
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..