Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BPI-779

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ügyrendi javaslatom lenne: játsszunk megint egy kicsit a múltkori képmutogatós-találgatós stílusban! Én mutatok egy képet, ti kitaláljátok, hol készült - vagy elmondjátok, mi jut róla eszetekbe. Update: Leszedtem a kitakarásokat a képekről. Találgatni így már nem annyira izgalmas, de sztorikat,…..
Villamosvezető-tanfolyamon kérdezi az oktató: -Ki vezeti a villamost? -Hát én!-húzza ki magát büszkén a tanuló. -Téved, fiam: a nyomkarima vezeti. Maga legfeljebb a sebességet választhatja meg! Hogy a fentebbi beszélgetés megtörtént-e, arról nincsenek pontos információink, de…..
Ma délután megint láttam egy BKV buszt Érd központjában. Ismételten feltettem magamnak a kérdést: Miért nem jár BKV Érdre, amikor Diósdra, Budaörsre, Budakeszire, Solymárra, Csömörre, Gödöllőre, Gyálra stb. jár busz vagy HÉV? A 33-as busz végállomása a nagytétényi…..
Néhány hete örömmel írtam arról, hogy a BKV-nál elindult valami, többek között az utastájékoztatás is fejlődött. Aztán kipattant a botrány, először Kocsis MVM ügyei miatt, majd jött Szalainé akit a többiek követtek. Cégen belül elkezdődött a kisemberek cseszegetése,…..
Nem igazán szeretem a reklámokat, kevés olyan hirdetés van ami tetszik, amit megszeretek, de a Burger King új kampánya például ilyen. Egyszerű, ötletes, és nem ordibálnak benne, mint a többiben. De kezdjük az elején: Ernő a történet szerint a Burger King dolgozója. Nem hambikat…..
BPI-779 2009.09.05 17:39:12
@BKV figyelő: Hát a nyáron elég sokat jártam egy Burgerbe, de semmi ilyesmiről még csak nem is hallottam. :(((
A MÁV tényleg 10 ezreket bukik a Budapest bérleten? Olvasónk 20 ezer helyett csak 5100 forintot fizet a MÁV-nak, mióta kombinált bérlete van. Vajon kinek éri ez meg?Kedves MÁV-figyelő!Nem tudom, hogy önök tudják-e, de engem nagyon érdekelne, hogy mennyit bukik a MÁV a Budapest…..
BPI-779 2009.06.04 11:29:49
@Comandante en Jefe: Jók a blogbejegyzések. Az ígért folytatás mikor jön? :)
BPI-779 2009.06.04 11:41:20
@Comandante en Jefe: Múltkor Budatétény-Déli között pont jól jött a vonat, így csak 12-15 perc volt, hogy beérjek, és nem 30 a 33-assal, meg onnan még 15 a 61-essel. :)
Mondjuk itt mellettünk jár egy rakat Volán (na nem a Camponánál :D), viszont azzal még nem sikerült utaznom :D