Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperSemir

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Egy újabb előzetest publikált az EA a minap (ezen írás előtt 4 perce), melyet nem a játékcég készített. Nem kell megijedni, nem egy olyan fanmade bénaság. Ezt az egyik legnagyobb filmrendező, Micheal Bay készítette. Ő rendezte például a Transformerst, az Armageddont, a…..
 Bár a Rockstar már egyáltalán nem csak a GTA-ról híres, azért a legtöbben még mindig ezzel a sorozattal azonosítják az egész Rockstart. Hiába az olyan játékok, mint a Red Dead Redemption vagy éppen az LA Noire, amik szintén hozzájuk köthetőek, ami először beugrik a ha…..
 A nemsokára kijövő Windows 8-hoz kijön egy új grafikai motor, a DirectX-től. Méghozzá a 12-dik (sokaknak: 11,5 vagy 11,1).A DirectX minden Windows alapú számítógép legfontosabb vizuális szerves része. Ez egy olyan szoftver ami (főleg) a játékok szépségét növeli. Minél…..
 A Valve, az a cég amely minden korosztálynak ismerős, kezdve a Counter-Strike-tól, a Portal-on, Team Fortress-en át az egyik legismertebb játékig, a Half-Life-ig. Ők készítették a Steamet is -ami sok embernek kín, hogy CSAK megvett játékokkal lehet multizni, de van jó pontja,…..
 Azzal kezdeném, hogy nem vagyok oda a Fantasy játékokért, valamiért engem ez mindig és nagyon messziről elkerült, vagy inkább én kerültem el. Mégis, most nem tudom kihagyni, bármennyire is kerülgetem a forró kását, hogy ne ejtsek pár szót, az 1.9-el a Minecraft-ba kerülő…..
Play Hard Blog v 2.0 Tagok 2011.09.26 16:28:00
                ..
SuperSemir 2011.10.06 18:24:35
@Trygon6: Viszlát :D
2011... Novemberében... olyan dolog készülődik... ami sok embert megváltoztathat...Ez nem más...Mint a...BUDAPEST GAMESHOW 2011!Ti ott lesztek? Mert mi biztos!Főleg, hogy névjegyeket osztogathassunk, amivel hírdetjük a blogot, és még nyereményjátékot is indítunk! Minden névjegy…..
 Végre elértünk az első mérföldkőig! SuperSemir és Jailer már készíti az első TesztVideót a Diablo II-ről.Igaz, hogy a Diablo II nem egy mai játék, de lássuk be attól, hogy egy játéknak nem a legszebb a grafikája, mivel a Diablo II 8 azaz nyolc megabájtos videókártyát…..
 Rég nem volt olyan izgalmas NFS rész mint a RUN. Ebben a rézben nem csak mezei Need for Speed-es megcsinálsz-100-versenyt-és-kész című. Sokkal több ennél, teljesen történet alapú. A Runban egy illegális versenysorozat egyik indulójaként, az a cél, hogy minél gyorsabban…..