Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J_W

0 bejegyzést írt és 233 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron a melegben hamar megjelennek a bosszantó legyek és darazsak. Főleg, ha az ember a kertben grillezik a barátaival. Szerencsére a darazsak és a legyek ellen is lehet védekezni egy filléres módszerrel, így nincs többé szükség a drága bolti csapdákra. Talán nem kell…..
Előző kvízjátékunkban az volt a kérdés, hogy az adott szituáció leshelyzetnek számít-e vagy sem. Itt megtekinthető és kitölthető az a játékunk: KATTINTS IDE! Ebben a játékban pedig a labdarúgás szabályairól lesz szó, vajon ki, mennyire ismeri őket tökéletesen?   1.…..
Lehet, hogy lassan unalmassá válik, de mániáink a nagy, nyílt és világos terek. Hát, ebben ennél a háznál sincs hiány, óriási terasz, üvegfelületek és gyönyörű körpanoráma a Balatonra. Mindezt kínálja Cserszegtomajon, Keszthely közelében ez az egyedi tervezésű családi…..
J_W 2015.04.23 20:34:58
@Bambano: Innen még kb. 5 km a Balaton. :]
Szerintem az egyik leggyakoribb kérdés, ami a szülőket manapság foglalkoztatja a pénzügyi piacon. Mivel a Magyar Államkincstár (jelenleg) 42.500 forinttal automatikusan nyit egy számlát a gyermek részére, mondhatni a téma megkerülhetetlen és minimum elgondolkoztató. Ugyanis minden szülő a legjobbat…..
autózz! Az előzés veszélyei 2012.01.04 07:58:00
Az előzés nem kötelező, de nagyon utálom azt a jelenséget, amiről babel is ír. Mennek az úton és addig nem jut eszükbe gyorsan menni, amíg valaki utol nem éri őket és meg akarja előzni, és a gázra lépnek. Baleseteknél a legtöbbször kihozzák az előzést végrehajtót…..
Mit nem tud még a használtautó-kereskedelemről, a fontoskodó, kisstílű márkaszervizesekről és a bepróbálkozó ügyfelekről?Mai cikkünk blogposztja...
Két hete én is vitába keveredtem egy bevásárlóközpont parkolójában egy sráccal, aki úgy rámparkolt, hogy nem tudtam volna kiállni, ha nem jön vissza az autójához. Pedig előtte talán fél perccel és néhány kormánymozdulattal tovább tartott volna rendesen beállni. Nem egyedi…..
J_W 2011.12.13 17:07:56
@messi-asz: Azért ez nem ugyanaz, mint besorolni a záróvonalon, csak mert nem láttad előre, hogy rossz sávban vagy. Félreértés ne essék, nem a notórius szabálytalankodókat védem, de amit Tibor csinál az is eléggé vérlázító. Remélem elbasz valami részeg biciklist, miközben a mobiltelefonjával próbál képeket csinálni menet közben...
Saját bőrömön már én is megtapasztaltam hasonlót, igaz akkor én sérülés nélkül szálltam ki a totálkáros autóból. Persze ez és kazanhaz esete is már olyan volt, amikor már nem lehetett elkerülni az ütközést. Ugyanakkor meg kell tenni mindent annak érdekében, hogy az…..
Balesetekről szóló hírekben gyakran hangzik el a fenti mondat. Ezzel mintha el is lenne intézve, megvan a felelős, minimum relatív gyorshajtás. Elvileg úgy kell megválasztani a sebességet, hogy a belátható útszakaszon bármilyen akadály előtt meg tudjunk állni vagy ki tudjuk…..
autózz! Előttem volt a jó példa 2011.11.02 07:34:00
Legtöbb témánk abból adódik, hogy valaki valamilyen negatív dolgot tapasztal. Én nagyon szívesen osztok meg Veletek olyan leveleket is, ami nem ilyenről szól. Egyetértek Lobster1978 legelső mondatával, nyugodtan küldhettek hasonlóan pozitív posztokat is! :)Se vér, se…..
J_W 2011.11.02 09:45:29
@Perillustris: Sokat közlekedek Székesfehérvár és Kiskőrös között, a vendégmunkás szerbek egyszerűen 90%-ban tahók. Olyan előzéseket csinálnak, hogy ha nem látom nem hiszem el. Múltkor egy rozsdás tranzit kb. 150-el került el azon a nyomvályús úton...Kanyarban is simán előznek, aztán meg nem egyszer csak a satufék segít elkerülni a balesetet. De nemsokára szert teszek egy autós kamerára, aztán csinálok valami videó félét az ott jellemző viszonyokról.
J_W 2011.11.02 09:46:07
@Lobster1978: Igen, ez visszafelé Perkátánál van a kanyarban.
autózz! Mit szólsz te be nekem?! 2011.07.29 16:17:00
Richelieu jó szokása szerint alapos körítést adott aktuális történetének, aki nem szereti a hosszú előjátékot, az bele se fogjon. Tulajdonképpen nem történt semmi olyan, amiből bárkinek bármi baja lett volna, csupán csak egy kérést intézett egy ismeretlen nőhöz, aki úgy…..
Jó ideig a kisebb méretű áruszállítókra is ugyanazok a sebességkorlátozások voltak érvényesek, mint a nagyobb teherautókra. Végre megváltoztatták ezt a szabályt (szerintem helyesen), hiszen sokszor csak egy lefalazott/fóliázott ablak a különbség egy ugyanolyan típusú…..
J_W 2011.06.30 13:55:21
@xaba99: Valóban felháborító, és autópályán életveszélyes sebesség.
Sokszor téma itt a blogon a közlekedés autópályán. Tothos összegyűjtött néhány, a sztrádák használatával kapcsolatos általános, ugyanakkor fontos tanácsot. Nemcsak a KRESZ betartásáról van itt szó, hanem olyan játékszabályokról, amelyek betartásával talán kevésbé…..
Ha egy focicsapat szurkolótábora megindul, általában nem nagyon nézik, hogy járdán mennek-e, hisz ők a tömeg, abba meg úgyse hajt bele senki. R.P. dudálni merészelt, mert az úton keresztülhömpölygő drukkerhorda elállta az útját, cserébe kapott az autójára egy ökölcsapást.…..
Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a saját lábán járhat, és bárhova könnyedén eljut. Ezért törekszünk mindenhol arra, hogy akadálymentesítsük a terepet és megkönnyítsük a kerekesszékes embertársaink közlekedését. Erre hivatottak a rokkant parkolók is, amelyeket általában…..
Évekkel ezelőtt nagy divat volt lézer pointerrel szórakozni, de Balázs levele alapján úgy tűnik, még mindig van, aki jó mókának tartja autópályán közlekedve is. Jó lehet, ha véletlenül valaki a tükörből kap egy adagot a szemébe. Rég nem szólt szám, de most volt egy kis…..
A Kizashi szó jelentése: előjel, nyitány. Persze autók neveiből nem kell messzemenő következtetéseket levonni, egy fecske (Swift) például szárnyalhat magasan, de keresheti táplálékát néhány centivel a föld felett is, ha lóg az eső lába.Vitaindító cikkünk blogposztja...
Mivel tegnap kezdődött el annak az autósnak a pere, akit annak idején Békés-megyében szereltek le a helyi rendőrök, amiért nem tudták bemérni a sebességét, a sajtó és mindenféle médium tele volt a témával. A blog kemény magjának régi tagja, SzaGértő az ügyben a védelem…..
J_W 2011.03.01 22:57:00
@keekee: A 8-as pontot nagyon adom.
J_W 2011.03.01 23:12:26
@keekee: Azt már mondanom se kell, hogy a sok paraszt nem tudja miért tanítják a sorrendet, hogy index, fék!
Szombaton is egy faszkalap városon kívül már 30ra lassított, mire ki bírta rakni az indexet, én meg ugye nem kerülöm ki, mert baromira nem derült ki, hogy balra vagy jobbra óhajt menni. Na az ilyen fizessen 30 ezret a kurvaanyját!
Mariann küldött be szerkesztőségünkbe egy nagyon szép és tanulságos levélfolyamot, mely egy jól ismert és mára már elavultnak számító trükkre hívja fel a figyelmet. Bár többször volt már róla szó, azért minden valószínűség szerint mindig akad olyan, aki felül és utal.…..
A lenti levél elsődleges címzettje a Közút Zrt., de József a blognak is elküldte, lehet, hogy innen hamarabb kap választ a kérdéseire. Alaphelyzetben is valóban van olyan sebességkorlátozó tábla a vecsési elkerülőn, ami a párhuzamosan futó leágazásra vonatkozik, de az út bal…..
Na ilyennel sem találkoztam még, mint amiről László írt, hogy egy utat majdnem végigkotornak, de a végén otthagyják a havat. Mi lehetett ennek az oka? Műszaki hiba? Vagy csak lejárt a munkaidő és visszafordult a hótoló vezetője? Kedves kis történetet írok arról, amikor a…..
Az is elég bosszantó, amikor a csúszós úton sokan ugyanúgy vezetnek, mint amikor nyár van, száraz utak és huszonöt fok, sokszor majdnem többet nézek a tükörbe, mikor ilyenkor egy idióta a seggembe tapadva követ. Zsolt két videót küldött némi kommentárral ellátva őket. Ezek…..
Az egész heti hajtás és a múlt éjjeli blogbuli eredményeképpen sikerült utazás nélkül is időeltolódási tüneteket generálnom magamnak. De ami késik, nem múlik, Zoli önkéntes rendőrködős posztja is megérkezett így vasárnap délutánra, alkossatok véleményt (ejj, ezt a lehet…..