Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Preston

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl nyilvánvaló lenne azzal kezdeni a németgyalázós posztot, azért verjük meg őket ma este, mert már 2006-ban is a halálba szopattuk őket, akkor ráadásul hazai pályán, de kénytelen vagyok megemlíteni a tényt, hadd nyomassza őket a tudat. Még jobban. Olvasgassák csak a…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
update: a téma népszerűségére való tekintettel a ma esti granturizmó!-ban is tárgyaljuk a témát, hallgatható BP+60km-es körzetben a radiocafé 98.6-on 21-22h-ig, mindenhol máshol online! A Mercer csoport minden évben kiadja a toplistáját a világ legélhetőbb városairól. Az…..
Ha valaki volt már tagja csapatnak, tudja, milyen tehetetlenül vergődni egy rossz taktikai felállásban. A franciák önmegsemmisülése pontos példája annak, miért van szükség edzőre. Anelka nyerni akart, higgye el mindenki, ahogy azt is, nem az a baj, hogy egy rúgott góllal estek ki,…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
A 2007-es Star Wars-paródia sikerén felbuzdulva Seth MacFarlane elkészítette a Birodalom visszavág Family Guy-féle paródiáját is Something, Something, Something Dark Side címmel, amit december 22-tőől lehet megvásárolni és letölteni, no meg egyéb módszerekkel beszerezni. Nem vagyok…..
Bolti tolvajok a lopás után pakolják az autójukba a lopott holmikat Budapesten, Kőbányán.  ..
Kedves terror blog!   Pályakezdő vagyok, életem első munkahelyét próbálom megtalálni, eddig sikertelenül sajnos. Tucatszám küldöm a cv-ket, hívogatom a hirdetéseket, de alig akad néhány hely, ahonnan egyáltalán visszajeleznek, interjúra pedig csak a legritkább esetben…..
Érthetetlen - illetve dehogy, a válság már megint, muhaha -, hogy a bankok belső rendszere miért nem alkalmazza a kerekítést. Tamásnak 0,03 forint, azaz 3 fillér tartozása képződött, ami természetesen hamar megfiallt, szaporodott-sokasodott, végtelen hurokba fordulva harapott a…..
Az utazási irodák válságtrükkje, hogy a szokottnál is hülyébbnek néznek minket, azt képzelve, hogy azt sem tudjuk, erősödött vagy gyengült-e az euró a forinthoz képest. Eddig a  Neckermann specialitásának tűnt (hiszen nemcsak ebben, de ebben a nemrég írt posztban is velük…..
Preston 2009.05.25 13:48:45
@maxt: akinek autója van könnyű.

akiknek az az ötlete támad sziget utolsó napján a sátort bontva hogy le kéne ugrani egy hétre horvátországba és közfelkiáltással ott helyben megszavazzák a következő hétfőt, majd hétfőn a Budapest-Rijeka viszonylaton úgy döntenek hogy ez így nem elég spontán és ezért ott fognak nyaralni ahová Rijekából az első busz indul, és így aztán kikötnek Pulában, ahol aznap este az összes horvát sört kipróbálják a kempingben - többször is - majd másnap reggel kivesznek egy apartmant és aztán kalandok egész sora meg még több horvát sör, szóval nekik nem könnyű. De azért életem legkedvesebb nyaralása volt, és ha a következő évben nem jelentek volna meg a fapados repülők, még most is vonattal járnánk nyaralni...

ami meg a nem telik fagyira vs ötcsillagból nem engedünk vitát illeti, érdemes lenne egyszer magyarországon is bevezetni azt a lehetőséget is, hogy "lehet hogy nem csak egy igazság létezik, és az pont az amit én mondok és a másik mégse dögöljön meg"

Van aki így érzi jól magát, van aki úgy, én speciel el nem tudom képzelni hogy arra pazaroljam a szabadságomat hogy egy szálloda medencéje körül vadásszam a nyugágyakat és ez már akkor is így volt mikor északon laktunk, nem pedig Gibraltáron. Tavaly egy hónapra mentünk Marokkóba és igen, volt hogy idegeneknél aludtunk és nem, nem ettünk teveszíves tazsint. De bérelt skodával vágtunk át az Atlaszon hogy aztán betevegeljünk a sivatagba naplementét nézni meg kőzetből faragott hamutartóra alkudozni. 5 hét alatt több minden történt velünk mint mással egy évtized alatt.

Tegnap pedig olvastam egy cikket arról hogy beindul a London-Kuala Lumpur fapados járat, utána is néztem a jegyáraknak és bruttó 150ezerből kijön most őszre a Gibraltár-London-KL-Perth-Bali-KL-London-Gibraltár. És ha Perthben nem telik majd csillagos szállodára... hát nem halunk majd bele :))
A NeoCube a mágneses alapjelenségek és a geometria szerelemgyereke, egyben újabb egyszerű, de zseniális ötlet, amit más talált ki, és nem én gazdagodok meg belőle. Adott 216 apró golyócska, minden egyes darab egy erős mágnes, ezekből lehet mindenféle mintázatokat és idomokat…..
Preston 2009.04.10 09:37:19
Hiába hadovál nekünk Ferenc, a színész-miniszterelnök, az euró nem fog megállni 300 forintnál sem. De még mennyire, hogy nem! A két lábbal a földön álló élelmiszerkereskedők mindig jobban tudják, merre hány óra. Éppen ezért nézzük rettegve ezeket az Intersparban készült…..
Van itt minden: zépé, önfényezés, smucigság, iwiw.Nem ment a képfeltöltés, úgyhogy egy régit vettem elő, na mihez volt ez a kép?Sziasztok! Ez egy vicces, de egyben szánalmas történet, remélem tetszeni fog! Hárman lányok elmentünk bulizni a zépébe egy szép nyári…..
Árokásó Top100 Hardy Mihály 2009.01.17 17:31:00
Épp nézegettem, hogy a fenti úriember kimaradt a gyűjteményünkből, pedig ha valaki, hát ő biztosan emeli illusztris társaságunk fényét. Nem hiszitek? Akkor olvassatok! Egy kis előzmény: Hardy Mihály két és fél évtizeden át dolgozott televíziós újságíróként. 2003 és…..
Preston 2009.01.18 02:53:18
@Trebitsch: hát ez, én is már negyedik éve változóan messzi helyekről okoskodom... volt (persze hogy orbán-fan) aki ezért aztán lehazaárulózott...na ő éppen most költözik ki ausztráliába. belátta...?
Demszky Gábor főpolgármester kedden elrendelte a szmogriadó második fokozatának életbe léptetését Budapesten.  „Szerdától csak a páratlan napon születettek tartózkodhatnak Budapest területén belül. A radikális lépéssel az oxigén-belélegzést szeretnénk csökkenteni…..
Preston 2009.01.14 01:22:41
A következő is "büntetős" határozat lesz, ám most kivételesen a bojtár büntet.Rendszeresen különböző rémtörténetek kapnak szárnyra arról, hogy mennyi az ügyvédjelöltek kezdő fizetése, vagy hogy egyáltalán fizetnek-e nekik.A minimálbérrel pedig jó megbarátkozni,…..
Preston 2009.01.11 21:48:35
@ninimimi:
jogos, szeressük az ügyvédeket, és egyből minden rendben lesz :)
nem tűnt fel hogy itt nem arról van szó hogy utálnak mindenkit? csak hát éppen az ügyvédek - na meg a politikusok, sintérek, rendőrök, stricik...- bizonyítják hétről hétre hogy csöppet sincsenek félreismerve.
nem mindegyik. ismerek én rendes ügyvédet, rendőrt... de ők inkább a kivételek, a szabályt erősítendő.
Attila hónapok óta vonattal és bringával jár dolgozni Vácról Budapestre. Mivel a 8-as gyorson nincs tároló, Attila a peronon szállítja a kerékpárt, eddig minden probléma nélkül. Ma reggel viszont a kalauz úgy ítélte meg, hogy a drótszamár gazdátlan, így Újpesten…..
Preston 2008.11.07 20:42:32
Darwin Dij szokatlan üzenetre lett figyelmes az egyik Tescóban. Lehet, hogy már a biztonsági szolgálaton is van egy ilyen tábla, ahol a kapucnis vásárlók zaklatása miatt kérnek elnézést. Elképesztő.Ezuttal nem panasszal - hisztivel, hanem szigoru mercem szerint is jofejseggel kereslek…..
A Volánbusz sajátosan kerüli el a gazdasági világválságot, ahogy Róbert barátnője tapasztalta. A Népstadionnál kapott egy jegyet egy nemlétező járatra, amit aztán a pénztáros nem volt hajlandó visszacserélni, sőt, és a pénzt sem adta vissza: Felháborító, ami most történt…..
Az atya és a fiú mellett kispadra szorult szentlélek időről-időre azért megmutatja magát, hátha valaki belezúg. Legutóbb egy CBA-ban látták, ahol a személyzet megvadult zombiként támadt a kekszét naivan vállalati bankkártyával fizető Zsoltra:A karácsonyi bevásárlás utolsó,…..