Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaRc

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk, minifig88 annyira megunta a LEGO kamionok alig-alig változó formáját, hogy elkészítette a saját verzióját. Erre még akár legyinthetnénk is, a legó leginkább építésre és újraépítésre való, de ő nem állt meg az új dizájnnál: motorizálta és irányíthatóvá…..
MaRc 2012.03.15 09:21:45
@Longeye: Én speciel sosem szoktam alkalmazni a clutch geart, aminek egyszerű oka van: TT-ben nem a biztonságra, hanem a működésre megyünk.
Hisz hamarabb elkezd(het) elforogni, mint hogy a kívánt pozíciót felvenné a kerék, ha bármi terepakadályba ütközik, tehát kb csak akkor lenne értelme, hogyha a kerekeken nem lenne terhelés. Gondolj például 2 PowerPuller avagy 8466 kerékre, nem kis erő kell a tömegük megmozdításához. Őszintén megmondva hirtelen nem is tudok mondani olyan gépet, amiben használták volna.

@minifig88: Egyszerűen csak annyira le van lassítva a kormányzás sebessége, hogy még a kívánt módon működtethető legyen, a végálláskapcsoló meg maga a konstruktőr/vezető, akinek azért ismernie kell a gépe határait :)

A TT-nek pedig sajátos velejárója az amortizáció, jó pár tengely, 8-as, 12-es fogaskerekem látta már kárát. :)
Fabulandban az időszámítás is cuki.Marcos Bessát is megcsapta a mesevilág szele autózás közben.A Mega Bloks is ráállt a gyűjthető minifigurákra. Marvel-licenszekben utazik. Érdekes. (via Bala)A Megabloks a legós Tiny Turbos-vonalon is próbálkozik saját koncepcióval. Bala képén…..
MaRc 2011.11.11 18:24:05
Bár nem teljesen önszántunkból, de változtatnunk kellett a blog külalakján, ennek erdményét már látjátok is. Nem az a komplett re-design, amit korábban terveztünk, hanem egy átmeneti, gyors megoldás. Egyszer majd tényleg előállunk valami teljesen újjal. (Hogy mikor, azt nem tudom…..
Egész egyszerűen nem legózom. A fenti képen a bontatlan dobozaim láthatók. És ez még nem minden! A hálószobámban van egy nagy rakás használtan beszerzett készletem, köztük olyan csodákkal, mint a 6380-as kórház, vagy a 6769-es western erőd. És mégsem. Persze ezer okot…..
Szeretem a vonatokat, szeretem a 80-as éveket, szeretem a LEGO-t, és bár nem szeretek versenyezni, ez pont elegendő indok volt arra, hogy benevezzek a Brothers Brick 7777-es versenyére. A kiírás szerint az alkotásnak vagy hasonlítania kell valamire, ami már szerepel a 7777-es…..