Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ruskyy__

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Így vesz autót a nepper 2012.01.24 06:33:35
Elméletben mindenki tud autót venni, de gyakorlatban pár apróság miatt képesek otthagyni egy ilyen remek vételt. Szerencsére nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
ruskyy__ 2012.01.24 08:47:09
@Béla, tudod a Béla: jóbarátomék egy A4 2.0tfsi-t vettek így, amcsimodellt, jóáron. Óva intettem őket, mert tudjuk milyen az olcsó hús, de 1-1.5 éve napi szinten tolják neki, és semmi baja. Igaz, belül ki kellett cserélni ezt azt, mivel fahrenheit-ben volt pl. a klíma.
ruskyy__ 2012.01.24 08:55:20
@Béla, tudod a Béla: mire gondolsz amcsi alkatrész alatt? a főalkatrészek gondolom ugyanazok, mint az EU-s modellek.
Vastagbőr Gyarmat 2012.01.23 16:33:00
Gyarmat: "Az anyaországon kívül eső, politikai önállósággal nem rendelkező, meghódított területek elnevezése." "Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly az Európai Uniótól, jóval többet, mint eddig bármikor. A…..
ruskyy__ 2012.01.23 18:40:33
@Ironfist: Mea culpa, csúnyán elírtam. (a szakdogámat meg eskü nem palgizáltam... :))
ruskyy__ 2012.01.23 18:44:55
@Attila64: wifi telepítése az a gyarmatosítás egyik lépése, egyfajta mérföldkő. számodra ez nem egyértelmű?
(az előbbi hozzászólásomra is válaszolnál? eldurrogtathatnál rá valami populista maszlagot. várom!)
ruskyy__ 2012.01.23 19:26:28
@tesz-vesz: aham, értem. akkor most jöhetne egy olyan, ahol az állítások mögött ott van zárójelben v lábjegyzetben a hiteles forrás.
személy szerint a tényeknek szoktam hinni, meg a józan gondolkodásnak. a többieknek meghagyom a templomba járást meg a hőzöngést.
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
ruskyy__ 2012.01.19 19:22:39
@Dandie: magam se fogalmazhattam volna meg ezt jobban.
Azt hiszem, végleg szertefoszlott a gondos osztrák tulaj imidzs, mióta megvan a háromajtós, ausztriai származású Balenónk. Már régóta tartogatom a képet például az autó légszűrőjéről, hogy egyszer berakjam egy posztba. Ezt rögtön cseréltem, amikor megláttam, gondolom nem…..
Lehet, megtérek. Ha hinnék felsőbb erőkben, már lumbágósra hajlongtam volna magam a mecsetben, csapágyasra koptattam volna a rózsafüzért, esetleg bárányt áldoztam volna, véres késsel. Lehet olyan közhelyeket durrogtatni, hogy kicsi a világ, de a statisztika tudománya még nem ért…..
Mai poszt mellé óvatosan fogyasszatok kávét, mert a kettő együtt sok lehet a vérnyomásnak. A történet szép példája annak, hogy egyesek külföldi rendszám mögé rejtőzve bármit megtehetnek, legalábbis azt hiszik. Jó lenne, ha nem így lenne és előkerülne a vétkes, elismerné a…..
ruskyy__ 2011.11.29 15:11:58
@''autónepper.'': azért volt nagy a szája, mert gondolom a haverod (teljesen érthető okokból, én se jelenteném be) kurvára nem bejelentve adta ki a lakást, akkor meg cinkes rendőri intézkedést kérni + ha önkényesen rakod ki, és kötözködik a bérlő, akkor lehet seggberúg a csodálatos magyar jogalkalmazás.

az ódis kurva nagy köcsög, főbelövés, de a posztoló is sanszos, hogy inkább a gázra lépett, mintsem hagyta volna menni az ámokfutó barmot.
Habkönnyű nyári közszolgálat – küldj két infantilis majmot gyermekmentőt tesztelni, hogy kiderüljön: hiába a technikai fejlődés, az emberiség nem lett okosabb az évtizedek alatt, csak a géppark. De az mennyivel! Szegény-szegény Dodge, végtelenül aranyos jármű, de egy…..
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Szeretettel üdvözlünk minden Totalcar olvasót és TCTV nézőt! Ez a poszt egy kis sorozat első része, melyben megpróbáljuk kicsit részletesebben bemutatni azt, hogyan készül a Totalcar tévéműsora. Bár az utazás, melynek keretén belül mindez megtörténik, nem volt éppen…..
ruskyy__ 2011.11.19 14:14:56
Peka - tudják, ő a mi beépített sejtünk a nagy vízen túlról -, ismételten borzolja a németautó-fanatikusok idegeit. Míg a múltkoriban a BMW- és Porsche-kedvelőket vette célba, ezúttal az audisokban forgatja meg a kést. És most teljesen új autókról van szó, nem holmi aukción…..
Nem vagyok az a fillérbaszó típus, és nem szeretem az össznépi társasjátékokat sem, mint ez a biztosítóváltósdi minden novemberben. Azt az egy-két órát, amit el lehet szúrni vele, inkább olyasmivel töltöm, amit élvezek is. Eddig meg sem fordult a fejemben, hogy ennek ne örülne…..
Minden évben az utolsó percben, november végén szoktam átkötni, addig halogatom ezt a nyűgöt, amíg csak lehet. Van az embernek fontosabb dolga is, minthogy a díjkalkulátort töltögesse ki a biztosítók számára olyan nélkülözhetetlen adatokkal, hogy van-e napfénytető az autón és…..
ruskyy__ 2011.11.16 09:26:41
@Allin(HUN)Gary: értjük mi, hogy minden biztosító úgy oszt-szoroz, hogy a célközönségnek dobja ki a kedvező tarifát, a akit meg a háta közepére se kíván, annak valami elborult összeget ajánl, de ezeknek az okát mégis melyik ujjunkból kellett volna kiszopni? majd biztos utána keresünk minden biztosítónak, hogy tájékozódjunk az üzletpolitikájukról, nem? hát nem. mindenesetre a munkahelyedként szolgáló biztosítót nem igen sikerült ezzel szimpatikussá tennéd, gratulálok! ;D
ruskyy__ 2011.11.16 09:42:30
@SomethingWild: nekem 2-3 éve 20 évesen a legolcsóbb kötelező 130ezer volt A0-ban, fiatal autóval, megyevárosi lakhellyel. jövőre adóval együtt se lesz az évi 35e Ft-tól több (banki utalással), és nem is a legolcsóbb román biztosítót választottam...
szóval be kellett volna húzni azt a kéziféket, meg esetleg biztosító nélkül megoldani azt kis elgurulásos koccanást, a rinya helyett.
Mivel többen is szemet vetettek rá a szerkesztőségben, nem adhatom oda a 2011-es Renault Koleos hazai bemutatóján kapott MacTronic Black Eye taktikai lámpát vajszívűen a leggyorsabb Google-Paganininek. Real life feladatot kell megoldani, a határidő pedig kedd dél (2011. november 15.…..
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
ruskyy__ 2011.11.14 19:45:32
@George17: irjal mar meg baromsagokat. lol...
btw a nagy balnakon eleg nagy fek szokott lenni, amire altalaban 18-19es felni kell, hogy elferjen alatta.
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
TComment A mi Mercedesünk 2011.10.18 06:23:00
Az új B-osztály mindenben túlmutat elődjén, a nagy kérdés csupán az, hogy a megnyerő külső elég lesz-e a konkurensek elleni harchoz? ..
ruskyy__ 2011.10.19 10:21:51
@Palex: az 1.2-es fóbiához képest biztos frankó a 120 ló meg 200nm alapmotornak, csak itt egy merciról beszélünk, amiben elvileg sokat fognak ülni (nem egyedül + csomaggal), és úgy könnyen eléri a 16 mázsát. Egy mercivel meg ne legyünk már forgalmi akadályok, még akkor se, ha valami családi _izéről_ van szó...
Belsőség Belsőség 2.0 2011.10.18 15:45:00
Jó estét kívánok. Ez itt a Totalcar blog. Ezzel a két mondattal indult útnak 2006. január 5-én a Belsőség-blog. Az a blog, melyet jelenleg is olvas ön, kedves olvasó, melyet azért hoztunk létre, hogy egy kicsit tán betekintést nyerjen mindennapjainkba, munkánkba, az ezzel járó…..
...a Mercedes-Benz Magyarország meghívott minket egy bemutatóra. Mivel csak a közeli Bécs volt a cél, így az újságíró-hordát kisbusszal vitték ki a tetthelyre. Ez idáig rendben is van. Egy nappal az indulás előtt - késő délután - kaptunk egy e-mailt, melyben közölték, hogy…..
Ne feledjétek a HQ gombot az összes pixelért! Nos, srácok, jó-e az irány? Előző adásunk: Nissan 370Z vs Hyundai Genesis, Mini JCW - tctv3 1. adás..
Még a múlt héten tűnt fel belső levlistánkon is (ahogy az ismert internet 90 százalékán) ez a nyilvánvalóan kamu-videó, amit egy unatkozó CGI-s készíthetett. Nem is tudom, ki küldte be először hitetlenkedve, a lényegen mit sem változtat: kapásból kiszúrtunk pár orbitális…..
ruskyy__ 2011.10.05 16:39:12
Remek kis videót találtam az imént a médialepedőnkben (tudják, ez az a videósáv alul, tele csupa jó kis filmecskével). Tessék, megosztom, aztán már csak két mondat lesz. Egy Cadillac-reklám. Igen, az Escalade megverte a C300-as Mercedest. Utóbbiban egy 228 lóerős, 300 newtonmétert…..
ruskyy__ 2011.10.04 14:53:55
@Seville: arra magam is rájöttem, ugyanis ilyen szemellenzős kommentelgetéssel csak egy cadillac tulaj tud irkálni :)

de azt még mindig nem akarod nekem megmagyarázni, hogy mi köze a komfortos utazásnak (amit itt a caddy pártiak felhoznak) egy 0-100as gyorsuláshoz?

amúgy meg mindenki hülye, csak te vagy a helikopter.
ruskyy__ 2011.10.04 14:56:27
@biohazard: szemellenző mögül nézve vannak bizony. objektíven szemlélve annál kevesebb :)
ruskyy__ 2011.10.04 15:08:59
@Seville: nem.
ha suvval szeretne valaki kompenzálni valami lelki fogyatékosságot a pirosnál, akkor azon inkább mosolyogni szoktam, mint most rajtad :)