Regisztráció Blogot indítok
Adatok
D2

0 bejegyzést írt és 249 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem, amikor első gyermekemmel hazakerültünk a kórházból a sok kérdés mellett a legnagyobb dilemmám mindig az volt, hogy milyen időben mit adjak babámra.Mivel sokan fordultok hasonló kérdéssel hozzánk, ezért úgy gondoltam, hogy indítunk egy témát a gyermek öltöztetése kapcsán is, ezúttal…..
The but(t) girl Akcióba lendülök 2019.02.10 19:49:12
Drágám!   Tudom, hogy ma estére mozit terveztünk, és ugyan továbbra is kíváncsi vagyok rá, hogy Anne Hathaway-nek hogy áll a vásznon a kiszőkített haj, de ha te is olvastad a friss híreket a családvédelmi akciótervről, tudhatod: fordulóponthoz érkezett az életünk. Minden, ami eddig meggátolt…..
Kevés pocsékabb dolog van, mint hosszan várakozni egy repülőtéren, pláne egy hosszú út közben átszálláskor, vagy késő este. Erre kínál most megoldást a washingtoni nemzetközi repülőtér...
D2 2018.12.20 11:21:08
@tamask: Remélem gyakrat takarítják majd a fülkéket, az "üzemben tartás" technikai részleteit elhallgatta a poszt:D.
A Tanár minden rész elején egy elmebeteg kísérlettel indít, a múltkoriban kiugrott az ablakon, most pedig egy diszkógömb és egy gázpalack segítségével mutatja be a gyerekeknek a mit is? Semmi értelmeset. Mindegy, elment vele jó öt perc az órából, ez eleve tiszta nyereség a diákoknak, plusz lehetett…..
Emailezni mindenki szokott, már az átlag magyar nyugdíjasok is elolvasnak egy-két üzenetet havonta az Ausztráliába szakadt unokáktól, illetve ezen a csatornán tárgyalják meg egymással, hogyan akarják szíriusziak kiirtani mikrohullámokkal a Jupiter aszcendensű indigó gyerekeket a Föld színéről. A…..
D2 2018.03.26 13:30:52
@freemanowe: Itt a szomszédban megy az építkezés, nem cigi meg piaszünet van, hanem telefonnyomkodós... lehet csak facéznak a csajokkal, de lehet a következő melót tárgyalják le.
"Miért fizetnél olyanért, amit ingyen is elérhetsz?" - szegezi gyanútlan olvasójának a kérdést a http://gadgetscoring.com/gadgets/review/tv/hu/Gadget oldal,  amire ugye az ember azonnal kicsire töpped a lúzerség  éjsötét árnyától. A fő kérdés azonban az, utána mi tesz: -…..
A Tesco házhozszállítás a szerencsés nagyvárosokban forradalmasította a bevásárlást. Nem kellett többé se autóba ülni, se sorok közt bolyongani, se hülyeségeket impulzus megvenni, csak néhány klikk, és a havi nagybevásárlás feljön a harmadikra, és egyszerűen landol a konyhaasztalon. Persze mint…..
D2 2018.01.31 22:02:28
@ekat: Gondolom attól is függ, hogy mekkora a család. Pl. 5 embernek gyümölcs-kenyér-felvágott-sajtféle 5-7 eFt. Ilyen bevásárlást nem egyszer abszolválok hetente. (A tacskó a mi kis falunkba persze nem szállít... a madaras se:(.)
Menj el a papírboltba, de ne a méregdrága, előre elkészített karácsonyi díszeket vedd le a polcról, hanem a hurkapálcát, a cérnát és a színes papírt. Fillérekből kihozhatod azokat a díszeket, melyekért mások súlyos pénzeket fizetnek ki. Mutatom:  ..
A kedvenc viszontkérdésem erre az, hogy "Meg lehet-e tanulni könyvből karatézni?" vagy "Hány könyvet kell elolvasnod ahhoz, hogy fekete öves karate mester legyél?" Hadd fejtsem ki egy kicsit jobban. Az elméletet el lehet olvasni. Meglátásom szerint, amíg az ember birtokolja az olvasás…..
A milliót is elérheti azoknak az egyetemistáknak a száma, akiket sugar daddy tart el. Egyikük most elmesélte, miért döntött úgy, hogy ezen a sokak számára megkérdőjelezhető módon finanszírozza tanulmányait...
D2 2017.11.22 22:49:19
@Ecsetes: Mert a jogi diplomának épülnie kell egy másikra? A sztori egyébként a Dr. Szöszin alapul, ott megy a divattervező jogra (csak ott apu az eltartó, lehet a tanársegéddel kavarni az előrejutásért...).
Ördögi csodamasinák, melyekkel naphosszat bíbelődnek a fiúk, akik így órákat veszítenek el életükből.  A ’80 es években - amikor megjelentek a már jól használható személyi számítógépek, mint a Commodore 64 - nagyon gyakran hallhattak a nagyszülőktől ilyen mondatokat a szülők.…..
Őszintén szólva nem értem, hogy foglalkozhatnak ilyen rosszindulatú, fennhéjázó , Istent játszó emberek betegekkel. Üdv!   Ma 2017 08 21-én 13:15kor (14hig rendeltek, mit is gondoltam) megjelentem az Auróra utcai sztk nőgyógyászati osztályán. A recepciósnak mondtam, hogy nincs időpontom, kérdezte…..
  Kedves Hölgytársaim, kik konfekcióméret fölötti adottságokkal rendelkeztek!  Ismeritek azt a vívódást, könnyen lehet, hogy frusztrációt, amikor azon pörögnek az agykerekeid, hogy új fürdőruhát kellene venned a nyári pancsolásokhoz? De hol? A plázák üzletsorain sajnos ritkán találni 42-44-es…..
A strandon az emberek biztonságérzete egészen megváltozik. Azt hisszük, hogy a leghatékonyabb megoldás a cuccaink megvédéséhez, ha letakarjuk az egészet egy törölközővel. Pedig az ég világon semmi nem védi meg a pénzünket vagy a telefonunkat. Ez a módszer gyakorlatilag a szerencsére és a…..
A káromkodás varázslatos hatalmával gyerekkoromban ismerkedtem meg. Apám, akit magával sodort a '80-as évek Csináld magad lendülete, mesteri módon demonstrálta újra és újra 68 négyzetméteres lakótelepi lakásunk végeláthatatlan szerelési munkái során ezt a mágiát. Nem volt az a makacs tipli vagy az a…..
D2 2017.06.12 16:05:52
@FF: Ha nyekereg a szerver, a hibabejelentő se megy rajta, naná, hogy a júzer telefonál (rosszabb esetben bejön a barlangba elmesélni, hogy tudjátokhogynemmegy?!)
Az okostelefon manapság már mindenki zsebében ott lapul. Egy jó biztonsági szakember igyekszik ezen eszközöket is minél inkább kihasználni, és olyan applikációkat alkalmazni, amik nagy mértékben megkönnyítik a munkáját, fokozzák a saját, valamint az ügyfelük biztonságát. Ezen programok nem csak a…..
D2 2017.05.11 18:10:42
@Executive Services: Jahátja, gógli barátunk nem igazából segítőkész. Itt ugye nem csak az a pláne, hogy tudja az ember, itt vagy ott van egy kórház, azt is kell tudni, hogy ügyeletes-e. (Magyarországon ez a helyzet legalábbis.) Én estem már be vérző kézzel traumatológiára úgy, hogy közölték, nem ők az ügyeletesek, buszozzak át ide-vagy oda.
Szóval lehet a service nagyon executive, de nem pravtice:(.
Nem nagyon tévedünk, ha azt mondjuk, hogy előbb utóbb szinte minden alkalmazással irányíthatóvá válik. Nem maradhatnak ki ebből olyan hétköznapi tárgyak sem, mint a tojástartó. De miért is szükséges okossá tenni egy tojástartót?Ha több vásárlásból származó tojás is van otthon, akkor nem lehet…..
„Az írás annyit tesz, mint magunkat olvasni.” (Max Frisch) Az okostelefonok egészen új szintre emelték a kommunikációnkat. Az első generációs mobilok megjelenésével, leginkább az volt az újdonság, hogy elérhetőkké váltunk, beszélgethettünk anélkül, hogy helyhez lettünk volna kötve. A mai…..
Kölyök Blog Játszótéri etikett 2017.04.24 15:10:30
Aki játszótérre jár a gyerekével, tudja, hogy nincsenek kifüggesztet szabályzatok, mindenki a saját belátása szerint viselkedik. Mik lehetnek a problémás helyzetek? Ezekre, és a megoldásaikra mutatok most néhány példát!..
D2 2017.04.26 19:13:11
@Clamesa: Egyetlrtek, nagy kincs az olyan játszó, ahol van mosdó. Nem csak wc ügyben, de én pl. azért nem szeretek gyereket tápozni a játszón, mert a macskakahomokozóskezét ne nyalogassa már!
Akik családi házban laknak, viszonylag könnyen bővíthetik otthonukat egy vagy akár több szobával, aki viszont panelban lakik, mégsem mehet át a szomszédhoz még egy szobáért. Így marad a nagyobba költözés, vagy ha van, akkor a loggia beépítése, de nézzük, mi mindenre…..
D2 2017.04.23 21:04:56
@Anna Ká: A metilalkohol is hangulatba hoz... (nem, egy kis mázolt fa még nem Provance. Egyébként akkor már miért nem Villány-Siklós hangulat?)
Ugyan senki nem kívánja a brit uralkodó halálát, reméljük, még sokáig ül majd a szigetország trónján, természetesen létezik egy titkos terv arra, hogy milyen protokollt követnek majd, ha ez a sajnálatos esemény bekövetkezne. Lássuk, milyen sorrendben követik majd egymást az…..
D2 2017.03.22 17:34:05
@dezsoke007: mi a kékség országa vagyunk... (vö. Gershwin: Kék rapszódia)
D2 2017.03.22 17:45:19
@GyakB: "Britain’s commercial radio stations have a network of blue “obit lights”, which is tested once a week and supposed to light up in the event of a national catastrophe."
Szóval ez a gyász-riadólánc fedőneve, ami arra utal, hogy csak meghatározott kategóriájú zenéket játszhatnak.

A szerzőnek ajánlom a leiterjakab.nyest.hu/ olvasását.
D2 2017.03.24 21:30:35
@cardiobascuralis: Okécska, okoska.
Március közepén volt lehetőségem egy napot Siófokon tölteni, így ez a bejegyzés erről az egynapos siófoki látogatásról fog szólni, képekkel illusztrálva. Mivel még nem kezdődött el a balatoni szezon, így nem is volt zsúfoltság a városban, és kényelmesen tudtunk sétálgatni, körbenézni kicsit a…..
D2 2017.03.23 18:57:49
@pottompanna: Ciki, de én az "üvöltő gyerekek társaságát kellett "élvezni"" résznél akadtam ki.
Viszont kérve kérlek esős időre adjál tippeket, mert én nem vonatozok szezonon kívül egy órát a Balatonhoz, de nyáron csak a tó a fő program (lúzer, 3 üvöltő gyerekkel).
Ahogy az ember öregszik, hajlamos megfeledkezni arról, milyen csodának látta gyerekként az egész világot. Tulajdonképpen ezen az ars poeticán alapul az amerikai fotós, Adrian C. Murray egész pályafutása...
Mit vigyen magával az a legacy utasok által mélyen lenézett elvetemült, aki filléres repjegyével a lehető legolcsóbban akar kihozni egy utazást? A technológiai fejlődéssel párhuzamosan volt ami változott az elmúlt pár évben, de van ami állandó. Íme a mi listánk saját és UFB haverok tapasztalatai…..
D2 2017.03.20 17:58:34
@Kánikula: Pláne, ha a gép - kényszerhelyzetben - egy lakatlan szigeten száll le?
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Csak most kezdünk lakásokat nézegetni és egyre többször botlunk bele félrevezető kifejezésekbe a hirdetések szövegében. Gyakorlatilag nagyon sok kamu, amivel etetni akarnak minket. Mire figyeljünk, hogy ne csalódjunk és ne menjünk fölöslegesen? Üdvözlettel B.…..
D2 2017.03.20 15:04:35
@borzlány: :D (nameghát ingatlanban és nem gyerekezősön?)