Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BridgetJ

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több elemzés szerint az ingatlant kiadóknak áll most a zászló: egyre gyorsabban és drágábban lehet kiadni az ingatlanokat. Ez azonban leginkább Budapestre igaz, ahol egy a Napi Gazdaság napilapnak nyilatkozó szakértő szerint 20 százalékkal több pénzt lehet ma elkérni egy…..
BridgetJ 2014.08.27 21:00:23
Mi ugy voltunk vele, hogy a rokongyerekeket illik meghivni, hiszen csaladtagok, es ezert szerettuk volna rajuk helyezni a hangsulyt, nem pedig a sokgyerekes baratokra. Nem szerettem volna, ha azert szorulnak ki baratok (megvolt a maximum letszamunk), mert XY hozni akarja a harom gyekeret. Haromfele meghivot csinaltattunk, az egyiken az szerepelt, hogy meghivunk Teged (az egyedulallok miatt), a masikon az, hogy Teged es kedves csaladodat (ez szolt leginkabb a rokonoknak) es volt egy Teged es kedves parodat cimzesu. Ez utobbi szolt azoknak a baratoknak, ahol nem szerettuk volna, ha hozzak a gyerekeket. A haromgyerekes ismerosunk lathatoan nem vette a lapot, amikor atadtuk a meghivot es felig poenosan megkerdezte, hogy es a gyerekek? Udvariasan es kedvesen elmagyaraztuk neki, megertette es vegul nagyon jol szorakozott a felesegevel egyutt, gyerekmentesen. De volt olyan par, aki nem is tervezte hozni a gyereket, maguk mondtak, hogy egyszerubb az estejuk igy. :) Ja, es amugy van nekunk is gyerekunk, tehat nem vagyunk gyerekgyulolok! ;) O, es meg valami: kifejezetten haklis vagyok/voltam arra, amikor csokordobasnal a kislanyok sorban allnak...ez a szokas a hajadon baratnokrol szol es barmennyire is cukik, engem zavar, ha a szulok nem szolnak rajuk ilyenkor.
Ha - most mar gyerekeskent - meghivnak majd minket eskuvore, mi is megoldjuk a szupernagyikkal, hogy ne kelljen vinni a torpiket, sokkal felhotlenebbul lehet szorakozni (nem, nem szoktunk berugni...:)).
Ha eddig nem voltál valami nagy cseresznyeevő, akkor ezután biztosan az leszel, még ha csak süti formájában is. Tombol a cseresznye szezon, és mivel ez a gyümölcs ezerféle finomság alapja lehet, jobban teszed, ha jól bevásárolsz belőle a legközelebbi piacon. Mi szerencsések…..
B.Á. tipikusnak mondható átverés áldozata lett. A Green Travelnél több mint 1,5 millió forintért lefoglalt törökországi "ötcsillagos szállodában" 3 naponta takarították a szobákat/cserélték a törülközőket, és a bogarak sem látszottak a prospektus fotóin. Nyilván…..