Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem adjuk fel :) meg sem lepődtem, mikor csütörtök reggel felkelve láttam, hogy sűrűn hull a hó. Ezúttal megint hárman mentünk, és most Sopronba, nem Mosonmagyaróvárra. Durván túlbiztosítva korán indultunk a vonathoz (TB panaszkodott is), amit megdobott még egy tizenöt perccel a…..
Tavaly októberben volt szerencsém ellátogatni a villamosbarátok egyik Mekkájába a sok közül: a nagy múltú, ám kevésbé tündöklő, vagy inkább átalakuló jelennel bíró hálózat működő részének nagyját beutaztam, a már nem üzemelő hálózat egy részét gyalog is…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2013.01.16 14:14:54
Előretolt helyőrség Óramű 2012.12.20 18:48:42
A kismutató két perc alatt ér körbe. Mondjuk közben két óránál megáll kicsit, hogy tépkedje a szobanövényt. (de hátról hasra, hasról hátra még mindig nem akar)..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.12.23 10:59:01
A jólnevelt gyerekek meg csak eszembe jutottak, mert újabban egy csomóval találkozom. Kis hároméves, aki a museums quartierben kerek mondatokban érdeklődik, hogy futkározhat-e az unokahúgaimmal, majd engedélyt kér, hogy leülhessen köreinkbe, és társalog. Vagy a (4-6 éves)…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.08.23 21:36:49
Tizenhárom éves voltam, mikor magyarórán a 451 Fahrenheitet olvastuk és elemeztük (jó iskolákba járattak, na), és azt hiszem, akkor szembesültem először azzal, hogy a szuper fejlődés körülöttünk akár rossz irányba is tarthat. Hogy nem biztos, hogy mindez nekünk jó, és hogy…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.06.16 11:38:41
Előretolt helyőrség Így megy ez 2012.05.28 21:44:00
Május huszonnyolcadikán sétálok haza a Traviata premierbulijáról, langyos májusi hajnal. Reggel egy óra alvás elteltével azt álmodom, hogy anyukámmal beszélgetek telefonon, és azt mondja, hogy mindjárt jön valaki és szedjek össze cuccokat, mert menni kell szülni. Szerintem…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.05.29 19:01:40
Bandi egyszer pár hónapja vacsora közben kifejtette, hogy aggasztó figyelemreméltó tény, hogy ennek a gyereknek az lesz a "mami főztje", amit én főzök. Ezek lesznek az otthon ízei. Ezen egy kicsit azért aggódom*. De szerintem a mai ebédem például (tejben főtt köles…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.05.27 19:33:44
Vacsorázunk a minap:TB: Mikor születik a baba?NH-né: Júniusban.TB: Nem júliusban?NH-né: Nem, júniusban.TB (kerek szemekkel): Biztos?NH-né (magabiztosan): Biztos.(nem először, és gondolom nem utoljára beszéltük ezt meg, kíváncsi vagyok, mennyire fog meglepődni júniusban :))..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.04.15 22:47:27
Jót derültem a szolgálati közlemény kommentjein, bár azt hittem, többen fognak írni, hogy mivanmár (lehet, hogy csak nem mertek, mert eddig erősen visszafogtuk a rokonokat :)). De mint tudjuk egy kép többet mond ezer szónál, hát beteszek egy fotót a múlt hétvégi családi…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.04.13 20:40:42
Előretolt helyőrség ha még egy 2012.03.31 18:45:15
ha még egy cikket, posztot, kommentet olvasok S.Pál közt.el.-ről, sikítozni kezdek ..
 Jó, lehet, hogy ez csak nekem érdekes, de az előbb megint egy ismerős hang beszélt a Kossuthon, és rögtön tudtam, hogy a gimis rajztanárom az. Aztán a végén be is mondták a nevét.Vagy nagyon jó sulikba jártam, vagy a Kossuth ilyen emberközeli. Vagy mindkettő.…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.03.05 09:39:26
Előretolt helyőrség Minden jó 2012.02.22 10:57:00
 Mostanában minden kicsúszik a kezemből, három helyen vágtam meg az ujjam három nap alatt, beleszúrtam a varrótűt, lehorzsoltam és kétszer megégettem a kezem. Leevett pizsamában ülök a díványon, ma rengeteg dolgom lesz, de alig tudtam kivakarni magam az ágyból, annyira…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.02.22 23:16:50
Rendberaktam a pénztárcám ma, és ezt találtam: Vettem valamit majdnem 8 euróért (kalap), meg valami mást 15-ért (ruha), és 4 eurót fizettem. Meg vagyok elégedve.        ..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.02.01 20:16:47
de azt csak második helyre adtam be, így mentem az ELTE-re.A cégből hazafelé két posztot is fogalmazgattam, de Táltos Bandi itthon várt, hogy még lásson, mielőtt elviharzik a színházba, és kitörölte a fejemből a szomorú posztot. Ezért (is) szeretek hazajárni.De kezdem Ádámnál…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2012.01.02 22:15:31
@Nils Holgersonné:
Tudom, hogy már más csatornám említettem, de itt talán megmarad az utókornak is:
Borzas=Kocsis Zoltán
:)
és arra jutottam, hogy kb harmincéves koromra fogyhatott el az a karácsonyi meleg-békés-családi hangulat muníció, amit gyerekkoromban kaptam. Azért mondom, hogy kb, mert tavaly nem volt feltűnő Kínában a karácsony hiánya, szóval az is lehet, hogy a leépülés már akkor…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2011.12.09 00:38:23
@Nils Holgersonné: Igen, a duquesa is tudja, hogy a fizikai problémák milyen nagy mértékben meghatározzák a világszemléletet. Es-emina.
Most szólok, hogy ebben a posztban is lesz nyafogás, de talán kevesebb. Ha nem tudnám, hogy MindenBaj az oka, azt mondanám, hogy depis lettem, ma megspékelve egy jó kis fejfájással, nem részletezem, a Büdös Pizsamázótól csak annyiban térek el, hogy szuper (és tiszta) háziruhában…..
Azért az nem igazság, hogy pont most, mikor hosszú évek kitartó edzésével ágyban döglődéssel sikerült lefogyasztani a lábam olyanra, mint egy fotómodellnek, és a hasam is izmos lapos és majdnem elértem a  gimis versenysúlyom (53), szóval pont most hideg november van, és…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2011.11.21 01:18:45
A mindig telepakolt parafa táblánkról leszedegettem a régi képeslapokat, hogy legyen helye a karácsonyi üdvözlőlapoknak. Amiket tőletek fogunk kapni.:)..
Kedves Olvasóink, írhatnám azt is, hogy semmi nem történik velünk, de egyrészt ma majdnem elmentem kondiba, másrészt ettünk sajtos tésztát.Az igazi sajtos tésztát onnan lehet felismerni, hogy úgy néz ki, mintha lereszeltünk volna mélytányérba egy fél karika trappistát.De ez…..
Vannak a politikusok. *Vannak a környezetvédők. ** Vannak a csillagászok. *** Vannak a lélekbúvárok. ****Melyik rétegbe tartozol?  Érthető-e vagyok?:* és történészek, vállakozók, közgazdászok, realisták, bankárok, stb.** bio-anyuk, földművesek, kertészek,…..
Vettünk egy új tutajt   ágyat. Hiánypótló, mondhatni.       Most aztán lehet jönni vendégségbe, mint a güzü. :)    ..
                 1. hatalmas, narancssárga tökök éljen a töklevesszezon!!2. hatalmas, zöld cukkini TB kedvence sütve3. egy nagy zacskó dió elfogy bármikor4. dísztökök mert viccesek, meg szépek és…..
duquesa Vitória de Saxe-Coburgo-Koháry 2011.10.16 14:13:59
- Családi ezüst - mondta nagynéném, mikor átnyújtotta a kis ezüstkanalat, ajándékba.- Csak nem a mi családunké. - tette hozzá.Most az van, hogy velünk nem sok minden történik, vagyis igen, de néha megkíméllek benneteket a Kedves naplóm!-jellegu beírásoktól. Amit nagyon…..
Szülinapomra kaptam ezt a könyvet TB anyukájától:           A fura az, hogy akkor már hetek óta kattogott Petrik Adrienn  előző könyvének a címe a fejemben: Asszony és háza, és persze mindig a tszm-i ház kapcsán. Elég…..
Pár éve Washingtonban hozzámtartozóknál (édesanya+lánya) hédereltünk, és a nagy városnézés utáni pihiben csörgött a telefon, valaki bejelentkezett vacsorára, ó, persze Józsikám, gyere, nem is tudtuk, hogy a városban vagy. Mikor lerakták, kiderült, hogy az új vendég Szájer…..