Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr doktorka

0 bejegyzést írt és 429 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az illiberalizmus igézetében egymásra talált az autokratikus hajlamú fideszes hatalmi központ és a társadalomnak az a -- döntően -- két része, amely vagy a könnyű pénz lehetőségét látta a hatalmi központ kiszolgálásában, vagy menekült a kapitalizmus teljesítményelvű…..
dr doktorka 2014.12.20 10:25:13
@dunántúli gyerek: "Orbán 98-02ben levitte az államadósságot 6%-kal, most 2010 óta levitte újabb 5%-kal. Év végén így is 76-77% lesz. Ez fenntartható."

Ta nagyon hülye fidióta. A te felcsúti köcsögöd 2010-ben évi 5-7%-os hiányokat akart csinálni, csak az EU-n múlott, hogy nem engedték, hogy Magyaro-ból Görögországot csináljon a kancsal matolcsi majmával egyetemben.
Azóta is az EU kényszeríti ki, hogy az éves hiány 3% alatt legyen, igaz 2011-ben ezt jól bebukta a tankönyveket is túlszárnyalóan debil Matolcsi-Orbán szörnypáros.

Az államadósságot meg soha nem csökkent, hanem az az átvett 81% körül ingázik 2010 óta. És azért nem csökkent soha a mértéke, mert Orbán az államadósság törlesztés címén lenyúlt 5000 milliárd forntnyi sarcot teljesen eltüntette!

Orbánya diktáror eftárs 2011-ben 65%-os államdósságot ígért 2014-re, 2018-ra meg 50%-ot. Még Alkotmányba is akarta foglalni!

Csak hát rájött, hogy jobban jár, ha ellopja a fidesz banda a nép pénzét az utolsó fillérig. És a nép most már akasztásra készül ezért.

Vége a néphülyítésnek, nem fog a nép újabb 20 évig sarcot fizetni, csakhogy a Fidesz banda a magadfajta segghülye provokátoraival elmondhassa, hogy újabb 2%-kal csökkent az államadósság. A nép most már akasztani akarja a ruszki bérenc Fidesz maffia kormányt.
A magyarországi kormányzás az elmúlt években többször keltett felháborodást és vezetett parázs vitákhoz az EU-ban. A magyar demokráciát veszélyeztető folyamatok megfékezésére a héten az EU tagállamainak miniszterei aláírnak egy egyezményt egy olyan eljárás…..
dr doktorka 2014.12.19 23:11:10
@♔batyu♔: "Ki számoltatja el őket? "

Még akár te is. Teccik tudni úgy megy ez, hogy ma még kisisten, bátran kukérol a szemétdonbján, aztán holnap meg lecsap rá a nép ökle és akaszani akarják.

Így volt ez a maszoppal is vagy 3-szor, most ugyanez van most a fidesz maffiapárttal. A végén te fogod saját kezüleg akasztani Vityuska ruszki helytartó gazdidat és ott fog habzani a szád, hogy leszedte rólad a sok 1000 milliárd forint sarcot, de az nem államadóssági számlára ment hanem Ráccselék svájci magánszámlájára.

Megjön még egy nap neked is az eszed, csak kellhet hozzá még 1-2 évtized.
dr doktorka 2014.12.20 01:30:29
@Tudományos libsizmus:

Főbarom, örüljön az anyád, hogy még nem elmegyógyintézetben vagy.
Amimor buktok fideszbolsevikok, akkor lesz egy valódi rendszerváltás!

Élvezet nézni, ahogy fostok, hogy Kuncze meg Fodor le fog váltani titeket.
De megsúgom te ruszki bérenc fideszes, titeket a magyar polgárok fognak leváltani. Az EU-t akaró polgárok, nemzeti alapon.
Már ma is nagyobb a szavazó bázisuk mint bármelyik parlementi pártnak (olvass közvélemény kutatást te ÁVÓS csemete), de amint meglesz egy új párt, a fidesz maffiád még a maszop 12%-át is alul fogja múlni, mert mindenki átmegy az új párthoz.

A kormányvaltás után téged meg a közmunkádról fognak a Gulágra vinni. Mert megérdemled te ruszki bérenc fidióta!
Orbán Viktor természeténél fogva közszereplő, így cselekedetei a köz javáért és a köz figyelmével mehetnek végbe. Orbán Ráhel papíron örökölte ezt a dolgot, természeténél fogva nem szabadna közszereplőnek lennie, nem szabadna a vadkapitalista média áldozatává válnia.…..
dr doktorka 2014.12.19 17:26:54
@mikka:

Te nagybarom fidesz szolga, a téma pont az, hogy csak a legnagyobb maffiózók engedhetik meg Keletről, hogy a gyerekeik a legelitebb helyeken tanuljanak.
Még a nyugati politkuis eliteknek is rengeteg pénz egy ilyen fajta iskola, amire a gyerek hitelt vesz fel.

Az tehát szintén egy kérdés, hogy Ráccselke készpénzben fizette ki a tanítási költséget vagy diákhitelt vett fel?
Vagy Putyin fizette ki neki mert Orbánya apuka annyira hatékonyan szolgálja Oroszországot az EU elleni harcában.
Beszakadó rubel, összeomló költségvetés, menekülő tőke, lefújt Déli Áramlat, infláció, áruhiány, pánik: pár nap alatt megrendült az elemzések illiberális sztárja, Oroszország. Pár nap múlva lesz a 15. évfordulója annak, hogy Vlagyimir Putyin először Oroszország elnöke…..
dr doktorka 2014.12.19 16:10:23
@MACISAJT: "a Jobbiknak csak egy csettintésébe kerülne, hogy egy füst alatt szavaztassa meg a magyarokat Orbán menesztéséről, valamint az EU-ból és a NATO-ból való kilépésről. ")"

És a szintén RUSZKI BÉRENC Jobbikot az Európát akaró magyar nemzet úgy fogja seggen rúgva hazazavarni Moszkvába, mint a magyar tartótisztjüket, a szintén Putyinnak dolgozó ruszki ügynök Orbányát és a fidesz nevezetü maffia államát.

Lezdheted a futó edzéseket te hazaáruló fidesz ügynök! A magyar nemzet le fog győzni titeket, ti ruszki bérenc fideszesek.
A franciaországi emigrációból hazatért Kácsor Zsolt érdekes témát pendített meg a Népszabadság mai számában. Orbán Viktor figyelmébe ajánlja, hogy ugyan nézegesse már az ellene tüntetőket, mert „a tömegben valahol ott áll az utódja”. Azon tűnődöm, vajon miféle emberek…..
Országszerte egymásba érnek a tüntetések. Hajnalban átnéztem tizennyolc megyei napilap online változatát, és azt vettem észre, hogy összemosódtak a hétfői és a keddi események. Akadt olyan szerkesztőség, nem is egy, amelyik nem vette le a Liga-féle tüntetésekről tegnapelőtt…..
dr doktorka 2014.12.18 00:04:38
@maxval bircaman szerkesztő:

Te proli marxista, Marxod, megbukott, Lenined megbukott, Sztálinod megbukott, Kádárod megbukott, Orbánya vezéred meg most bukik mint a szar.

Az EU pedig virágzik és tovább röhög a magadfajta primitív kérődzőn, hogy még rendes ebédre se futja neki.

Szar lehet mostanában a magadfajta hontalan hatökörnek!
dr doktorka 2014.12.18 00:07:27
@tralalala:

Te meg annyira sorvadt agyú birka vagy, hogy rád még csak nem is pocsélják az időt, hogy a PISA teszten találjanak benned esetleg 1 vagy 2 IQ-t.

Birkamenet, az a te világod, azt a két jelszót még vissza tudod bégetni, de az egybefüggő, két mondatnál bővebb gondolatokba ne menj bele. Sose fogsz tudni kikecmeregni, hogy hol jársz.
25 évvel ezelőtt ezen napon kezdődött és tartott 10 napig a Ceausescu-rezsim megbuktatása, amelyet a diktátor sem élt túl. A kommunista diktatúrák közül egyedüliként a román rendszer megdöntése torkollott fegyveres összecsapásokba 1989-ben...
dr doktorka 2014.12.15 21:32:40
@Pirx pilóta:

Aztán melyik román atomerőmüben gyártották azokat az atomtölteteket? Az IAEA.nak is adtak belőle amikor elkobozták, vagy csak szimat szatyorban hazavitték a ruszki katoak aztán otthon azzal fütöttek be a keményebb orosz téli napokon?
dr doktorka 2014.12.15 21:42:14
@Hajszás Láncos: "Ceausescut azért takarították el, mert visszafizette az államadósságot, ez által biztosította, hogy az imperialista bankárok semmiféle befolyást ne gyakorolhassanak Romániára."

Amikor én adtam kölcsön valakinek és az illető hosszú hercehurca után, de mégiscsak megadta, én boldog voltam hogy visszakaptam a pénzem. De most hogy szólsz, akkor jobb lett volna ha lelövöm, mert megadta az adósságát?
Alapvetően nem baj, hogy az állam megpróbált okoskodni a Déli Áramlattal. Minden tagállam megpróbál a lehetőségekhez mérten elmenni a határig saját érdekei védelmében, szerintem Magyarország így tett a gázvezetékkel. Hasonlóképpen cselekedett Franciaország, amikor az orosz…..
dr doktorka 2014.12.14 21:29:36
@no_successful2: "Karnyújtásnyira került Oroszország ahhoz, hogy a határai közvetlen az unióval és a NATO-val érintkezzenek."

Majd megszokják a ruszkik. Úgy mint Észtországot meg Lettországot. Ja, azokat nem kell megszállni meg gazdasági zsarolás alá helyezni???? Csak Ukrajnát? Vagy nem ismeritek a térképet fidióta elvtársak?

"A Krím mindig is Oroszország része volt. Teljes mértékig érthető, hogy Putyin benyújtotta a számlát a Krím ügyében."

Erdély, Felvidék, Bácska-Bánát stb? Tehát a te fantasztikus logikád alapján akkor Magyaro kezdheti küldeni a desszantosokat meg a gerilla harcokokat a ruszki mintára????? Vagy esetleg a késői besenyők jöhetnek Magyaro-ra magyar embereket leölni, mert jár nekik a terület?

Az a baj veletek fidiótákkal, mint a komcsi testvéreitekkel: nektek sincs egyetlen önálló polgári gondolatotok sem, ti se vittétek többre az eletben, minthogy felmondjátok mindazt a szartermést, amit a vezéretek elétek rak.

És a legborzalmasabb, hogy ha másnap hót az ellenkezőt kell felmondanotok, akkor azt ti minden gátlás nélkül megteszitek.

Fideszbolsik, ti csak tovább rohasztottátok az országot a ballibsik után, de még nagyobb sebességgel.
dr doktorka 2014.12.14 21:42:20
@♔bаtyu♔:

Te felcsúti gázszakértő! Még mindig nem fogod fel, hogy ha a ruszki gazdáid olyan hülyék lennének, hogy megállítanák a gázexportjukat egy bizonyos időszakot túllépve, akkor a világ még mindig nyugodtan ellenne egy kisebb racionalizálással, meg egy kisebb recesszióval, miközben az orosz hazádban a totális nyugati embargó miatt azonnal megsemmisülne a GDP 30%-a, 100 kiló rubelért kapnál 1 kiló kenyeret az első napon, aztán minden nap ennek a duplájáért, mint ahogy azt Magyaro megtapasztalta a hiperinflációban.
És így tovább, ekkor Putyin úgy menekülne a helikoptere felé, mint egykoron Ceaucescu párttestvéred.

Ezt rajtad kívül mindenki tudja szerte a világon, legjobban Putyinék tudják, úgyhogy nem kell ma sem egész este álmatlanul hánykolódnod az ágyban, hogy jaj mivel fütök, ha az oroszok addig szívatják majd Ukrajnát, amíg megint ruszki csatlós kormányt nem neveznek ki?

Idióta, aludj nyugodtan, még márciusban sem fogsz fázni, lesz elég gázod. Ha meg nem, akkor meg már fél Oroszország éhen halt, tehát te még mindig jobban jártál.
dr doktorka 2014.12.15 00:05:09
@Untermensch4:

Hogy ti mekkora állatok vagytok ti ruszki bérenc fideszesek!

Szóval Magyaro csak azért ne kezdjen katonai ámokfutásba a környező országokban, csak azért ne küldje meghalni a magyarokat külföldre (közte a gyerekeidet te nagyon de nagyon hülye Orbánbarma!!), csak azért ne irtsa ki a más nemzetiségbelieket, mert nincs hozzá kellő gazdasági ereje????????

Ti baszki valami iszonyatos KÖZVESZÉLYES BARMAI vagytok ennek az országnak! Hogy vittetek el volna titeket a Don-kanyarba, hogy az a lebutított fidióta agyatok felfogná, hogy miről is pofáztok itt.
A héten volt a korrupció világnapja, ennek okán egy kétrészes blogban foglalkozunk az EU egyik legkorruptabb országával, Magyarországgal. Tény, hogy az állami szektor korrumpálódása nem 2010-ben kezdődött, mégis a Fidesz második kormányzása új szintre emelte ezt a…..
dr doktorka 2014.12.13 23:14:03
@$pi$:

Te kretén Orbánya segnyaló, hát hova a bús faszba lett az a sok 1000 milliárd forint dézsma, amit manyupon meg megszorításokon szedett be (többek közt rajtad is te fideszbolsi) a tolvajbanda Orbányod?

Az államadósság törlesztés helyett az összes dézsmát kiszivattyúzta az oligarcha körének.
De annyit, hogy azóta már a rohadt tolvaj fideszeseknek az unokáiknak is 100 milliós luxus kérót kell venniük, mert már nem tudják hova rakni azt a vagonnyi ellopott közpézt.

Elszámoltatni ezt a bandát, az utolsó luxus óráikig meg luxus óvodáikig!
dr doktorka 2014.12.14 15:17:24
@$pi$:

Ti kretén ruszki bérenc fidióta muzsikok, még egyszer nem fogtok itt proletár diktatúrát csinálni semmiféle tévedhetetlen meg halhatalan vezetővel.

Jön a polgári réteg és úgy rúgja szét a picsátokat a Putyin bérenc Orbán elvtársatokkal egyetemben, hogy Moszkváig repültök vissza.
Az Orbán rezsim leváltása után magadfajta fideszes haza árulóknak a Gulagban lesz a közmunka kijelölve.
Legaláb hazatértek az anyaföldetekre.
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Tegnap volt a korrupció világnapja, ennek okán mi az EU egyik legkorruptabb országával, Magyarországgal foglalkozunk. Tény, hogy az állami szektor korrumpálódása nem 2010-ben kezdődött, mégis a Fidesz második kormányzása új szintre emelte ezt a jelenséget, az elmúlt négy év az…..
dr doktorka 2014.12.12 22:11:40
@ursus artos: "Egyébként bírósági papír van róla, hogy a visszatalicskázás oké volt."

Aztán a visszatalicskázáas után meg kitalicskázták a magán számlájukra, ugyanis államadóság törlesztésre egy vas nem ment belőle. Sőt, röhej, hogy a manyup lenyúlás után meg nőtt is az államadósság.

A magatokfajta barmok is csak azért verték magukat a ballibsik alatt a födhöz, mert nem a kedvenc seggük szart bele a pofájukba.

Agyhalott népek vagytok, de persze agy híján erről nem tudhattok.
A Fidesz vezetői úgy ítélhették meg, hogy a párt szavazatszerző képessége a politikai centrum és a középosztály felé egyre sérülékenyebb, ezért nyitni kezdtek a szélsőjobb és a társadalmi bázisa felé. Az Amerikával szembeni hangnem éleződése, a családok és a kisgyerekek…..
Az, hogy egy Szijjártó külügyminiszter lehet Magyarországon, mindent elmond a helyzetről. Ellenben azt is tudjuk, hogy a valódi mindenes, Orbán Viktor vágyai és fantáziái által mozgatott magyar külpolitika (és gazdaság, és oktatáspolitika, és stb.) szinte kiköveteli a…..
dr doktorka 2014.12.04 00:01:33
@A megvalósult amerikai ólom..:

Bruhaha, látszik, hogy az ösztönből már menekülnétek a felcsúti gazdátok alól, de az agyatok még túl hülye ahhoz, hogy beismerje a bukásotok tényét. Mint Kádárnak a komcsijai, azok vagytok ti pontosan Orbányának. Agyhalott szolgák.

Aztán meg fideszes elvtársam, egyszer egy elmebeteg azt mondta, hogy mi lenne december 4 után, hát december 5-e.
Aztán akkorát bukott mint Orbán 2006-ban.

Kérdezd már meg Orbánya elvtársadat, hogy mi lesz 2015 március 15-e után?
dr doktorka 2014.12.04 00:07:24
@Krisz11:

Az a szép benetek fideszes idiótákban, hogy egy vezényszó nem sok, nektek annyi se kell, hogy a segggnyalás irányát változtassátok.

Egy vezényszó a gazditól és a példaképeket már köpköditek is.
Egy vezényszó a gazdidtól és az orosz diktátort már csókolgassátok is.

Ha holnap reggel a gazditok azt mondja, hogy ugorjatok a Dunába, akkor délre kihalt a fidesz tábora.
dr doktorka 2014.12.04 00:08:58
@A megvalósult amerikai ólom..:

az ország nemsokára tőletek, a fidesztől fogja tahótlanítani az országot.
Ti meg csak Moszkvába tudtok majd menekülni.
A bolgárok betettek Putyinnak és ezzel együtt a Déli-Áramlatnak, nem kellett Orbánnak! Az USA és az Európai Unió nagyhatalom, most megmutatták! Egy előző írásomban Szerbiát vizionáltam, hogy a remélhető NATÓ és EU tagságért simán kilépnek a programból. A bolgárok azonban…..
dr doktorka 2014.12.02 18:52:08
@Hajrá Putyin:

Te büdös fideszes komcsi, a fidesz az egyetlen hazaáruló párt. Meg persze a Jobbik, de ők legalább nem buktatták meg ezt az országot nemzetközileg.

Takarodjatok ti fidesz mocskok vissza a hazátokba Moszkvába, vigyétek az MSZMP párttikár Orbán meg Kövér faterokat magatokkal.

Ahogy itt már írták: a következő kormányváltás rendszerváltás lesz, ahol a 3/3-as ügynökök és a fideszesek jobb ha időben menekülnek el a nép haragja elől.
dr doktorka 2014.12.02 18:56:38
@A megvalósult amerikai ólom..:

persze fidesz barmok, csak a Tesco van szivatva ugye?
Mert a bankok, akiknek közvetíteniük kell(ene) a likviditást a gazdaságba, azok nem?
Meg az ágazati különadós gyógyszergyártók azok sem?
Meg az 50 új fideszes adóval terhelt cégek meg lakosság, azok sem?

Hogy a pofátok nem ég, hogy nagyobb kommunista barmok vagytok ti még a Rákosi rendszert élető apáitoknál, nagyapáitoknál is!
Azt hiszed, hogy nyílik még a sárga rózsa,Azt hiszed, hogy hallgatunk a hazug szóra,Azt hiszed, hogy mindig mindent megbocsátunk,Azt hiszed, hogy megtagadjuk minden álmunk,Minden álmunk.(...)El ne hidd azt, bárki mondja, hogy ez jó így,El ne hidd, hogy minden rendben, bárki szédít,El…..
dr doktorka 2014.11.30 19:54:08
@igaz_ember: "Amúgy azért érdekes, hogy csak a Fityeszt akarod elszámoltatni:) az elő-privatizációban fillérekért megszerzett állami vagyon átjátszóival mi lesz? "

Majd gondolod okostóni, hogy aki 2018-ban (vagy előbb) hatalomra kerül, az majd azzal fogja tölteni az idejét, hogy lemegy a 30 éves archivumokba, hogy elszarakadjon olyan ügyeken, amelyek már 20 éve elévültek, az elkövetőik egy része már a más világon, más része meg nyugdíjban van. De jó fej vagy te, hogy még mindig ezen őrlöd magad, hogy mi volt 130 éve!

De ha máig tartó lelki sérülésed van a 30 éves múlt miatt, akkor kérdezd már meg a bálványodat Orbánt, hogy amikor ő hatalmon volt, akkor ő miért végzett semmiféle elszámoltatást? Ha?

Na ugye, csak előjön az, hogy nem arra ment ki 24 évig a játék, hogy a korrupciót, meg a központosítást lopást felszámoljuk, hanem arra, hogy a másiktól mi vegyük át. Vagy vissza. Fogod?

Ez az a különbség, amit az ember elvár a következő kormányváltásnál: a korrupció müködtetőit dutyiba rakni. Ennek az alanya meg mindig az éppen leváltott kormányzat, jelen esetben a Fidesz maffia.
dr doktorka 2014.11.30 23:28:59
@igaz_ember:

tedd már meg a szívességet és rinyálj már máshol a kommunizmusról meg a Fidesz szent és sérthetelenségéről meg az elszámoltathatalanságáról. Ki nem szarja le hogy mi volt 30 éve? Vagy 15 éve? És ki az a hülye barom, aki leszarja, hogy most mi van, most mit kell lépni??

Egy gügyüle szót nem tudtál kimondani arra, hogy a fidesz miért nem számoltatta el sohasem a most már 9 éves kormányzásuk alatt a neked életfogytiglani lelki sérülést okozó komcsikat. Kérdezd már meg tőlük!
Arra meg még jobban hallgatsz, hogy mit keres az MSZMP 24 után teljes felszerelésben a Fidesz vezérletében? Olyanok vagytok ti idióta fideszesek mint a maszoposok, csak más vezérsegg alatt.
A 3/3-asokat meg védjed csak, egy teljesen barom ország van már csak, amelyik még mindig rejtegeti a múltját maga elől, ez pedig Orbánisztán.

Felőlem fossál csak a fideszes komcsi eftársaid az elszámoltatásától rendesen. Majd legfeljebb elmenekültök Moszkvába amikor ide bejön a jog érvényesítése, a közpénz tolvajok bebörtönzése meg amikor a nép visszafordítja az országot a moszkvai útról Európába.

Nektek fideszes birkáknak nagy tragédia lesz amikor a közeljövőben a gyerekeitek meg az unokáitok a bús picsába fogják kergetni a nemzet ellenes fidesz bálványaitokat, de őszintén: ki le nem szarja ha egy fideszes bánatos lesz?
dr doktorka 2014.11.30 23:30:53
@igaz_ember:

Amúgy meg te azzal a barom Bayer Zsóti logikáddal: ha a Fidesz bukik, akkor gyurcsány jön!

Mekkora elmebeteg bagázs vagytok ti!
Úgy meglepődött néhány bloggertárs azon, hogy a Hír TV nekirongyolt a tüntetésszervezőknek, mintha Rogán Tóniról az derülne ki, hogy egyszer véletlenül piaci áron adott el ingatlant a haveroknak. Pedig tök logikus a lépésük. Igen, minden normális embernek eldurran az agya azon,…..
dr doktorka 2014.11.30 14:50:22
@♔batyu♔:

suttyóvezér, még mindig nem adtál használati utasítást arra, hogy a fidióta víreid hogyan értelmezzék a libsizésidet, amikor:

"Orbán Viktor főtitkár elvtárs, aki a KISZ-ből Soros pénzén egyenesen a Liberális Internacionálé alelnöki székébe küzdötte fel magát."

Vagy eteleg te Orbánya libsi főtitkár elvtársad belső ellenforradalmára vagy? Zsebedben ott a CNN, amelyikkel meg akarod dönteni a közmunkát adó gazdidat?
dr doktorka 2014.11.30 14:53:04
@kvadrillio:

A Rogán-Portik 100 milliós ingatlanpanamából ez neked a lényeg, hogy az őket leleplező, amúgy gatyára eladósodott Juhász drogozott?

Nagy észlény vagy te is, teljesen NER kompatibilis.
dr doktorka 2014.11.30 14:59:20
@kvadrillio: "Az USA pénzeli Bajnai alapítványát"

Látom ha az ápolóid otthagynak pár percre, akkor elszabadul a pokol.

Észlényke, mondd már meg, hogy botrány az, hogy Libást az USA-ból támogatják pár millával? Vagy akárhonnan, akármelyik pártot?

És mitől nem botrány a mint az, amikor a fidesz a közbeszerzéseken keresztül a magyar adófizetők zsebéből emeli ki a sok 100 milliárd forintot a Simicskák, Mészáros Gázszerelők, Garancsik és a többi oligarcha zsebébe, akik aztán a néptől elkorrumpált 100 milliókat visszaosztják a fideszbe, CÖF-be, Orbánba, Kósába, Rogánba, meg feleségeikbe?
Simicska Lajos a héten bombát robbantott: bejelentette, hogy talán indul Navracsics Tibor megüresedett parlamenti mandátumáért. S akkor mi van? Szerintem minőségileg új helyzet van. Simicska Lajos olyanra lehet képes, amire az ellenzék vezetői közül ma senki, s amiről egyelőre a…..
dr doktorka 2014.11.29 20:17:36
@Blogger Géza:

Csak nem azt akarod hazudni gejzuka, hogy az 1990-es évektől tudatosan felépített fideszes gazdasági háttér, amelynek az APEH székből való kitaknyolása után Simicska a vezére, majd úgy fvog müködni, hogy Orbán kiadja a parancsot a fideszes önkormányzatoknak, állami közbeszerzési bizottságokank, hogy Lajosnak kell nyerni, erre Lajos nyer, elteszi a pénzt, aztán nem oszt belőle senkinek semmit vissza?

Pubika, csak nem azt akarod hazudni, hogy a közbeszerzési bizottsági tagok, döntnökök csak úgy ingyen és bérmentve vállaják be a büntetőjogi kockázatokat a cégre szabott pályázati kiírásokkor meg a pályázatok leosztásokor? Hogy ők csak színtiszta pártszeretetből kockáztatják meg, hogy 10 éves börtön büntetéseket kaphahatnak ha buknak és nem követelnek érte semmi ellenértértéket? Semmi hallgatási díjat?

Csak nem azt akarod hazudni gejzuka, hogy Orbán követelte meg és építette fel ezt a gazdasági háttérhatalmi rendszert és semmit nem követel érte vissza magánszámlára?

Vagy csak most jössz rá, hogy te annyira hülye vagy, hogy te vagy az egyetlen, aki ingyen trollkodsz Orbánya gazdidnak?
dr doktorka 2014.11.29 20:47:59
@Blogger Géza:

Mondom én, hogy te valójában annyira hasznos hülyéje vagy a fidióta maffiának, hogy te ingyen dolgozol nekik!

Most persze lesel, de elhinni nem akarod, hogy tényleg van olyan, hogy fidesz vircsaft. Hogy pl. a Rogánok, Kósák, Szijártók nem a havi fizetésükből vették a saját meg a feleségeik luxus ingatlajait, hanem visszcsorgatott pénzekből.

Mit gondolsz idióta, amikor Rogán Tóni 50 millióért ad oda Portiknak egy ingatlant, ami alsó hangon is 90 milliót ér (kedvezmények levonása után), akkor a 40 milliós különbözettel mi lesz? Portik odaad 20 milliát a megszavazóknak de még így is spórolt 20 milliát. Aztán egy év múlva keres az ügyleten 100 millát.

Így megy ez a fidesz vircsaft a képviselőktől kezdve egészen a Századvégig, Simicskáig. Osztunk és szorzunk a hülye népet meg az idők végezetéig megszorítjuk.

De nép most már ébred pubi, nektek meg lassan menekülnötök kell.
dr doktorka 2014.11.30 00:34:25
@Blogger Géza:

te szerencsétlen féleszü, egy 10 éves gyerek kiröhög téged, hogy a fidesz banda lopásait te a Kocsis Máté agitprop mühely fecnijeivel, a Rogán banda büneit meg az 5. kerületi agitprop osztály közleményeivel akarod itt cáfolni.

Be tudnak téged egyáltalán mérni a PISA teszten?
Most, hogy az orosz medve is ölelgetni kezdi, nincs mit csodálkozni azon, ha lassan-lassan teljesen felőrlődik. Sokan fogadták csalódással Török Gábor gyors visszalépését a veszprémi országgyűlési képviselői helyért induló küzdelemből. A politológus bejelentését kommentáló hozzászólások tömegét…..
dr doktorka 2014.11.29 13:36:37
@eßemfaßom meg áll:

A hülye 3 osztályos agyad persze most se fogta fel a számokat, hogy ha a mai napon a Jobbik meg a ballibsi Összefogás országos szinten ugyan úgy összeállna mint Ózdon, plusz hozzájuk jön a fidesz maffiát elhagyó 20%-nyi szavazó, akkor fideszesekből csak a szarcafatok maradnak egy választás után.

Budapesten meg már a nyugger maszop jelöltek is 2/3-dal verik a fidiótákat, mi lesz ott is, ha a fidesznek hátat fordító most passzív 20-30% is leadja a szavazatát valamelyik régi vagy leendő ellenzéki pártra?
dr doktorka 2014.11.29 14:08:59
@eßemfaßom meg áll:

Egyre jobban bizonyítod, hogy el kellett volna kezdened a 4. osztályt is, nem pedig csövezni menned a 3. után.

Akkor most már ott állunk a számaiddal, hogy a két szarházi ellenzéki pártnak (maszop, jobbik) már most majdnem annyi százalékuk van mint a fidesz maffiának. Miközben ők meg se szólaltak, csak az utcán mozgolódott kétszer egy kisebb tömeg.

És mi lesz még itt, amikor a fidesztől végleg leváló 20% is beszáll valamelyik ellenzéki pártra berakni az X-et?

Mondom én, Orbánya elvtars dühöng mint Sztálin, titeket fidióta hasznos hülyéket meg saját kezüleg fog tavaszig kinyírni, mert rájön, hogy ti is ellenforradalmárok vagytok!
Így megy ez rendre a nagy orosz demokráciákban, így ment ez Sztálin alatt is. A történelem ismétli önmagát, mert Orbánya ismétli a sztálini kormányzást.
dr doktorka 2014.11.29 14:12:59
@no_successful2:

Ne izgulj elvtárs. Orbányádat már csak egyszer fogják ismét leváltani (mert ebből van neki amúgy NÉGY), de az lesz a végső leváltás, ami életfogytiglani börtönnel fog párosulni.

Tényleg ti nagyon hülye fideszbirkák, ti miben reménykedetek? Életfogytiglani SZKP kormányzásban? Vagy hogy Putyin majd kiment titeket is mint Janukovicsot?
Az elmúlt négy év mutyijai közül a trafikügy egyértelműen kiemelkedő helyet foglal el a magyarországi korrupciótörténetben.  Fideszhez közel állók ezrei nyertek az átláthatatlan trafikpályázaton, miközben az évtizedeken át a trafikjukból élő emberek tízezrei voltak…..
Kondor Katalint, akinek a Magyar Rádió elnöki pozícióját 2001 és 2005 között volt lehetősége betölteni lehet szeretni és nem szeretni: ez mindenkinek szíve joga. De most azért eléggé rendesen kitálalt.  A volt elnökasszony azonban tagadhatatlanul, igen meglepő állításokat…..
dr doktorka 2014.11.27 00:26:34
@G.Freeman:

Miközben itt sírdogálsz az egykori fideszes közmédia tisztogatáson, addig nyilván ugyanúgy zokogsz a maszop 2002-es az MTV-ben kifüggesztett Halállistáján, ami a kipucolandó fideszesek dolgozók nevét tartalmazta.

Ez a szép, alul öli egymást a sok pártbuzi, 4-8 évenként mehet a picsába, miközben az uraságaik még ha buknak is, akkor is már összeharácsolták a milliáirdjaikat.

Látod, ilyen röviden is meg lehet írni, hogy milyen agyhalott ez a társadalom.
Falusi származásom és az ott gyűjtött tapasztalatok meghatározó élménye lett életemnek. Nem messze Orbán szülőhelyétől történt mindez. Az is közös bennünk, hogy alapvetően sváb környezetben nőttünk fel, mindegyikünk környezetét körbelengte a kitelepítések szomorúsága…..
dr doktorka 2014.11.25 00:19:15
@Tiszteltetem Brüsszelet:

Te büdös seggnyaló komcsi, aki 2010-ben átszöktél a fideszhez:

Az államadósságra beszedett 3000 milliárd forint manyup és sok 1000 milliárd lakossági megszorítás hol van te anyabaszó? Annak örülsz te barom, hogy ennyi dézsma után nem csökkent egy százalékot sem az államadósság? Amelyre 2011-ben Orbánya azt mondta,hogy 2014-ben 65% lesz? Örvendesz, hogy Orbánya ellopott 13 év megtakarítást?

Azonkívül Orbánya aranykora csak az oligarcháira meg a holdudvarára terjed ki, és nem a magadfajta panelproli hasznos hülyéire. Te továbbra is maradsz a proletár osztály szarában, a NER neked ezt a szerepet engedi meg.

Orbánya elvtársad amúgy még annyi ideje sincs a hatalomban, mint amennyit Gyurcsány kihúzott, mérget vehetsz rá, hogy a nép nem fogja engedni, hogy ugyanannyi évet rohasszon mint Gyurcsány, már jövőre menekülni fognak a fideszes hazaárulók Ázsia felé a nép ökle elől.
Már nagyon régen írtam, most egy kicsit döcögősen megy, de az utóbbi idők történései nem hagynak nyugodni. Hol is kezdjem? Volt ebben az évben három választás, amit a FIDESZ a KDNP-vel szoros szövetségben meg is nyert. Ígértek bort, búzát, békességet és magát a Kánaánt. A…..
dr doktorka 2014.11.23 18:13:45
@dont be such a jew:

Jaj te Bloggergézaféle hazudozó.

2010 óta Magyaro-é a legalacsonyabb a GDP növekedés a 10 új csatlakozó közül!
Összesen 1% volt 2014-ig, míg majdnem midenki másnak a környéken 6-8%.

Ez meg is látszik a gazdaságon, ha egy autógyár leáll két hétre, már összes is zuhant a GDP.

Az ország gazdasága egy halom közmunkás bóvli!
dr doktorka 2014.11.23 18:22:29
@dont be such a jew:

2011-ben hozott 300 milliárd bevétlet a bankadó, azóta évente még 100 milliárdot sem.

Ráadásul nagyokos, hol a lófaxban van ez a halom pénz, ugyanis az államadósság csökkentésre semmi nem ment belőle. Csak úgy, mint ahogy a 3000 milliárd manyupból sem.

Fideszbirkák, Orbánya elszórakozta az összes bevételt amit beszedett rajtatok.

És a megértési képességeidnek még egyszer: amit a banktól kisajátított a fidesz, azt a bank rajrad hosszabb távon úgyis leveri. Érted ezt a szót, hogy hosszabb távon? Nem holnap veri le rajtad az egészet, de hosszabb távon csak te fogsz szopni. Ez a gazdasági túlélés 1x1-e.

A devizahitel átváltási árfolyammal Orbánya elvtársad már le is feküdt a bankok akaratának. Ezzel beismerte, hogy a nagy szabadságharcát a bankok ellen úgy elvesztette mint mezeigyurka a 6:0-át.
dr doktorka 2014.11.23 18:33:09
@dont be such a jew:

Te idióta, melyik statisztikát készítik úgy, hogy mi történt 1928-hoz képest? Aztán ebből mondjuk meg a jó frankót!

Ráadásul idomított birkácska, a 2008-as GDP zuhanás nem kormányzati bün volt, hanem globális trend (a ballib inkompetencia max. 1-1,5% volt a -6,7%-ból).

Németország GDP-je akkor 5% felett zuhant, mondd már meg te birkavezér, hogy ki a lófax vádolta meg ott Merkelt emiatt? Vagy ki gyárt azóta is ott olyan GDP statisztikákat, (különösen 2014-ben!!!), hogy mi a faxom történt 2008-hoz képest???

Ezt csak a birkabarom emberekkel lehet megtenni, hogy egész életükben egy dologra tanítják be őket hőbörögni, aztán a hülyéje 40 év után ébred fel, hogy ellopták, elhazudták a vezérei az életét, ő maga meg lemaradt 40 évvel a világtól.

Ezek vagytok ti itt 2014-ben fidióták. A rákosi meg a Kádár korszak újrajátszása. Ti direkt kib.sztok a gyerekeitekkel, unokáitokkal hogy nekik se legyen a jövőben jobb, ha már a ti életetek teljesen el lett kurva?
Dögöljenek meg a gyerekeitek tehenei is???
A hidfő.net közölte az orosz külügyminiszter szavait, miszerint bár Oroszország nem utasítja vissza az együttműködést az Európai Unióval, a korábbi kapcsolatoknak vége. "Az Európai Unió egyik legnagyobb partnerünk. Senki nem fogja lábon lőni magát, de mindenki számára…..